In deze wedstrijd zullen Ravenklauw en Huffelpuf tegen elkaar spelen! Wie zou er gaan winnen? Ravenklauw of Huffelpuf?

Madam Hooch gooit de bal in de lucht en de wedstrijd begint!

De bal vliegt de lucht in SciFiFan vliegt er meteen heen ze kijkt om zich heen en gooit de bal naar dobbythefreeelf. Ze vliegt zo snel als ze kan naar de goalen, en gooit.
'Gooit ze goed of mis?,' schreeuwd Leo Jordaan, 'ze gooit goed!! 10 - 0 voor Ravenklauw'.

De Ravenklauw tribune gaat uit zijn dak.

Het spel gaat verder en Nila* heeft de bal, ze kijkt geen seconde om haar heen en vliegt zo snel als ze kan naar de goalen. Ze gooit, maar rocksanne vangt de bal. De Ravenklauw tribune klapt.

De 2 zoekers zijn druk bezig met het zoeken van de gouden snaai. Parvati* is er bij, maar Emily_ haalt haar in en houd de bal in het oog terwijl ze vliegt.

SciFiFan heeft de slurk en vliegt naar de hoepels. Hannah* verdedigd haar. Ze gooit de slurk naar Cliodna en ze gooit de slurk door de hoepel heen.

'Ja hoor! 20 - 0 voor Ravenklauw, wat is er gebeurd met Huffelpuf..

Het Ravenklauw publiek is heel blij en heeft alle vertrouwen dat ze gaan winnen! Daarentegen jammert het Huffelpuf publiek en hopen ze dat het team nog een keer scoort!

Emily_ die vliegt een tijdje achter de bal aan en steekt haar hand uit.. ze komt er niet bij! De gouden snaai gaat opeens de andere kant op, Emily_ kijkt om zich heen en vliegt er zo snel mogelijk achter aan!

'Zou Emily_ de gouden snaai kunnen vangen..?' zegt Leo Jordaan.

Suzanne* heeft de slurk en vliegt naar de hoepels. Cho* staat haar te verdedigen dus ze gooit de bal naar Hannah*, ze vliegt naar de hoepel en gooit de slurk er door heen!

'Ja hoor, Huffelpuf heeft gescoord! 10 -20 voor Ravenklauw!,' schreeuwt Leo Jordaan.

Emily_ steekt haar hand weer uit naar de gouden snaai, en probeert iets sneller te vliegen. Het lukt haar, ze heeft de gouden snaai gevangen!!

Het Ravenklauw publiek springt en juicht van blijheid!

Commentaar gegeven door Leo Jordaan onder leiding van Prof. Anderling.
________________________________________________________________________________________________________________________

Ravenklauw heeft gewonnen, heel jammer voor Huffelpuf maar de volgende keer beter!

~Wil jij Ravenklauw of Huffelpuf nog iets zeggen over de wedstrijd, zet het dan in de reacties! Het komt volgende week in de HogwartsKrant~

*Alle mensen met sterretje zijn vrij!! Dus wil je in het zwerkbal team van je eigen afdeling ga dan naar het hoofdstuk [url]http://www.quizlet.nl/chapters/1339410/zwerkbal-spelers/
[/url] DUS ALLE NAMEN MET EEN STERRETJE ZIJN NOG VRIJ!!!

Volgende wedstrijd: Ravenklauw tegen Zwadderich!
Stem nu wie jij denkt dat er gaat winnen : http://www.quizlet.nl/polls/34930/wie-gaat-er-winnen-ravenklauw-of-zwadderich/

Reageer (4)

  • Gunderson

    *High fived Emily terug*
    Woeeeeeehh

    8 jaar geleden
  • Emily_

    Dankje!

    8 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Ondanks dat we jullie volgende week dikvet gaan inmaken: GEFELICITEEEEEEEERD!!!! Mooi openingspunt gemaakt hoor Lola! En een mooie vang Emily!

    8 jaar geleden
  • Emily_

    'Yes we hebben gewonnen!', geeft ravenklauw team een high five! (hoera)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen