Foto bij Fourteen

"Heb je vandaag geen repetitie?" Vraag ik terwijl we zij aan zij over het strand lopen. Net waren er een paar fans naar Ashton toe gekomen voor een foto. Meteen werden mij de oren van het hoofd afgevraagd over Ashton maar gelukkig niet op een vervelende manier.
"Nee, maar Calum had ons wel uitgenodigd voor bij hem te komen bbqen vanavond." Zegt hij een beetje afwezig.
"Ons?" Vraag ik lachend terwijl ik hem even met een opgetrokken wenkbrauw aan kijk. Ashton kijkt me geschrokken aan terwijl zijn hoofd helemaal rood word waardoor ik hard begin te lachen.
"Ja, ik had gezegt dat wij vandaag iets gingen doen en toen zij hij dat je ook kon komen." Verdedigd hij zichzelf meteen.
"Haha, oke. Als je het niet erg vind. Als je liever zonder me gaat is dat ook geen probleem." Begin ik te ratelen. Ik wil niet dat hij zich verplicht voelt om mij me te nemen.
"Wat? Natuurlijk vind ik het niet erg, ik vind het juist gezellig, en de rest ook." Zegt hij meteen snel. Zo snel dat we er beiden even van schrikken.

We lopen nog even door tot we bij een rustiger gedeelte zijn gekomen. Ik laat me onhandig in het zand vallen terwijl Ashton gemakkelijk naast me komt zitten. Heel veel doen we niet. We zitten naast elkaar en praten wat, eerlijk gezegd vind ik het perfect. Verassend genoeg worden we niet meer onderbroken door fans of zo waar ik eerlijk gezegd wel van opkijk.
"Weet je he, ik kan ook rijden, dan kan jij drinken." Lach ik terwijl we naar zijn auto lopen.
"Heb jij een rijbewijs?" Vraagt Ashton verwonderd. Logisch ook, sinds dat ik hier woon heb ik nog geen enkele keer in een auto gereden.
"Ja, maar ik heb nog nooit aan de verkeerde kant van de weg gereden…." Lach ik een beetje onzeker.
"Links is de goede kant!" Lacht Ashton hard terwijl hij me even een klein duwtje geeft.
"You used to drive on the left side. On Which side do I normally drive?" Vraag ik met een kleine glimlach.
"On the right side, why?… Oh Crap!" Lacht Ashton terwijl hij me naar zich toe trekt en even mijn haar door de war haalt.
"Wil je het proberen? Het is wel een met versnellingen." Zegt Ashton terwijl hij de sleutels voor mijn hoofd laat bungelen.
"Perfect, ik kan niet in automaten rijden!" Lach ik terwijl ik de sleutels van hem aan neem en op het knopje duw zodat de deuren ontgrendeld worden. Ashton stapt in aan de bijrijders kant terwijl ik achter het stuur kruip. De stoel moet ik een stuk naar voren zetten en de spiegels een beetje verplaatsen omdat ik anders niets kan zien. Gelukkig vind Ashton dit geen probleem. Een beetje moeilijk rijden we weg. Maar dat is normaal als je voor het eerst in een vreemde auto rijd.

"Het viel me nog mee!" Lacht Ashton uitbundig als we voor Calums huis halt houden.
"Ja, maar twee rotondes verkeerd om gepakt!" Lach ik sarcastisch met hem mee terwijl ik de sleutels in mijn handtas stop en Ashton een beetje ongemakkelijk volg langs het huis richting de ingang naar de tuin. Ik ben hier nog nooit geweest, ik heb Calum zelf pas drie keer gezien en dan al meteen zonder blikken of blozen naar binnen lopen vind ik toch een beetje vreemd. Zodra we de tuin in lopen verdwijnen al mijn onzekerheden. Luke, Calum, Michael en een meisje zitten aan de tuintafel en begroeten ons uitbundig. Zelfs Luke begroet me met een knuffel.
"Hej, ik ben Mali-Koa. De zus van Calum." Zegt het meisje vriendelijk terwijl ze haar hand uitsteekt.
"Hej, ik ben Lennox. Ik heb eten van Calum gekregen." Stel ik mezelf lachend voor waardoor de zus van Calum ook in de lag schiet.
"Calum had verteld dat je uit Europa komt, en dat Ashton al je tijd op slokt." Gaat ze vrolijk verder terwijl ze mij mee trekt naar de grote tafel en me op een stoel neer plant.
"Dat valt wel mee, volgens mij…En ik kom uit Nederland." Zeg ik een beetje voorzichtig. Ik wil niemand in het harnas jagen en ik heb geen idee wat ze tot nu toe over mij verteld hebben. Uiteindelijk blijken die zorgen nergens nodig voor te zijn want Calums familie is, net zoals Calum, prettig gestoord en allemaal super aardig.

Ik hoorde net dat ik in de top stond met dit verhaal! Echt wow guys, dat is echt gewoon mega tof! Volgens mij heb ik nog nooit eerder in de top gestaan! Echt super lief van jullie dat jullie me kudo's schenken! (H) En ik beloof, het zal heeeeeeeeel snel leuk/spannend/akward worden. Nog even snel een stukje voordat ik ga slapen, want morgen moet ik er vroeg uit. Iets met op vakantie gaan en zo ;p

Reageer (2)

  • Kjelaney

    Het lijkt me ook vreselijk om auto te moeten rijden in een plaats waar ze aan de andere kant van de weg rijden ahahah :')

    8 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Wauww zij kan goed auto rijden haha (:
    Xx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen