Foto bij Twelve

"Ahh, HELP!" Gil ik hard terwijl ik bijna weer onderuit ga. Gelukkig weet Ashton me nog net op tijd vast te grijpen zodat ik niet voor de zoveelste keer vandaag val. Mijn kont doet pijn van alle valpartijen die ik gemaakt heb maar ik kan alleen maar lachen. Het is zo super gezellig en we zijn zo super melig dat ik niets anders kan doen.
"Oke, probeer het nog eens." Lacht Ashton als ik mijn evenwicht weer gevonden heb. Voorzichtig laat hij me weer los terwijl hij voor me komt staan. Hij doet dit duidelijk een stuk vaker dan mij en is nog geen enkele keer gevallen. Rustig probeer ik weer in beweging kom. Zolang ik langzaam blijf gaan gaat het redelijk goed. Wild ben ik met mijn armen aan het zwaaien om mijn evenwicht te houden waardoor Ashton alleen maar moet moet lachen.
"Hou op! Het is niet grappig!" Probeer ik boos te zeggen als Ashton me blijft uitlachen maar ik kan zelf mijn lach niet eens inhouden.
"Je bent zo schattig!" Lacht Ashton hartelijk terwijl hij even een rondje om me heen maakt. Hij pakt mijn handen weer vast en trekt me een beetje vooruit, zodat we wat sneller gaan.

"Niet zo snel, anders val ik!" Lach ik terwijl ik druk bezig ben met mijn evenwicht te bewaren.
"Dat komt wel goed! Ik vang je op!" Lacht Ashton alleen maar terwijl hij nog harder gaat.
"Ash nee!" Gil ik als ik weer merk dat ik achterover val. Bang dat ik weer val pak ik Ashton's handen nog steviger vast. In plaats van beide overeind te blijven staan trek ik hem mee in mijn val waardoor ik op de grond val met Ashton boven op mij.
"Ga van me af dikzak!" Lach ik terwijl ik Ashton van me af probeer te duwen.
"Wat? ik ben niet dik!" Lacht Ashton terwijl hij zich zwaarder maakt in plaats van op te staan. Uiteindelijk staat hij toch op en help mij overeind.
"Ik heb het wel een beetje gehad met al dat vallen." Zeg ik zodra ik weer recht sta en even over mijn pijnlijke elleboog wrijf. Achter Ashton aan schuifel ik richting de uitgang van de baan.

"Vond je het wel leuk?" Vraagt Ashton verlegen als we weer richting zijn auto lopen.
"Ik vond het super leuk." Zeg ik vrolijk met een grote glimlach op mijn gezicht terwijl ik voorzichtig zijn hand weer vast pak. Als ik voel dat Ashton mijn hand iets steviger vast houd word de glimlach op mijn gezicht nog groter.
"Hoe laat moet je thuis zijn?" Vraagt Ashton als we weer in zijn auto zitten. Even kijk ik op mijn horloge. Het is een klein antiek klokje. Ik heb hem een paar jaar geleden geërfd van mijn oma.
"Ik heb nog wel even. Om 2 uur uiterlijk, maar liever iets eerder. We kunnen ook nu naar huis gaan, zeg het maar." Ratel ik een beetje door. Ik heb geen idee of Ashton nog plannen had of niet en of hij het wel gezellig genoeg vond om nog iets te doen.
"Leuk, dan hebben we nog even. Zijn er dingen die jij wilt doen?" Vraagt Ashton met een brede glimlach op zijn gezicht zodat de kuiltjes in zijn wangen nog dieper worden dan normaal.
"Mij maakt het niet uit, waar jij zin in hebt." Giechel ik.
"Heb je de stad al eens 's avonds gezien?"
"Nee nog niet, is het mooi?"
"Persoonlijk vind ik Sydney de mooiste stad op aarde." Lacht Ashton verlegen waarna hij de auto start en weg rijd. Terwijl de stad voorbij flitst verteld Ashton over van alles en nog wat, vooral over Sydney en Australië. Na een tijdje begin ik de weg te herkennen. De drukke binnenstad laten we achter ons totdat we op een verlaten parkeerplaats aankomen. Met grote ogen stap ik uit de auto en loop richting de rand van de klif waar we een paar dagen geleden overdag ook waren. 'S Avonds ziet het er nog mooier uit!

"Wouw, dit is prachtig." Zeg ik stilletjes terwijl Ashton naast me komt staan.
"Ja he." Zucht Ashton tevreden.
"Dus neem je hier al je date's mee naartoe?" Vraag ik hem lachend terwijl ik hem even aan kijk. Ashton's hoofd word rood terwijl hij een beetje begint te stotteren.
"Rustig maar, ik plaag je maar." Zeg ik snel terwijl ik even mijn hand op zijn arm leg. Ik ga hem natuurlijk niet zeggen dat ik een beetje aan het vissen ben naar wat voor persoon hij is als het op vriendinnetjes aan komt.
"Zullen we gaan zitten?" Vraagt hij als we even zo gestaan hebben. Verward kijk ik om me heen, waar wilt hij gaan zitten?
"Op de motorkap." Lacht hij als hij mijn zoekende blik ziet. Lachend haal ik m'n schouders op. Zo iets als dit heb ik nog nooit gedaan, in Nederland doen mensen zo iets ook niet zo snel. Voorzichtig zet ik een voet op de bumper, bang dat ik iets stuk maak. Ashton verzekert me dat dat niet zal gebeuren en dat zijn auto wel tegen een stootje kan. Onhandig ga ik op zijn motorkap zitten terwijl Ashton gemakkelijk naast me klimt. In stilte kijken we naar de stad die nu vrolijk verlicht is.

"Ik heb hier nog nooit een meisje mee naartoe genomen..." Zegt hij dan opeens uit het niets. Even kijk ik hem niet begrijpend aan.
"Nee?" Vraag ik ongelovig. "Dit is echt wel een chick magnet!"
"Haha, echt? Misschien heb ik dat dan altijd verkeerd gedaan!" Lacht Ashton hard.
"Hoe bedoel je?" Hij is zo ontzettend knap en aardig, ik kan me niet voorstellen dat hij geen geluk heeft bij de dames.
"Nou, hier in Australië hebben ze het meer op sterke gespierde rugby spelers en zo. Niet zo'n magere scharminkels als mij."
"Wat? Dat geloof ik niet!"
"Jawel! Echt! Ik begrijp ook nog steeds niet dat ze ons in de rest van de wereld zo leuk vinden." Lacht hij even. Hij heeft gelijk. Over de hele wereld zijn meisjes die een moord zouden doen om nu in mijn schoenen te staan en ik heb het gevoel alsof ik het maar voor lief neem. Ashton kan letterlijk met ieder meisje hier op de wereld iets beginnen. Wat heb ik gedaan dat ik hem waard ben? Of ben ik gewoon een makkelijke sloerie die toevallig in de buurt is?

"Wat is er?" Vraagt Ashton bezorgt. Blijkbaar hebben mijn zorgen mijn gezicht bereikt en had hij dat in de gaten.
"Waarom doe je dit?" Vraag ik stilletjes terwijl Ashton me nog steeds niet begrijpend aan kijkt.
"Ik bedoel, hier met mij..." Ga ik nog zachter verder. Even kijkt Ashton me als een botsauto aan en begint dan hard te lachen.
"Omdat je aardig bent en ik je heel graag beter wil leren kennen... En ik dacht dat jij dat gevoel ook wel een beetje had." Sluit hij zijn zijn een beetje onzeker af. Nu ben ik degene die hem ongelovig aan kijkt.
"Wat? Natuurlijk! Maar ik ben eigenlijk toch niet cool genoeg om met jou, of jullie om te gaan. Ik dacht dat je gewoon medelijden met me had!" Lach ik schaapachtig.
"Wat? Nee, helemaal niet! Gek!" Lacht Ashton terwijl hij zich naar me toe trekt en niet meer los laat.

De date zit er op, wat vonden jullie ervan? Bedankt voor de reactie's :3 En ik vind mezelf tam heel erg cool, want ik heb een blauwe dip dya. Nooit gedacht dat ik dat zou durven. Op het fotootje is het helaas niet zo super goed te zien vanwege het shirt, maar wat vinden jullie er van? :D

Reageer (3)

  • DreamyHoran

    Leuk haarr <3
    Xx

    8 jaar geleden
  • VeerleClifford

    De foto laadt niet op mijn telefoon.

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Ash is zo lief pls give me someone like that :')
    En ohmygod, je haar is echt zo leuk wieeeh!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen