Foto bij Fiveteen

De vader van Calum is bezig met de bbq schoon te maken terwijl zijn moeder bezig is met al het eten voor te bereiden. Ik had nog gevraagd of ik haar ergens mee kon helpen, meer om netjes te zijn dan dat ik echt wilde helpen. Ze keek me even vreemd aan en begon toen hard te lachen, blijkbaar zijn ze dit hier niet gewend.
We zitten met z'n alle aan de grote tuintafel waar iedereen geniet van een biertje, op mij na. Ik moet rijden. Luke had deze kans met twee handen gegrepen dus die brengen we straks ook even naar huis. De tuin van Calum is totaal anders als die van mij of Ashton. Bij ons is het een kort gemaaid grasveld, met een zwembad en terras. Voor de rest weinig tot geen groen. Hier staan overal struiken, bomen, planten, bloemen en weet ik veel. Wel hebben ze ook een zwembad.
"Zullen we gaan zwemmen?" Stelt Calum voor als we al even aan de tafel zitten en zijn ouders nog steeds bezig zijn met de bbq voor te bereiden. Hij heeft zijn zin nog niet helemaal uitgesproken of alle jongens hebben hun shirt al uit en springen het water in. Ook zo iets vreemd, iedereen heeft hier 95 procent van de tijd gewoon zijn zwemkleding aan. Zo ook Mali-Koa, de zus van Calum. Haar shortje en topje hangen over haar stoel terwijl ze in haar bikini het water in springt. Ik kan het goed met haar vinden, maar we lijken totaal niet op elkaar. Zij heeft een beetje een getinte huid terwijl ik witter dan wit ben. Ze heeft lang donker haar en bijna zwarte ogen terwijl ik half lang licht blond haar heb en blauwe ogen.
"Heb je een bikini bij je? Anders kan je er wel een van mij lenen!" Roept Mali-Koa vanuit het water naar me als ik geen aanstalten maakt om het water in te gaan.
"Als je ook zonnebrand met factor acht miljoen hebt." Lach ik terug terwijl ik op sta en aan de rand van het zwembad ga zitten waar schaduw is.
"Is het zo erg?" Vraagt ze terwijl ze naar me toe zwemt en zich even aan de rand vast houd op niet weer weg te dobberen.
"Haha, ja. Mijn huid kent twee kleuren. Een lijk dat al twee dagen dood is wit en in het donker fluoriderend rood." Lach ik schaapachtig. Mali-Koa kijkt me even geschrokken aan maar lacht dan ook vrolijk mee.

Met mijn voeten bungel ik in het water terwijl de rest in het zwembad zit, toch voel ik me niet buiten gesloten. Het zijn allemaal super aardige mensen, en ik voel me al helemaal thuis bij ze. Alsof ik hier al jaren woon en bevriend met ze ben. Al snel krijgen we te horen dat de eerste stukken vlees klaar zijn waardoor iedereen het water uit snelt om het eten te verslinden. Ik dacht altijd dat papa goed kon bbqen, maar dat is niets in vergelijking met dit! Alles is zo heerlijk dat ik veel meer eet dan dat ik eigenlijk op krijg waardoor ik nog lang moet uitbuiken. Gelukkig is dit geen probleem omdat de jongens lekker door blijven drinken.

"Kom op, zo veel hebben jullie niet gehad!" Lach ik terwijl ik Luke en Ashton de auto in probeer te krijgen. Op zijn zachts gezegd werken ze niet mee. Uiteindelijk krijg ik Ashton voorin gezet terwijl Luke lachend tegen de auto aan leunt. Ik ben echt de ergste bob ooit omdat ik dit gewoon mega grappig vind. Normaal moet de bob de verstandige zijn die ervoor zorgt dat mensen niet helemaal van de wereld raken maar ik ben degene die ze juist een extra shot voorschotelt om te kijken wat er gebeurd.
Zodra Ashton veilig in de auto zit stop ik Luke snel de auto in die meteen languit op de achterbank gaat liggen. Ik heb niet eens meer zin om moeite te doen dus laat ik hem zo liggen, zijn riem heeft hij toch om. Snel kruip ik achter het stuur en zet Ashtons tomtom aan, gelukkig staat Luke's huis al voorgeprogrammeerd.
Zodra ik Luke veilig bij zijn ouders heb gedropt rij ik door naar Ashton wat gelukkig niet heel ver is. De auto parkeer ik op de oprit achter een andere auto, geen idee van wie die is.
"Kom Ashton, wakker worden." Lach ik zachtjes terwijl ik even aan hem duw waardoor hij wakker schrikt.
"Waar zijn we?" Vraagt hij duf terwijl hij zich even uit rekt.
"Thuis." Lacht ik terwijl ik hem de auto uit trek, die weer op slot doe en hem de sleutel aan geef. Ashton is ondertussen al iets nuchterder dan net.
"Tot snel?" Vraag ik voorzichtig als we bij zijn voordeur staan.
"Natuurlijk! Zodra ik wakker word bel ik je!" Zegt Ashton lachend terwijl hij me zonder waarschuwen stevig knuffelt. Even krijg ik geen lucht omdat mijn hoofd geprent word tussen zijn borst en armen, niet dat ik dat heel vervelend vind.
"Slaap lekker." Lach ik terwijl hij me weer los laat. Rustig loop ik richting de tuin en het tuinhekje zodat ik sneller thuis ben. Ik ga echt niet helemaal om lopen, dat doet niemand hier.

"Lennox!" Schreeuwt Ashton dan nog. Verward draai ik me even om terwijl ik bij het tuinhekje blijf staan. Ashton komt op me af gerend wat hem verassend goed af gaat.
"Wat is er?" Vraag ik met een schuine glimlach als hij hijgend bij mij tot stilstand komt. Hij heeft een moment nodig om op adem te komen dus wacht ik rustig tot hij weer iets kan zeggen.
"Als ik dit nu niet doe durf ik het nooit meer." Zegt hij dan in eens vast beraden terwijl hij mij strak aan kijkt. Waar heeft hij het over? Voor ik iets kan vragen voel ik zijn liggen op de mijne. De lippen zijn ruw en proeven zout, pressies zoals ik het me had voorgesteld. Waar onze gezichten elkaar raken schuurt het een beetje door zijn geschoren gezicht. Voor een moment ben ik met stomheid geslagen en kijk hem vragend aan terwijl Ashton zijn ogen sluit en zich laat gaan in deze kus. Ik besluit het zelfde te doen. Ashton gaat langzaam met zijn vingers door mijn haar waar een paar klitten in zitten terwijl ik ook mijn ogen sluit, hem terug kus en mijn armen voorzichtig net boven zijn heupen leg. Ik heb geen idee hoe lang we zo staan, maar het voelt nog steeds te kort als onze lippen zich van elkaar scheiden.
"Sorry…" Zegt Ashton verlegen en haast onhoorbaar.
"Geeft niet." Zeg ik terwijl mijn hele hoofd rood is.
"Ik spreek je snel, oké?" Fluistert hij terwijl hij me niet durft aan te kijken, ik hem trouwens ook niet.
"Ja, slaap lekker." Zeg ik snel. Daarna open ik het poortje meteen en sprint haast naar mijn eigen achtertuin, hopelijk heeft niemand ons gezien!

Sorry, het duurde even. Ik ben nu op vakantie. Het is lekker weer en er is meer dan genoeg te doen. Ik ben ondertussen al naar een paar kastelen geweest, wat ruïnes, oorlog-kerkhoven, verschillende standen, de stad. Echt van alles. Daarom had ik minder tijd om stukjes te schrijven. Sorry daarvoor. Maar daarom wel een extra leuk stukje (vind ik zelf dan!) om het goed te maken!.

Reageer (2)

  • DreamyHoran

    Omgg ze werd gekust door Ashtonn (:
    X

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Ik zou niet eens meer kunnen slapen mocht ik gezoend worden door Ash. Hahah omg. x)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen