Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • Assietje

    Ik ben nu eindelijk bijgelezen en wil heeel erg graag meer. Maar ik snap dat ik dat nu niet van je kan vragen. Voel je niet verplicht om verder te schrijven!! Zie dit maar als mijn heeele grote liefde naar jouw verhaal. Het is echt geweldig!!

    Wij wachten wel, écht! Mijn abo houd je zeker. Dat kan ik je verzekeren. Ik wacht geduldig af. Ik zie dit als één enorme Cliffhanger. Een pauze tussen boek één en twee. (Ja, ik zie jouw hoofdstukken als hoofdstukken uit boeken. Ze zijn zooo goed!!)

    Ik zat net bij het vorige hoofdstukje te denken, hoe dit verhaal eruit zou zijn in film-vorm. Ik kan me alleen nog steeds niet heel goed voorstellen hoe Dave eruit ziet, maar dat komt nog wel.

    Voel je nergens verplicht om. Vergeet Q desnoods voor een tijdje en ga dingen voor jezelf doen. Ik herken het. Het gevoel dat je niet meer kan schrijven, zélfs niet als afleiding.

    Hopelijk gaat het binnenkort beter. Ik weet zeker dat het goed komt!!

    XxAssietje (Iemand die altijd uitkijkt naar dit verhaal en binnenkort alles waarschijnlijk weer terug gaat lezen, omdat het gewoon geweldig was is!!)

    8 jaar geleden
  • Vargas

    Yes, ik ben bijgelezen.
    Sterkte met alles de komende tijd. Xxx

    8 jaar geleden
  • magiclove

    veel sterkte!
    Neem alle tijd die je nodig hebt

    8 jaar geleden
  • lauramona

    veel sterkte meid

    8 jaar geleden
  • Jokar

    Sterkte!!
    Ik hoop dat hij snel beter word!1

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen