P.O.V Aurora
Na een kort maar krachtig gesprek met Echo gevoerd te hebben riep Mark mee weer bij de training. Nog steeds Axel negerend ben ik aan het overschieten met Nathan, we zijn in één dag al best wel close geworden, maar wat denk je dan, ik ben door het rondgeleid, zit naast heb in de klas en ben nu met hem aan het overschieten. Maar bekijk het aan de zonnige kant, ik ken tenminste iemand naast Mark en mijn neefje Axel. 'Aurora, zou je ons willen laten zien hoe je nu voetbalt?' vroeg Mark met zijn puppyogen. 'Ne-' 'Alsjeblieeeeeft' smeekte Mark.
ik zuchtte hoofdschuddend 'oke dan' mompelde ik en ging voor Mark staan die op dit moment in het doel stond. 'Ben je er klaar voor Mark?' vroeg ik terwijl ik klaar stond om te gaan schieten. 'ja, schiet maar' zei Mark met een uitdagende grijns.
Ik liep rustig een paar stappen naar achter en rende toen op de bal af en trapte er hard tegen aan, ik besloot om geen hissatsu toen, maar een normale schot. '
'Hand van God' schreeuwde Mark en probeerde de bal tegen te houden, wat hem bijna lukte. hij schoof langzaam het doel in, en net achter de lijn hield hij de bal tegen.
Verbaasd keek Mark naar zijn hand en toen weer naar mij. 'Oh my god, Aurora DAT WAS GEWELDIG!' riep Mark nog steeds ongelovig maar hyperactief uit en sprong op een één of ander manier op en neer, Oh god, iemand moet deze jongen echt een aanpakken.

Reageer (1)

  • Duendes

    Hahaha go Aurora!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen