Foto bij Nine

"Ben je weer een beetje bij gedraaid?" Lacht Ashton terwijl ik zijn achtertuin in loop.
"Jup, sorry voor daarstraks. Ochtend humeur en zo..." Lach ik ongemakkelijk terwijl ik de cola in de koelbox bij het zwembad leg.
"Alleen meisjes in bikini mogen in dit zwembad!" Lacht Luke vlak voordat ik het water in wil springen. Even kijk ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Echt niet dat ik een bikini aan ga doen.
"Oke doei." Zeg ik droog waarna ik me weer omdraai en terug naar mijn eigen tuin wil lopen.
"Nee Lennox stop! Luke maakte een grapje, een stom grapje!" Roept Ashton meteen. Nep boos draai ik me om terwijl ik mijn lach probeer te verbergen. Ondertussen is Ashton druk bezig met Luke kopje onder te duwen. Ik neem een aanloopje en kom dan in een bommetje terecht in het water.

"Len! We gaan eten!" Roept mama vanuit onze eigen tuin als we de hele dag in het water gedobberd hebben. Snel zwem ik naar de kant en hijs mezelf het water uit. Ik zwaai nog even naar de jongens die allemaal protesterende geluiden maken en ga dan in looppas naar mijn eigen tuin waar ik samen met mama naar binnen ga. Laat in de avond kom ik er pas achter dat ik toch best heftig verbrand ben. Gelukkig hebben we nog Yoghurt wat mama op mijn verbrande rug smeert terwijl ik midden in de woonkamer op de grond lig.

"Ik ga nooit meer de zon in!" Kreun ik terwijl ik ongemakkelijk op de grond lig. Mama kan alleen maar om mijn opmerking lachen, hier in Australië nooit meer de zon in gaan is een beetje onmogelijk. Maar niet totaal onmogelijk. De komende paar dagen blijf ik binnen. Ik had een paar opdrachten voor wat schilderijen waar ik nog niet aan begonnen was en ik wil even wachten met blootstelling van de zon totdat ik helemaal verveld ben en mijn huid weer in orde is. Ashton was nog even langs gekomen, toen hij zag hoe erg ik verbrand was schrok hij zo erg en voelde hij zich zo schuldig van het zwemmen zwemmen dat hij de dag daarna nog speciaal aftersun kwam brengen.

"Kan ik een schilderij van je kopen? Ik vind ze echt heel leuk." Zegt Ashton als hij even langs komt om te kijken hoe het gaan.
"Natuurlijk. Maar ik moet er nu nog een paar maken. Ik laat wat weten als ik met deze klaar ben. Oke?"
"Helemaal goed! Len..." Begint Ashton dan terwijl hij ongemakkelijk de kamer rond kijkt. Even leg ik mijn penseel neer en draai me een beetje zodat ik hem aan kan kijken.
"Wat is er?" Vraag ik uiteindelijk als Ashton niet uit zichzelf verder praat.
"Lennox, heb je zin om eens een keertje iets met mij te gaan eten of zo?" Vraagt hij dan stil terwijl hij me hoopvol aankijkt.
"Als een date bedoel je?" Vraag ik uiteindelijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje versteld sta van zijn vraag. Ik vind hem leuk en lief en grappig en schattig en zo, maar ik dacht dat dat niet wederzijds was. Door mijn opmerking loopt Ashton rood aan en begint hij een beetje stotterend zijn excuses aan te bieden.
"Dat lijkt me heel erg leuk." Zeg ik snel voordat hij zijn aanbod weer in trekt. Even kijkt hij me ongelovig aan maar dan verschijnt er ook een grote glimlach op zijn gezicht.
"Super! Waar wil je naartoe? Wanneer wil je gaan? Vanavond? Nee, vanavond kan ik niet. Morgen? Volgende week? Zeg het maar." Begint hij dan blij te ratelen waardoor ik even moet giechelen.
"Rustig aan." Stop ik hem weer. "Morgen is goed en veras me!"
"Oh, oke. Zijn er dingen die je echt niet lekker vind?"
"Ik vind alles lekker."

Sorry, even een kort hoofdstukje. En woehoeee ik heb er een abo bij! Ik ben helemaal in mijn nopjes! :3 En een tip voor als je deze zomer flink verbrand. Smeer yoghurt op de verbrande plekken. Dit werkt een stuk beter dan aftersun of zo. Laat de yoghurt op je huid zitten totdat hij helemaal hard is. (Sorry het klinkt echt smerig, maar je huid neemt al het vocht uit de yoghurt op) Mijn vriend is een ginger en zijn huid is lichtgevend wit dus wij hebben hier thuis best vaak te maken met goed verbrande huid :p Nog een keer heel erg bedankt voor het lezen!

Reageer (3)

  • DreamyHoran

    Goede tip (:
    Jaaa ze gaan op date <3
    Xx

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Idk of het zo handig is om op m'n gezicht te smeren hahah :')
    MAAR YASSS ZE GAAN OP DATE WOEHOE

    8 jaar geleden
  • VampireMouse

    Licht gevend witte ginger hier!!!! Goede tip! Ga ik zeker gebruiken Thanks!
    En top top stukkie :D verder
    Xx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen