Foto bij Eleven

"Gezellig." Giechel ik terwijl Ashton de deur van een klein restaurantje voor me open houd.
"Ja, hier gaan we meestal eten, de mensen kennen ons dus laten ze ons met rust." Legt Ashton snel uit nadat hij het personeel even begroet. Een meisje met een schort om wijst meteen een tafeltje aan waar we kunnen gaan zitten. Ashton is een echte heer waar ik heel erg van op kijk. Hij helpt me met mijn stoel waardoor ik maar blijf blozen.
"Wat voor een restaurant is dit eigenlijk?" Vraag ik nadat ik even heb rond gekeken en merk dat ze niet een bepaald thema hebben.
"Oh, ze hebben van alles. Ze hebben niet een bepaalde keuken. Maar alles is echt lekker!" Zegt Ashton blij terwijl hij me een menu kaart voor houd.
"Wat raad je aan?" Vraag ik als ik het menu heb doorgelezen maar niet echt kan kiezen.
"Ik vind de curry met rijst echt heel lekker, maar echt alles is lekker!" Lacht Ashton hartelijk.
"Als jij zegt dat de curry goed is pak ik dat. Als ik het niet lekker vind is het jou schuld!" Lach ik hard.
"Wat wijn voor de tortelduifjes?" Vraagt een dikke man terwijl hij met een fles wijn aan komt zetten. "Van het huis!"
"Oh, ik moet nog rijden. Lennox jij?" Zegt Ashton eerst tegen de man en dan tegen mij. Lachend haal ik mijn schouders op terwijl de man mijn glas vol schenkt.
"Een glaasje kan er toch wel in, toch?" Zeg ik uiteindelijk als ik me toch wel schuldig voel dat ik alleen kan drinken vanavond.
"Liever niet. Je weet nooit wat er kan gebeuren." Lacht Ashton terwijl hij mijn half lege glas bijvult. De bediening is super, het eten is al super snel klaar en echt overheerlijk! Maar ik denk dat ik op dit moment alles lekker zou hebben gevonden, zo veel honger heb ik!

"En nu?" Vraag ik als we ons toetje op hebben. "Nog meer plannen of breng je me nu weer naar huis?"
"Nee! Ik heb nog wel een idee, als je er zin in hebt natuurlijk!" Lacht Ashton waarop ik hevig begin te knikken. Hoe erg ik ook dram, Ashton laat me niet mee betalen. Ik ben altijd al heel erg onafhankelijk geweest qua geld en kan er niet zo goed tegen als dingen voor mij betaald worden.
"Waar gaan we naartoe?" Vraag ik vrolijk als we weer in zijn auto zitten.
"Haha, dat zie je wel!" Lacht Ashton terwijl hij even naar me knipoogt.
"We zijn er!" Zegt Ashton blij als hij op een parkeerplaats stopt. Even kijk ik uit het raam en zie allemaal verschillende dingen liggen. Een bowlingbaan, arcade, casino en nog veel meer.

"En waar gaan we pressies naartoe?" Vraag ik nog een keer terwijl ik de auto uitstap.
"Daar." Lacht Ashton terwijl hij mijn hand vast pakt en naar een rollerskate baan wijst. Mijn ogen beginnen te fonkelen. Dit heb ik al zo lang niet meer gedaan. En ik ben nog nooit in een echte rollerskate baan geweest.
"Hoe ontzettend vet!" Zeg ik ongelovig terwijl ik even in zijn hand knijp. Dan besef ik pas dat we elkaars handen vast hebben. Meteen word mijn hoofd rood en wil ik mijn hand weg trekken maar Ashton knijpt even in mijn hand en schenkt me een grote glimlach. Als zijn grip weer verslapt verstrengel ik mijn vingers in de zijne zodat we elkaars handen niet meer vast hebben alsof we broer en zus zijn.

"Twee paar rolschaatsen alsjeblieft!" Zegt Ashton blij als we bij de balie staan.
"Welke maat?" Zegt een vrouw van midden veertig chagrijnig. Ashton kijkt me even vragend aan.
"Maat 36." Zeg ik snel waarna Ashton me met groten ogen aan kijkt.
"Zo klein?" Vraag hij uiteindelijk verbluft.
"Sorry, maar ik ben ook niet zo groot!" Piep is beschaamd als Ashton nog steeds aan het lachen is.
"Haha, dat is echt niet erg hoor! En een maat 47." Zegt Ashton dan snel. De vrouw geeft ons de skates. Blijkbaar hebben ze hier in Australië allemaal grote voeten want ik krijg roze met glitters en Hello Kitty er op. Duidelijk kinder skates. Lachend lopen we naar een bankje en en verwisselen onze schoenen voor de rolschaatsen. Gelukkig had ik all stars aan en dus ook sokken.

"Oh My God! Het is ASHTON!!!!!!" Schreeuwt er dan iemand waardoor ik even opschrik. Snel kijk ik naast me, naar Ashton, die er duidelijk ook van schrikt. Drie meisjes van een jaar of 16 komen blij op ons afgerend die op de foto met Ashton willen. Snel schuif ik een beetje op zodat de meisjes naast hem kunnen zitten en hem een knuffel geven. Ik was helemaal vergeten dat hij wereld beroemd is en dit soort dingen dus bij het dagelijks leven horen.
"Sorry, dat gebeurt soms." Verontschuldigd Ashton zich zodra de meisjes weer weg zijn.
"Geeft niet, ik vind het alleen maar goed dat je zo aardig bent voor je fans." Zeg ik snel. Ik meen het ook echt. Ik heb al zo veel verhalen gehoord en gelezen van bands die het te hoog in hun bol kregen en de fans links laten liggen dat ik zo iets als wat net gebeurde juist heel belangrijk vind.
"Lennox, jij bent denk ik het geweldigste meisje dat ik ooit ontmoet hebt." Zegt Ashton dan met een grote lach op zijn gezicht terwijl hij me omhoog helpt en we richting de baan rollen.
"Ik moet je waarschuwen, ik heb dit al jaren niet meer gedaan." Lach ik terwijl ik me vast klamp aan de rand van de baan zodat ik niet val.
"Haha, dat komt wel goed. Ik help je wel!" Lacht Ashton terwijl hij een hand naar mij uitsteekt die ik gretig aan neem.

Oh yeah! Ik zag net dat ik er weer een abo bij heb! :3 Sorry, het duurde even voor een nieuw stukje, maar gister ben ik lekker gaan uitwaaien op de Belgische kust. Heel erg bedankt iedereen voor het lezen steeds opnieuw, dat vind ik echt mega tof!!!!

Reageer (2)

  • DreamyHoran

    Leuk stukjee
    Xx

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Aaljfksdlkjf. Ze zijn zo cute samen ohmygod.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen