Lees hier het nieuws over Hogwarts!

HogwartsKrant Week 9

ZWERKBAL

Wat was dit een spannende wedstrijd! Gefeliciteerd Ravenklauw jullie hebben gewonnen van Huffelpuf. Volgende wedstrijd Zwadderich tegen Ravenklauw, spannend!
Hier zijn de reacties van de wedstrijd:



EVELYN'S HOROSCOOP


horoscoop

Aries - Ram
21 maart - 20 april
Deze week verloopt geweldig voor jou! Zolang je maar uit de buurt blijft van een roodharige man! Hij zou jou toverkunsten de verkeerde kant op kunnen laten gaan.


Libra - Weegschaal
23 september - 22 oktober
Jij bent iemand die goed in evenwicht blijft. Jij kan goed evenwicht houden tussen thuis en school. Maar deze week zal dat misschien voor even veranderen. Er zal iets kunne gebeuren waardoor je evenwicht uit balans raakt

Taurus - Stier
21 april - 21 mei
Jij bent een koppig iemand. Je wil altijd je zin krijgen. Maar deze week zal ik je maar inhouden. Je zult gestraft worden!

Scorpio - Schorpioen
23 oktober - 21 november
Jij bent een giftig iemand! Je kunt gemeen overkomen. Maar ik zou maar oppassen want misschien jaag he iemand weg die je niet weg had moeten jagen.

Gemini - Tweelingen
22 mei -20 juni
Jij bent heel close met een goede vriend/vriendin. Dat is heel goed. Maar je doet iets fout. Óf je verwaarloost je andere vrienden. Óf die vriendin is zo goed nog niet.

Sagittarius - Boogschutter
22 november - 20 december
Jij bent altijd heel goed en geconcentreerd bezig. Maar wees niet zó geconcentreerd dat je iets over het hoofd ziet!

Cancer - Kreeft
21 juni - 22 juli
Jij bent een heel vrolijk iemand. Maar wees vrolijk op de momenten waarop het leuk is. Het kan ook te ver gaan. Capricornus - Steenbok
21 december - 19 januari
Jij hebt het de laatste tijd ontzettend warm. Als je het té warm krijgt moet je snel langs de zieken zaal. Je kunt flauw vallen.

Leo - Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je hebt het de laatste tijd heel erg druk.school begint weer. En nu vliegt alles in de war. Probeer alles te ordenen en hou een agenda bij.
20 januari - 18 februari

Aquarius - Waterman
20 januari - 18 februari
Het gaat fijn. Je zwemt lekker in the black lake en je blijft lekker koel. Dat is heel goed! Zorg dat je vrienden ook zo koel kunnen blijven!

Virgo - Maagd
23 augustus -22 september
Er is iemand verliefd op je! Dat is heel leuk maar pas op! Je kunt hem misschien pijn doen. Of hij kan onbezonnen dingen doen.

Pisces - Vissen
19 februari - 20 maart
Je bent waarschijnlijk een slytherin. En zoniet dan ben je stiekem toch wel een beetje gemeen. Laat deze week een beetje van je andere kant zien. Als je best aardig bent. Kom wat meer op voor jezelf en af en toe kattenkwaad is niet erg. Als je heel slytherin bent laat dan je (als je diet hebt  ) aardige kant (een beetje) zien!


COMMISSIES!

Er ie een nieuw hoofdstuk met allerlei verschillende commissies, wil jij nou ook bij een commissie ga dan naar het hoofdstuk 'commissie'.


STUDENTEN INTERVIEWEN


Vandaag interviewt Lola (MusicIsLife12) Cho Chang! Veel plezier met lezen!

Lola: Hey, Cho, mag ik je een paar vragen stellen?
Cho: Natuurlijk, wat wil je vragen?
Lola: Hoe is het om een ravenklauw te zijn?
Cho: Leuk! Je krijgt vaak complimenten om goede antwoorden, en je leert veel. Bijvoorbeeld van de ingang van onze leerlingenkamer.
Lola: Wat gebeurd er dan in de leerlingenkamer?
Cho: Je krijgt een vraag, bijvoorbeeld een raadsel, gesteld, en dan moet je daarop antwoorden. Als je het antwoord niet weet, moet je wachten op iemand die het wel weet. Zo leer je vaak iets nieuws.
Lola: Dat is inderdaad handig! Enne, vind jij Professor Perkamentus een goed schoolhoofd?
Cho: Zeker! Hij leidt de school goed!
Lola: En wie is je favoriete leraar, hier op Zweinstein?
Cho: Ehm.. Professor Anderling. Professor Sneep niet echt, hij geeft altijd snel onvoldoendes, en ik ben niet heel goed in Toverdranken..
Lola: Okee, bedankt voor je antwoorden! Tot de volgende keer!
Cho: Graag gedaan, dag!


NIEUWE LES: WAARZEGGERIJ?


Dit jaar komt er een nieuwe les bij: Waarzeggerij. Deze les word gegeven door professor Zwamdrift. Het vak Waarzeggerij wordt gegeven in een lokaal helemaal bovenin de Noordertoren. Er leidt een zilveren ladder vanuit het lokaal door een luik naar bovenaan de wenteltrap.

Reageer (3)

  • Emily_

    Weegschaal! Leuke horoscoop Evelyn :) en leuk interview Lola

    8 jaar geleden
  • StarTrekkie

    Yes! Waarzeggerij.

    8 jaar geleden
  • Cookienomster

    Oeehh ik word kwaadaardig zegt de horoscoop. Tja ik ben een geen Slyrltherin maar een Ravenklauw, maar het scheelde maar een haartje want ik ben soms heel kwaadaardig Mhuhahahaha. Maar Ravenklauw is gewoon veel cooler dus ging ik naar Ravenklauw. Sorry Zwadderich

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen