Foto bij 003

Hermione POV

'Ugghhh ik haat modderbloedjes': zeg ik tegen Draco mijn halfbroertje. Hij knikt. Ik ben er zelf er ook een maar dat weet niemand zelfs Draco niet, alleen Ronald en Harry ( je zegt het met een Engels accent). We staan voor het lokaal van toverdranken met griffioendors, tijdens deze les moet ik altijd bukken want Hermelien heeft nu ook les. Ik loop achter Draco aan zodat Hermelien, Ron en Harry ons niet ziet. Ik hoorde van Harry dat de andere Harry hem gezien had. Ik wist dat hun mij ook bij de weg is weg hadden gezien. Na de les loop ik snel naar de leerlingenkamer waar al bijna drie jaar zit niks te doen en mij pauze vier met Ronald en Harry. Zwijgend eten we ons eten op en gaan naar de volgende les. De hele dag was gewoon zo als altijd. Was ik maar net zo als Hermelien dan kon ik gewoon bij me ouders wonen, avontuur beleven en een gewoon leven lijden niet je elke dag verstoppen. Ik loop naar de wc en dan zie ik Hermelien. Shit denk ik moet zij nu ook naar de wc heb ik weer. Ze is vast Hermeliena of Hermpje tegen gekomen dus ik zal dan nog erger zijn.
Ik wacht even tot ze weg de wc is, ik sluip er in. Toen ik er in was ging ik snel een hokje in. Hermelien ging heel langzaam haar handen wassen en haar gezicht wassen. Toen ze weg was ging ik het hokje uit en kijk naar mezelf. Wat lijk ik op haar alleen ik heb blond haar en groene ogen, zij heeft bruin haar en bruine ogen. Ik was me handen en ga langzaam naar buiten.
Ik loop naar de leerlingenkamer. Draco zit in de stoel bij de haart samen met Korzel en Kwast. Ik kom er niet bij zitten daar heb ik geen zin in. Als ik in de slaapzaal ben voor de meisje komt Patty naar me toe lopen. Ik mag haar toch niet vanaf de eerste school. Ze loopt langs en fluistert:'Modderbloedje'. Ik kijk raar naar haar hoe weet ze dat, ze denkt zeker dat ik iets ga doen zodat ik het zeg. Ik loop naar me bed en doe mijn pyjama aan en dan ga ik in bed liggen. Morgen ga ik met Hermelien praten ze moet het weten Hermeliena en Hermpje weten het toch al. Ik val snel in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen