Foto bij Thirteen

"Dus hoe is het om een rockster te daten?" Vraagt Lola via Skype helemaal blij waardoor ik alleen maar ongemakkelijk kan lachen.
"Sex, drugs and rock 'n roll?" Lacht Lola vrolijk verder.
"Haha, nee! Helemaal niet. We hebben wat gegeten en zijn gaan rolschaatsen."
"Ohh, lekker old school!"
"Jaja, het is goed met je! Hoe gaat het in het koude kitterlandje?"
"Goed, ik heb het nu heel druk met tentamens en zo, maar over een maand heb ik vakantie en kom ik bij jullie lekker van de zon genieten!"
"Ik mis je echt heel erg!"
"Ik jou ook!"

"Lennox, eten!" Roept mama van onder. Snel neem ik afscheid van Lola en storm naar onder om te eten, ik heb zo veel honger!
"Dus, wat gaan jullie vanavond doen?" Vraag ik met volle mond terwijl ik van mama even naar papa kijk.
"Zaterdag is date avond." Giechelt mama terwijl ze papa's hand even aan raakt waardoor hij ook begint te glimlachen.
"Oh ja, zaterdag avond. Ik ben mijn gevoel voor tijd helemaal kwijt." Lach ik terwijl ik weer wat ravioli naar binnen werk.

"En jij? Nog plannen met Ashton?" Vraagt mama dan terwijl ze even met haar wenkbrauwen wiebelt. Ze is eigenlijk nog heel jong, vooral om een moeder te zijn van officieel twee volwassen kinderen en zo gedraafd ze zich ook soms. Vooral als het aankomt op jongens waar Lola of ik mee om gaan. Natuurlijk was het altijd voornamelijk Lola die jongens mee naar huis nam of zo, daarom zal ze het nu wel zo leuk vinden. Even haal ik mijn schouders op, Ashton kon vanavond niet. Hij zij dat hij een optreden had, maar voor de rest vertelde hij er niet veel over.
"Nee, hij had al iets..." Zeg ik stilletjes terwijl ik met het laatste beetje van mijn eten speel.
"Oh jammer! Vind je het erg als we vanavond weg gaan?" Vraagt papa dan. Hij is om de een of andere reden helemaal bijgedraaid over Ashton.
"Nee, geen probleem! Amuseer jullie!" Zeg ik snel. Ik wil niet dat ze speciaal voor mij thuis blijven. Na het eten help ik papa met de tafel afruimen terwijl mama zich gaat klaarmaken. Ze gaan naar een toneelstuk of zo.
Zodra papa en mama weg zijn plof ik op de bank neer. Vanavond hou ik een chill avondje met tv kijken. Sinds ik hier ben heb ik nog geen tv gekeken. Ik was vooral bezig met de buurt verkennen, mijn kamer op orde krijgen en van alles en nog wat. Dus vanavond gaan we eens kijken wat de Australische tv te bieden heeft.

Verveeld zap ik door de kanalen heen. Net als in Nederland vind ik niet veel aan de meeste shows. Ik blijf uiteindelijk hangen op een van de nationale zenders waar ze een live muziek concert uitzenden. Voor het goede doel of zo, veel krijg ik er niet van mee, ik ben meer bezig met mijn telefoon. Als ik een bekend deuntje uit de tv hoor komen kijk ik verward op. Even staar ik met niet begrijpend naar de tv maar zet hem dan snel harder. Five seconds of summer staat helemaal los te gaan op het grote podium. Meteen zet ik de tv nog een klein beetje harder zodat ik alles goed hoor. Ze klinken echt heel goed live en de hele zaal zingt vrolijk mee met hun nummers. Iedere keer als Ashton voorbij komt op het scherm moet ik even glimlachen. Hij ziet er zo ongelofelijk leuk uit! Hij is gewoon heel erg leuk. Meteen vergaat mijn goede humeur een beetje. Ashton is druk op weg met een echte rock legende te worden terwijl ik altijd thé girl next door zal blijven. Altijd het meisje dat niet opvalt. Saaie, zelfde ik. Hoe kan hij mij nu leuk vinden? Ik schrik op uit mijn zelfmedelijden als mijn telefoon gaat. Een berichtje van Ashton? Snel kijk ik naar de tv, ze zijn het podium aan het ombouwen voor de volgende band. Snel open ik het berichtje.

heej! Hoe is jou
Avond? Die van
mij ging goed!
Wat doe je morgen?
xxx Ash.


Snel open ik de bijlage, een selfie die hij waarschijnlijk op het einde heeft gemaakt of zo aangezien de hele zaal er op te zien is. Met een grote glimlach stuur ik snel een berichtje terug dat het me super lijkt om morgen its te doen. Ik kan me niet voorstellen dat ik net nog zo slecht over Ashton kon denken. Hij is een super lieve jongen, en als hij mij leuk vind is dat om mij en dan maakt het totaal niets uit wat voor persoon ik ben.

Sorry, even een saaier stukje. Iedereen heel erg bedankt voor de reactie's, en natuurlijk de complimentjes op m'n haar! <3 En ik heb vakantie struggles! De grootste koffer die ik kan vinden en ja hoor. De helft van mijn kleding die ik wil meenemen er in en hij zit al vol. Wat zijn jullie vakantie essentials?

Reageer (2)

  • DreamyHoran

    Ash is echt lieff <3
    Mijn vakantie essantials?:
    Ik neem altijd oordopjes mee voor muziek, een paar boeken want ik lees toch wel graag, en natuurlijk mijn telefoon. Eigenlijk voor kleding doe ik meestal mijn "mooiste" kleding meenemen en ik weet niet waarom hahah.
    Xx

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Inderdaad girly, Ash is de beste jongen voor je, dus niet zo onzeker hahah :-(

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen