P.O.V. Aurora
Vermoeid liet ik mezelf op m'n bed vallen en deed mijn ogen dicht. Langzaam speelde ik in mijn hoofd af wat er komende jaren allemaal is gebeurd. Captain van Alpine, auto ongeluk, bij mijn oma inwonen, stoppen met voetbal en weer terug naar Raimon verhuizen. Niet ieder tiener meisje maakt dit mee, bij lange na niet. Maar waarom ik? Zuchtend stond ik op en veegde een verdwaalde traan weg die een weg naar beneden baande. Ik maakte een weg naar beneden en zag dat het net vier uur is geweest, en had erg honger. Ik trok de deur van de koelkast open en gooide hem daarna weer dicht. 'Slim Aurora slim' mompelde ik hoofdschuddend in mezelf. 'Ik ben er pas een uur, heb m'n koffers uitgepakt nee natuurlijk heb je dan nog geen eten' vervolgde ik mijn zin "Dan maar naar de supermarkt." dacht ik glimlachend, hopend dat ik nog bekende jeugd vrienden tegen kom en dat ik frisse lucht kan gaan halen. Ik pakte snel wat geld uit een kistje. Ik heb heef wat geld van mijn ouder geërfd en heb zelf een bijbaantje gehad, serveren. en daarvan betaal in nu dit kleine appartement.
([http://www.polyvore.com/lolz_xd/set?id=115394780) Met oordoppen in mijn oren liep ik het oude bekende weggetje naar de kleine lokale supermarkt.
Ik pakte de spullen die ik nodig had voor de komende week en wou naar de kassa gaan om te gaan afrekenen totdat ik maar een al te bekende achterhoofd zag...








Wauw nu voel ik me gemeen xD
Sorry dat het niet zo lang is maar anders loop ik te snel vast met m'n verhaal :X

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen