Foto bij Dream World | 13

Hope you like it!
X Nadie

‘Heey! Je bent er weer’
Ik open mijn ogen en zie dat ik weer langs de waterval in het gras lig, wat dus betekend dat ik weer in Dream World ben. Ik kijk de richting in waar de stem vandaan was gekomen en zie een vrolijk huppelende Nanouk die mijn kant in komt. Meteen denkt ik aan wat Nanouk vertelde net voordat ik van deze wereld verdween. Ik kijk naar beneden en zie dat ik inderdaad nog steeds het strakke korte broekje en het naveltopje aan heb, precies zo als ze gezegd had. Hebben de mensen die mij hier naar toe brachten me omgekleed voordat ze me hier dropte? Hoe kom ik hier eigenlijk? Ben ik hier wel door mensen heengebracht? Ach, wat maakt het ook uit?
Ik sta op en pluk een paar grassprietjes van mijn kleren af.
‘Nessie!’ Gilt Nanouk terwijl ze me begint te knuffelen. Een beetje onwennig knuffel ik haar terug. ‘Ik vroeg me al af wanneer je terugkwam, al je tenminste terug zou komen…’ Nanouk laat me los en kijkt naar haar voeten. ‘Wat bedoel je?’ Vraag ik.
‘Nou, uhm.’ Stamelt ze. Ze kijkt me aan en gaat dan op de grond zitten. Ik volg haar voorbeeld en wacht geduldig tot ze verder gaat met praten.
‘Nou, kijk. De meeste mensen die hier komen blijven hier ook, en heel heel soms komt er iemand en verdwijnt weer, en zien we die persoon vervolgens nooit meer terug. En aangezien jij hier nu al twee keer bent geweest wat dus al heel bijzonder is, dacht ik dat je misschien niet meer terug zou komen en ik wilde graag dat je terug zou komen wat dus opzich heel egoïstisch is van mij omdat dat dan dus zou betekenen dat je, uhm. Nouja, dat je dus dood bent.’ Nanouk haalt diep adem en kijkt me dan aan. Ik knik. ‘Dat ik dood moet zijn om hier te zijn had ik al door. Maar zijn jullie dan dus ook dood? En hoe kom ik hier eigenlijk? En wat is Dream World nou eigenlijk?’ Ik kijk Nanouk hoopvol aan in de hoop dat ze mij wat duidelijkheid kan brengen.
‘Ik snap dat het allemaal heel verwarrend voor je is, dat was het voor mij ook maar normaal word het allemaal meteen uitgelegd maar omdat hij nog niet zeker weet of je wel blijft wil hij liever even wachten… Maar ja, iedereen die je hier tegenkomt is eigenlijk dood ja'
‘Wie is ‘hij’ ?’ vraag ik terwijl ik ga verzitten. ‘Ashton. Hij is de ‘Leider’ hij heeft Dream World ontworpen. Hij zal je dus alles uitgebreid uitleggen zodra hij denkt dat je er klaar voor bent.’ Ik knik en sta dan op. ‘Okay. Wat valt er hier allemaal te beleven? Aangezien ik hier nu toch vastzit en hier misschien wel voorgoed blijf’ Nanouk grinnikt en trekt mij dan aan mijn hand mee terwijl ze de bossen in rent.

Ik ga vanaf morgen twee weken op vakantie, ik ga proberen heel veel te schrijven zodat ik een vooraadje heb maar ik heb daar waarschijnlijk geen wifi dus ik kan niets online zetten.

Reageer (1)

  • Girlicious

    Lekker op vakantie!
    Ik moet nog 3 dagen werken...
    Donderdag,maandag en donderdag
    Dan heb ik 3 weken vrij
    Alvast heel veel plezier op vakantie enne...
    Vooral genieten van je vakantie he
    Schrijven komt daarna wel ;)

    Ben benieuwd of Vanessa daar ook echt blijft
    Bij jou weet je het nooit. Je werkt niet met happy endings...
    Dusja hahah
    Maar hier heeft ze hotte Jayden en op aarde heeft ze schattige Hera! Dilemma!!!
    Nanouk is zo leuk! Die heeft Nikki (Firefoxie) goed bedacht!

    Kudooo!!
    Snel verder!
    Maar eerst lekker op vakantie (K)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen