Het is eindelijk gelukt! Sorry voor het wachten!

Stapels boeken omringden me. Mn ontvoerder was erg aardig geworden. Maar ik wist nog steeds niet wie hij was. Ik wist wel waarom hij mij wil hebben. Er zijn 2 mensen in het hele universum die contact hebben met andere dimensies. Ik ben daar een van. Hij wil een eeuwig leven leiden dus wil hij mij hebben. Hij wil ook de ander hebben. En due heeft hij ook. Ik ben benieuwd wie hij is. De ontvoerder liep langs mijn kamer. "mag ik weten wie de ander is?" Vroeg ik. " de ontvoerder liep binnen en dacht even na. "ja, bij het avondeten kom je het te weten" "en mag ik weten wie jij bent?" "dat komt ook bij het avondeten"
"dankjewel!"
Dat ging beter dan ik eigenlijk verwacht had.
"ik heb nog een verrassing voor je." Zei hij. Ik keek hem vragend aan. "hier" hij gaf me een doos "een doos?" "nee joh! Openmaken"
Ik maakte het doosje open. "een mobieltje!" Ja ik had geen boeken meer voor je, en je Kon ook niets anders meer
doen dus heb ik hem speciaal ingesteld. Ne kan alleen maar op 1 website komen en verder niks doen." "welke website?" Vroeg ik. Je weet maar nooit! "Quizlet" "Quizlet?" "Ja Quizlet" "Wat is Quizlet?" "een geweldige site met Story's Quizzen en nog veel meer!" Ik lachte "wat is er zo grappig?" Vroeg hij op een toon die me akelig bekend voorkwam. "je klonk net als een reclameshow ofsow" hij lachte. "ga nou maar op die site. Je mag een account aanmaken als je maar niks zegt over hier" ik knikte. Ik was niet zo dom om dat te doen. Hij was heel erg aardig, maar als je iets verkeerd deed kreeg je een vreselijke straf. Hij had het Me vantevoren verteld. Ik zou dan zweep slagen krijgen en daar had ik dus géén zin in! "hoe lang heb ik nog tot het avondeten?" Vroeg ik " even kijken"
hij keek op zijn horloge
"4 uur"
Hij liep weg en ik ging naar Quizlet toe. Het was echt een geweldige site met geweldige Story's! Ik las alleen story's. Alleen afgelopen Story's. Ik had niet het geduld om te wachten op nieuwe hoofdstukken. Ik kwam zelfs fanclubs tegen! De 4 uur gingen snel voorbij. Toen het 6 uur was werd ik aan tafel geroepen. " wil je de borden even brengen Evlyn?" Vroeg de ontvoerder
"natuurlijk!" Ik ging de borden uit de keuken halen.
Ik klopte voor de zekerheid of ik nog binnen komen. "kom maar hoor, je komt nu te zien wie de ander is"
Ik liep naar binnen en kon de borden nog nét opvangen toen ik ze had laten vallen. De. Ander.Was.Gale! Dit had ik dus totaal niet verwacht! Ik moest blozen. WAAROM MOEST IK BLOZEN! gale moest ook blozen. HO! WACHT! HIJ MOEST OOK BLOZEN? oké dit is gestoord! Betekend dit wat ik hoop dat het betekend. Nee Evlyn. Stop hiermee. Denk aan Cato. De ontvoerder keek ons een beetje bezorgd aan. "euhm............ Zullen we dan maar gaan eten?" Zei ik. De anderen mompelden instemmend. Het was een heerlijke maaltijd. Aardappelpuree met gehakt ballen ,doperwtjes, appel moes en jus. En dan hadden we ook nog eens een toetje! Dat was ik echt niet gewent. Het was chocomoes met chocokoekjes!!!!!!!!! (speciaal verzonnen voor de freaks onder ons) toen iedereen klaar was met eten vroeg gale. "Euhm, mogen we nu weten wie je ben?" Ik keek de ontvoerder verwachtingsvol aan. "vooruit dan. En jullie mogen ook als jullie willen bij elkaar op de kamer slapen. Ik keek Gale aan. Hij knikte een beetje nerveus. Ik knikte terug. "Nou dat is dan geregeld, nu laat ik zien wie ik ben" hij begon aan de onderkant van zijn masker te prutsen (de "mission impossible" kenners weten wat ik bedoel. Als je dat niet weet maak ik misschien straks een hoofdstukje met foto's.) hij trok hem van zijn gezicht af. Heel langzaam. En halverwege trok hij zijn stemstickertje eraf. Toen hij er hem helemaal eraf trok viel ik terug op mijn stoel. HET WAS CATO! "sorry Evlyn, het spijt ne heel heel erg" zei hij toen ik begon te hyperventileren en hij me bewusteloos sloeg.



wat vonden jullie ervan? Ik ga jullie niet meer dwingen reacties te schrijven. En ik durf niet te kijken of ik abos ben verloren. Zullen jullie het je alstjeblieft vergeven dat het zo lang duurde?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen