De eerste week op het strafkamp is als het ware voorbij gevlogen. Ik zit samen met Mo bij de boomstammen. ' Liefje ik ben echt zo gek op je.' lacht hij naar me. Ik kijk hem glimachend aan en zeg niks terug. ' Hahah.. Kijk eens wie we daarzo hebben.. Aicha !' reageer ik. Ik zie Aicha aanlopen samen met Nordin. Ze blijven tegenover ons staan en kijken ons aan. Er zijn geen emoties af te lezen. ' We hebben een eerlijke deal. Een deal waar iedereen blij van wordt.. Kijk.. ik en Nordin hebben het nu niet leuk. Waardoor we dus iets bedacht hebben. jij hebt nu 1 week met moh zeg maarr.. Nu wil ik hém 1 week.. &n krijg jij Nordin 1 week. En daarna ruilen we alles om. en dan doen we dat om de week. Dan is iedereen blij. Jij, Ik, Moh en Nordin. Eerlijk of Eerlijk?' ze lacht erbij alsof ze 'n vis gevangen heeft. Moh en ik kijken elkaar ze3ma nadenkend aan over het voorstel dat Aicha zojuist gemaakt heeft. ' Wel eerlijk vind je niet Faiza?' vraagt moh.
' jah eerlijk gezegd wel ja.. Het zal vast heel leuk worden..'
Aicha &Nordin beginnen te lachen'. ' heel goed bedacht Aicha.. maar myn schatjeh kan ik niet omruilen.' Moh lacht erby. Aicha kijkt me aan alsof ik haar laatste hoop ben . 
' Jah sorry maar hij pakt m'n woorden uit m'n mondd..' zeg ik en sta op. Moh volgt m'n voorbeeldd en samen lopen we 't bos verder in. We horenn Nordin nog uitschelden en Aicha mopperen iets met we zien nog wel.. ofzoiets.
Noujah.. schijt tochh? Ik voel dat Moh me hand vastpakt. Ik kijk hemm aan en hij glimlacht. ' Aah liefje.. ze wilden dat ik je zou omruilen. Ze denken dat je een artikel op product bent die je kan omruilen binnen 7 dagen  ' Van zijn opmerking begin ik hard te lachen. ' Aicha en Nordin passen wel goed bij elkaar joh. Ze hebben van die goede ideeen waar ze het overeens mee zijn. Zullen we ze koppelen nig?' lach ik.
' Ik denk haast niet dat ze daar geintresseerd in zullen zijn.' beantwoord hij m'n vraag serieus. ' Uh jaa dat denk ik haast ook niet nee..'


Avondeten.. Een leuk moment van de dag. Je komt samen bij elkaar.. je praat met elkaar.. je eet.. je scheld elkaar lekker uit en kijkt elkaar hatelijk aan. Fantastisch togg?
Sabrine verteld een verhaal en iedereen luistert. Okee.. niet iedereen dan. Moh & Ik zijn eerder bezig met naar elkaar lachen dan naar Sabrina aan 't luisteren.
En aicha is ook drukker bezig met mij scheef aan te kijken En nordin is druk bezig met Mog te observeren. &n Agnes is duidelijk iets aan het zoeken dat Aicha hard zou kunnen raken. Grappig stel.. Aicha & Agnes aahahahha. Het valt me op dat Ashley en Younes er niet bijzitten. Ik sta onopvallend op met een smoesje dat ik even snel iets uit m'n kamer halen moet. Ik loop zachtjes naar de Salon en zie Younes en Ashley daarzo. Ze zijn bezig met moh's telefoon. Waarom laat hij die overal slingeren? ' Waar dachten jullie meebezig te zijn?' vraag ik hun. ' Shit Younes.. !' hoor ik Ashley zeggen. ' Je krijgt hier toch geen problemen mee.. ze weet niet waar het om gaat Ash.' zegt Younes en hij knipoogt naar me. Ik ruk Moh's telefoon uit Ashley's handen en kijk waar ze meebezig was. tot mijn schrik zie ik haar naam bij zijn Smsje's staan. ' Wat is dit?' vraag ik haar
' Dat is iets wat ik net verwijderen wilde.. Geef het terug !' zegt ze kwaad. Ik open haar Smsje en lees.

Hejwa.. Jah isgoed dan zie ik je dan.
Khou echt veel van je schat.. xx je undercover-vrouwtj

Even denk ik dat ik scheef kijkt maar als ik haar naam daar zie staan en haar geschrokken naar me zie kijken met grote ogen .. hoop ik snel dat dit niet zo is als het lijkt. Ik ga naar zijn verzonden berrichten en zie dat hij haar inderdaad ook gesmst heeft. 

Schatje van muh Hartje !
Jah liefje je bent alles voor me.. Aaah die biatch gebruik k maar voor heel even. Tot ze m'n vertrouwen echt gewonnen heeft. Op 'n dan zullen we openlijk bij elkaar zijn Ashley.
Echt je bent echt alles voor me.. Die Faiza flashen we gwn samen hard ! Ze zal ons niet verdenken samen.. maak je geen zorgen mopje. Want jou geef ik in t openbaar wat minder aandacht dan Aicha en jou scheld ik ook minder uit. Slim toch?
houvreselijkveelvanje.. Kusjes je undercover-mannetje

Mijn eerste reactie? 
Ik gooi automatisch zijn telefoon op de grond en zie Ashley de kamer uitrennen. Rotzak! het ergste is nog dat alles gewoon overeen komt ! Hij scheldt haar inderdaad nooit uit en praat niet over haar, zodat het niet opvald die zemmer ! &n mij te kunnen flashen? Droom jongen droom. Ik loop de eetkamer in en kzie Moh naar me glimlachen. Ik negeer zijn lach en ik ga naast Sabrine zitten. Ik zie dat Younes er nu wel bijzit. Ik loop naar hem toe en trek hem zonder wat te zeggen van zijn stoel. Ik trek hem de eetkamer uit en kzie vanuit mijn ooghoeken de verbaasten gezichten van Moh, Sabrine en Agnes. 'Watser?' zegt Younes vragend. ' Heeft Ashley echt met moh? ' vraag ik hem. Hopend op een Nee-antwoord... Hij is stil en kijkt naar de grond. ' Komop Younes.. doe nou voor 1x niet zo stom en geef me gwn antwoord?' het klinkt haast smekend. 
' goed.. euhwm ja ze hebben wat samen. Maar je Moet Ashley niet de schuld geven. Ze wou haar smsjes verwyderen zodat jij er niet achter zou komen en ze wilde afstand nemen van Moh. Aicha heeft Ashley namelijk bedreigd dat ze Moh met rust moest laten. Ze3ma moh is al van Aicha. Dus daarom deed Ashley dat. Maar blijkbaar ben jij veelste slim en heb je haar betrapt. ' younes gaat met z'n hand over m'n haar. ' Maak je niet zo druk schat.. Hij is je gewoon niet waard als hij zo doet tegen je.' younes' ogen glanzen.
' Okej bedankt voor je info younes.' zonder nog wat te zeggen loop ik naar m'n kamer. Nog geen minuut later vliegt mijn deur wild open. ' WAAR SLOEG DAT OP ?' hoor ik moh hard schreeuwen. ' Moet jij nodig vrage.' zeg ik en ik maak m'n bed ze3ma op. Nu pas maaryah ahhaa. ' Wollah niet verwacht van jou Faiza.. Ik wist niet dat jij ook zo'n vieze sletjuh was als Aicha.' blijkbaar verwacht hij een reactie. Maar ik ben zo kwaad op hem dat ik hem niet eens de moeite waard vind voor mijn reactie. Vieze rotjoch.. my flache jek. ' Weess maar stil.. doe maar alsof ik er niet sta. Waarom doe je zoiets?ben ik niet genoeg voor je?' hij loopt m'n kamer kwaad in en gooi de deur hard dicht. ' Nou?? Ben ik niet goed voor je vraag ik je?' 
' wrm stel je zulke domme vragen Moh? Waaaroom? Je weet toch zelf goed wat je gedaan hebt, Wil je mij dan nu komen zeggen dat ik je niet goed genoeg vind? Ik vind je heeeel goed .. meeerrr dan genoeg. Maar jij mij blijkbaar niet, ik heb niets verkeerds gedaan dus op mij heb je gewoon niks op aan te merken. 't is uit oké.. donder maar lekker op mafkees. Donder gewoon op. Ga m'n kamer uit. jongens als jou daar moet ik niets van weten oke.' ik haal even diep adem na deze woorden en ik zie hoe hij kwaad op me afloopt en me tegen de muur aan duwt. ' Dus nu ben ik je kwyt?' vraagt hij kwaad. Het lijkt op ik lichte tranen in zijn ogen zie. ' BEN IK JE VERDOMME NU KWIJT?' hij staat zo dicht tegen me aan als de eerste keer dat hij me zoende.. alleen nu voor een rusie. ' ja.' zeg ik droog en zacht. ' ROTWIJF !' en hij verlaat m'n kamer met een harde knal van de deur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen