Foto bij Character 3

dus dit is mijn character voor dit verhaal :) of het een hoofdpersoon word of niet moet ik even overleggen :)
XXX FXO

Naam: Luna Belladonna "Bella" Stewardson.
Leeftijd: 14
Haar: Donkerbruin
Ogen: geel/groen
Familie: moeder overleden, vader, 2 broertjes: 12- Chris &twin – Dante, 1 zusje:6 - Athena
Likes: Dansen, sporten, tekenen
Dislikes: egoisten, een belofte niet nakomen, mensen die je laten vallen.
Persoonlijkheid: stil en op de achtergrond maar als je haar goed kent, is ze heel open en aardig, kan vals uit de hoek komen als ze iemand niet mag.
Team: nog geen, zit of op raimon of op royal.
Extra's:
Hissatsu's:enternal darkness, Silver moonlight, Spirit Harmony en Starlight Dance.
Enternal darkness: Dit schot schakelt de zintuigen van de tegenstander een paar seconden uit. dit is genoeg tijd om de bal naar het doel te schieten. De bal word weggeschoten in een tunnel van duisternis en beland vervolgens in het doel.

Silver Moonlight: 2 persoon's schot: persoon 1 schiet de bal vanaf de grond omhoog, achter de bal verschijnt een maan die de bal zilver doet kleuren. En ontstaat een connectie tussen de twee personen die het schot uitvoeren. beide personen springen omhoog en zetten hun voet tegen de bal aan. Er verschijnt een zilveren lichtflits en dan word de bal weggeschoten.
Spirit Harmony: teamschot, 1 leider. de leider die het schot uitvoert moet ervoor zorgen dat het team samen in connectie staat. de leider staat stil voor een doel. de bal licht op en laad zich op met de sterkste kanten van de spelers. na een lichtflits word de bal omhoog geschoten met een salto word de bal naar het doel geschoten.

Starlight dance: De armen worden naar de zijkant uitgestoken en de handpalmen draaien naar boven. Boven de handen verschijnen sterren en die blijven boven de handen als die op de borst worden gekruist. de speler springt naar boven en de sterren gaan kruislings door de bal. Hierna word de bal weggeschoten en laat die een spoor van sterren achter.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen