P.O.V. Aurora
'Aurora?' zei Axel verbaasd. 'Oh eh-' begon ik toen er opeens ' Kon'nichiwa!' werd geroepen door een best wel bekende stem. Iedereen draaide zich meteen om en daar stond Echo. 'Kon'nichiwa Echo!' riep iedereen terug. 'Wat is er aan de hand?' vroeg Echo verbaasd. 'Nou ik heb Aurora mee genomen naar de training, omdat ze ook wilt gaan voetballen.' zei Mark met een grote glimlach. 'Ten eerst Mark, ik voetbal heel lang al niet meer, ten tweede, jij heb je gewoon zomaar mee gesleurd.' verbeterde ik Mark. 'Ah, alsjeblieft Aurora, vroeger was voetbal zowat je leven.' smeekte Mark. 'Nee.' zei ik vastbesloten.
'Ahh komop Aurora, Mark heeft ons heel veel over je verteld, we zijn benieuwd, en je kan niet zomaar stoppen met Voetbal.' smeekte Nathan nu. 'Waarom' mompelde ik. 'Oke, één keer!' zuchtte ik toen Mark me met zijn 'Puppyogen' aankeek. 'Yush' riepen ze allemaal gelijk.

Nadat ik een reserve tenue van Cecilia had gekregen moesten we inspelen, en ik ging met Nathan inspelen omdat Mark al met Axel ging. Beter voor mij, dan kan ik Axel een beetje ontlopen.
niet dat ik heb niet mag ofzo maar ik wil het er liever niet over hebben als er andere mensen bij zijn. 'Oke jongens, de aanvallers gaan proberen om langs de verdediging te komen en dan bij mij te gaan scoren.' legde Mark heel simpel uit. 'Hai(oke)' zei heel het team in koor, inclusief ikzelf. 'Aurora, jij eerst.' zei Mark blij. Mark schoot een bal naar mij toe die ik gemakkelijk tegen hield. 'Oke Mark, ben je er klaar voor?' vroeg ik waarop hij knikte. 'Mooi, hier kom ik dan.' mompelde ik en begon met de bal te rennen.
Zigzaggend kwam ik door de verdediging heen, 'Dark Arrow' riep ik en schoot de bal omhoog en toen hij weer op mijn onderbuik hoogte was trapte ik keihard richting de doel, waar Mark in stond. 'Hand van God' schreeuwde Mark, en slaagde er niet in om de bal tegen te houden. 'Wow, Aurora... DAT WAS ECHT GAAF!!' schreeuwde Mark vanaf zijn doel. 'Thanks' grinnikte ik en liep naar Echo toe, die stilletjes achter hun op het veld zat.
'Hey, Echo toch?' glimlachte ik





Yay, chapter 10 alweer xD
Gaat best wel snel, maar als jullie tip hebben dan hoor ik het graag ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen