Foto bij Chapter two

De volgende dag loop ik samen met mijn moeder door het winkelcentrum. We houden een zogenoemd 'moeder dochter dagje'. Ik heb een hele goede band met mijn moeder en dit soort dingen doen we dan ook heel vaak. 'Mam, ik heb eigenlijk nog een paar nieuwe shirtjes nodig, misschien kunnen we even langs forever 21?' De forever 21 is echt mijn lievelingswinkel, serieus drie kwart van mijn kledingkast komt daar vandaan. Eenmaal bij de winkel aangekomen, ren ik gelijk op een super leuk shirt af. Ik wordt altijd zo enthousaist als ik in deze winkel ben!
I've got a fire for a heart
I'm not scared of the dark
You've never seen it look so easy
I got a river for a soul
And baby you're a boat
Baby you´re my only reason.

De tonen van het liedje klinken door de winkel heen. Ik beweeg mijn hoofd op de maat. Ik heb dit liedje nog nooit eerder gehoord, maar wow wat is dit liedje leuk! Ik ben echt benieuwd wie dit zingen...
´Dit was One Direction met hun nieuwe single, Drag me down!´ zegt de radiodj. Huh, wat? Is dit serieus One direction? Mmm, misschien is dat concert waar Lisa zo graag heen wilt toch niet zo´n verkeerd idee.. Diep verzonken in mijn gedachten kijk in nog even verder naar wat leuke shirtjes. Na deze afgerekend te hebben gaan mijn moeder en ik weer naar huis.
Zodra ik thuis kom, zie ik mijn boekenpakket alweer op de mat liggen. School komt steeds dichterbij.. Ik dwaal weer af naar Amerika, ik hoop zo dat ik er heen kan. Vanavond ga ik het nog een keer aan mijn ouders vragen, hopelijk hebben ze hun gedachten al wat meer verandert.

´Mam, pap kan ik even met jullie praten?´ begin ik voorzichtig. ´Jullie weten dat het mijn grootste droom is om naar Amerika te gaan en ik weet echt niet wat ik na mijn havo moet doen dus een tussenjaar zou ik sowieso al nemen. Normaal zou ik gaan werken in dat tussenjaar, maar een jaar naar highschool in Amerika geeft zoveel meer ervaring! Ik wil echt heel graag, en dit is echt mijn enige kans!´ ´Nikki, we hebben er over nagedacht en we hebben het er heel veel over gehad samen, we denken dat het inderdaad een hele goede ervaring zou zijn voor je, maar je bent nog wel zó jong. We hebben nog wat meer tijd nodig om dit echt definitief te maken, het is niet zomaar wat´ zegt mijn vader. Wow, dit had ik niet zien aankomen, ze zeggen in ieder geval niet gelijk nee. Blij ren ik weer naar boven toe om gelijk Lisa te facetimen. Misschien dat mijn droom toch ooit werkelijkheid wordt...

Saai hoofdstukje sorry. Ik ga morgen voor een week op vakantie, dus volgende week zou ik weer nieuwe hoofdstukken uploaden!

Reageer (1)

  • Eelien

    Heel veel plezier op vakantie! (:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen