Aurora p.o.v.
'Doei oma' zuchtte ik na een lang afscheid. 'Weet je zeker dat je dit wilt doen?' vroeg ze onzeker voor de zoveelste keer. 'Ja oma, ik weet het zeker.' grinnikte ik, haar bezorgdheid ook altijd. 'Nou oke dan, wees voorzichtig en bel me als je aangekomen ben.' zei mijn oma, ook wel genoemd Annie streng. 'Ja ja oma, zal ik doen ik hou van je' mompelde ik terwijl ik haar nog een laatste knuffel gaf. 'Doei tot de volgende keer' zwaaide ik en liep weg, naar de taxi die voor de deur stond geparkeerd.
De taxi chauffeur hielp me om mijn twee koffers in de achterbak te plaatsen en hield de deur voor me open, een echte gentleman (wtf xD) waar ik hem voor bedankte. Langzaam reed hij weg en ik zag mijn oma zachtjes huilen. Ze zag me als haar eigen dochter nu haar eigen dochter dood is met haar man, mijn ouders. 'Waar heen mevrouw?' vroeg de chauffeur opeens waardoor ik uit mijn diepe gedachte kwam. 'Raimon.' antwoorde ik kortaf waardoor hij zag dat ik niet echt zin had om te praten en enkel knikte.
Na ongeveer drie uur rijden kwamen we in Raimon aan, waar mijn neefje, Axel Blaze woont.
'Bedankt voor het rijden' bedankte ik de chauffeur en gaf hem zijn geld. 'Geen probleem, het is mijn werk' knipoogde hij waardoor ik glimlachte.
Ik pakte de sleutel uit mijn tas en maakte de deur open, de sleutel had ik al eerder deze week gekregen, anders kwam ik er moeilijk in. ik zette mijn koffers neer in de woonkamer. 'Dit is mijn nieuwe huis' mompelde ik in mezelf. ik heb serieus maanden zitten twijfelen of ik terug zou moeten gaan naar Raimon, waar ik vroeg woonde voordat ik naar Hokkaido ging. Ik durfde niet meer terug naar daar, teveel herinneringen. Maar uiteindelijk heb ik toch besloten om naar Raimon te gaan, van plan om mijn neefje te verassen. Axel denkt nog steeds dat ik bij mijn oma woon maar daar zal hopelijk snel veranderingen in komen.




Hopelijk vinden jullie het wat... ik heb nog niet echt een verhaallijn dus als jullie ideeen hebben hoor ik het graag :)
En als jullie iets zien wat niet klopt laat het even weten S:

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Ze is familie van Axel, dus ik vind het nu al geweldig xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen