Foto bij 6

Best slecht plaatje maarja..........
En omdat het stom is om in spanning aftew88 wie the badguy is horen jullie dat in het volgend hoofdstuk.

"Auw!" Ik werd ruw in een kooi gegooid. Het is hartstikke donker hiero dus ik kan niet zien wie de ontvoerder is. Er werd iets zwaars in m'n kooi gegooid want het maakte een harde klap. "Hier is je eten. Doe er voorzichtig mee en wees zuinig want je krijgt niet meer dan dit en je zult hier nog wel even blijven." Het licht ging aan en ik zag nog een zwarte laars achter de deur verdwijnen. Ik keek wat voor eten ik had. HONDENVOER? Gatver dat ga ik toch niet eten?! "EN M'N DRINKEN DAN?!" schreeuwde ik zo hard als ik kan. Het licht ging uit en er werd een flesje water de kooi ingegooid. "Je krijgt 1 flesje per week." Bromde de man. Ik herkende de stem vaag maar kon hem niet plaatsen. "waarom zeg je niet gewoon wie je bent?" "je zult het weten. Maar niet nu"
" Waarom wil je mij eigenlijk hebben?" Dat was eigenlijk een vrij normale vraag.
" Omdat jij 1 van de 2 mensen bent die met alle dimensies kan communiceren en ik wil graag met de dimensies kunnen communiceren" "en waarom wil je dat?"
"Ik weet nog niet of ik je dat wel wil vertellen, nu ga ik anders merk je te snel wie ik ben en dat willen we niet hé? Oh ja! Hier heb je een boek"
"Bedankt." Ik vond deze ontvoerder best aardig. En hij voelde ook zo vertrouwd.



sorry voor dit korte hoofdstukjes maar hierna komen er toch nog 2 dus ik hoop dat ik het dan een beetje goedmaak

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen