Foto bij Chapter One

De zomervakantie is bijna over en eerlijk gezegd heb ik best wel zin om weer naar school te gaan. Het 5e en laatste jaar wat ik op deze school mag mee maken en dan ben ik er eindelijk van af. Ik droom al zo lang om na mijn eindexamen naar Amerika te gaan, niet alleen voor vakantie, maar voor een jaar highschool. Glimlachend lig ik op bed, denkend aan hoe het zal zijn om een jaar in Amerika te wonen. Thanksgiving, halloween, prom, naar school gaan met een schoolbus en goed shoppen kan je daar gelukkig ook!!
Maar pfff, waren mijn ouders maar zo makkelijk in dit soort dingen. Ik snap dat het een grote stap is, maar dit is mijn enige kans! Ik ga er alles aan doen om dit door te laten gaan... 'Nikki! Lisa staat voor de deur' hoor ik dan mijn moeder van beneden roepen. Lisa is mijn beste vriendin, haar ga ik natuurlijk wel echt missen als ik een jaar weg ga, maar ze zegt dat ze me komt opzoeken, niet dat ze dat gaat doen hahaha, maar je weet maar nooit. 'NIKKI JE RAAD NOOIT WIE ER NAAR NEDERLAND KOMEN VOOR EEN CONCERT!!!' gillend rent Lisa mijn kamer binnen. 'Hahaha, wie nou weer? Ariana Grande? Of is het nu Justin Bieber?' lach ik. Lisa is serieus fan van elke artiest die naar Nederland komt. Ik denk dat ze gewoon kickt op concerten. Ik vind het ook hartstikke leuk, maar ik hoef nou niet perse naar elk concert toe. 'Nikki, ik was tegen je aan het praten, dit keer is het een concert waar ik echt heel heel graag heen wil, alsjeblieft ga met me mee' smeekt Lisa. Ik moet weer lachen, ze wilt naar elk concert graag heen, dus deze is waarschijnlijk net zo als de andere. 'Nou vertel op, ik ga alleen mee als het een concert van One Direction, 5 seconds of summer, The Script of John Mayer is' zeg ik. Het is niet dat ik echt fan ben van deze artiesten, maar ik vind ze wel goed en een concert van één van hun zou ik ook zeker niet verkeerd vinden. 'Oh my god Nik, dan heb ik echt het beste nieuws voor je! One Direction komt naar Nederland en wij gaan erheen, je hebt zojuist een soort van toestemming gegeven dus we gaan, we gaan, we gaan, ik ga eindelijk One Direction in het echt zien!' schreeuwt Lisa enthousiast door de kamer heen. 'Ten eerste heb ik geen toestemming gegeven om mee te gaan, maar oké, ik wil opzich wel mee naar One Direction, ten tweede weet je niet of je wel kaartjes krijgt, duizenden fans gaan proberen kaartjes te krijgen, dus dat laat ik maar lekker aan jou over. Ik hoor het wel als je kaartjes hebt geregeld' zeg ik. Gillend geeft Lisa me een knuffel, wow ik heb haar nog nooit zo blij gezien. Blijkbaar wilt ze wel heel graag naar dit concert toe.
'Oké, genoeg gepraat over concerten, wat dacht je van een dagje Pretty little liars en Vampire diaries?' zeg ik tegen Lisa. Dit zijn mijn lievelingsseries en ik kijk ze altijd samen met Lisa. We kunnen er echt uren over doorpraten, maar het is nou eenmaal zó leuk om te kijken. 'Klinkt zeker goed, maar dat niet zonder onze standaard bakken popcorn' zegt Lisa luid. Tijdens onze seriedagjes maken we altijd bakken met popcorn en die zetten we dan over het hele bed heen, zo hebben we in elke hoek een bak popcorn staan en hebben we altijd genoeg te eten. 'Ik ga de popcorn dan maar even in de magnetron doen, start jij netflix vast op?' zeg ik. Snel ren ik naar beneden en pak de zakjes popcorn, na ze in de magnetron gedaan te hebben ren ik weer naar boven en plof ik op het bed. 'Op een gezellig dagje netflixen' mompel ik, met al mijn popcorn in mijn mond.


Mijn eerste hoofdstukje staat online, ik hoop dat jullie het wat vinden, want het is pas mijn eerste verhaal oeps hahaha.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen