Ik ga beginnen met een story zonder POV dit is misschien makkelijker en net zoals Harry Potter echt is ook doe ik 1.2 zodat de hoofdstukken langer zijn net zoals het echte boek maar ga maar lezen doei

Hoofdstuk 1 doodwereld

Sirius Zwarts loopt door zijn gevangenis zelfs in de doden wereld is hij in de gevangenis. Lily Evens en James Potter zitten naast elkaar naar Sirius te kijken, ze zien er erg wit uit door de doodmentors die zuigen iets te veel geest uit waardoor ze kunnen verdwijnen. Perkamentus zit ook bij hun de oude schoolhoofd van Zweinstein. In de doden wereld zijn alle dooddoeners de baas Voldemort is ook erbij gekomen. Uit het niets komt Perkamentus omhoog. 'Wacht we zijn toch allemaal fanaten?' Lily had het geheim gehouden ze had wat geoefend. Ze knikken allemaal. De doodmentors zijn zo stom als een echte dementor dus dat was niet zo moeilijk. Sirius verandert langzaam in een hond en loopt een paar rondjes, James word een mooie hert, Perkamentus een mooie feniks en dan Lily. Iedereen verwachten een hinde maar ze veranderde in een lief wit konijntje. Sirius kijkt met zijn hoofd schuin naar haar. De doodmentor komt langs om wat geest uit te zuigen maar inplaats vier mensen waren er vier dieren. De doodmentor opent de gevangenis en Sirius,Perkamentus, James en Lily zijn vrij. Sirius kijkt nog een keer achter om en zit Remus zitten met Tonks hun waren geen fanaten maar volle maan kwam dus hun waren zo vrij.

Buiten de doodwereld was er een jongen die vorige jaar de grootste en slechtste tovenaar van de wereld had verslagen en die jongen is Harry Potter. Harry is samen met Ron en Hermelien op Grimboudplein 12 waar ze deze zomer overleefd hebben. Ron heeft aan de begin van de vakantie voorgesteld om naar het nest te gaan maar dat wilde Harry niet hij wilde hier blijve. Als Harry uit bed komt voor ontbijt is Hermelien al wakker. Ze zit met een kop koffie aan tafel. Harry denkt steeds aan Ginny die mocht jammer genoeg niet mee. Harry besluit maar de post te gaan halen om weer wat te weten ze zouden bijna naar Zweinstein gaan. Harry Ron en Hermelien hebben besloten om toch hun zevende jaar opnieuw te doen. Op de voor pagina van de ochtendprofeet staar dat er vier gevangenen ontsnapt zijn. Harry kijkt verbaast die heb ik toch verslagen en Voldemort kan niet terug komen. 'Hermelien op de voorpagina staat dat er vier gevangenen zijn ontsnapt. Maar dat kan toch niet'. 'Staat er bij welke gevangenis?' Zegt Hermelien. Harry kijkt weer op de ochtend profeet maar inderdaad er staat niet welke gevangenis of welke gevangenen. Ron komt nu ook slaperige naar beneden en maakt met een zwaai een bordje ontbijt. 'Waar hebben jullie het over?' Vraagt Ron slaperig. Harry zegt niks en geeft de krant aan Ron. Ron leest een tijdje de krant en komt dan op.' Dat kan toch niet wat willen ze dan gaan doen, hij is dood.' 'Ron hij heet Voldemort oké zeg dat gewoon' : zegt Harry. Ze eten zwijgend hun ontbijt op Harry leest nog de krant veder maar veder is er allemaal onzin. Harry loopt naar de woonkamer ze hebben al veel opgeruimd en wat opgeknapt het is best wel mooi geworden. Hermelien heeft gelukkig veel verstand van inrichten. Als Harry wilt gaan zitten wordt er aan de deur geklopt.

Reageer (4)

  • Ristridin

    Het lijkt me een leuk verhaal, maar ik kan het gewoon niet lezen door al je verkeerde en niet gebruikte leestekens. Sorry

    8 jaar geleden
  • Leaticia

    Als er wat meer leestekens in dit verhaal zaten had ik het sowieso gelezen...

    8 jaar geleden
  • Simonuh

    leuk verhaal, maar 1 tip: gebruik meer leestekens! ook bij gedachten en in plaats van overal 'en' tussen te zetten kun je beter een komma of punt doen.

    8 jaar geleden
  • StarTrekkie

    Please!!!!!! Snel verder!!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen