Foto bij Daisy Rose Archer II ColtonLee







Naam: Daisy Rose Archer
Roep naam: Daisy
Bijnaam: Dai (spreek uit als dee)
Betekenis:
• Daisy De dag van eva; engels
• Rose Bloem; schots
• Archer Boogschutter; engels
Leeftijd: 16 23/06
Uiterlijk:
• Haar
Daisy heeft rood/bruin lange lokken, die tot net boven haar middel komen wanneer ze haar haren los draagt. In deze lokken heeft ze een lichte krul in die ze van haar moeder heeft gekregen. Ondanks dat ze dol is op haar krullende haren gebeurt het vaak dat ze haar haren stelt gezien ze er dan veel meer mee kan. Daisy heeft elke dag haar haren wel in een wat ander model. Het ene moment heeft ze haar haren het liefst los terwijl ze het de volgende dag helemaal zou kunnen op steken. Ze heeft haar haren in elk geval altijd vast wanneer ze aan een van haar sporten doet. Ze maakt het haar zelf er alleen maar moeilijker op wanneer ze haar haren los laat. Net zoals zoveel meiden is ze dol op haar rode lokken en is het voor haar dan ook heilig. Als ze naar de kapper gaat dan is dit alleen om de dode puntjes af te knippen.
• Gezicht
Daisy heeft een wat bleke huid waar weinig kleur in te zien is, dit heeft ze dan weer van haar vaders kant gekregen. De kleur trekt helemaal weg wanneer de winter is aangebroken, dan is ze eerder wit te noemen. In de zomer krijgt ze gelukkig toch meer kleur, Daisy is iemand die snel verbrand als ze zich niet goed insmeert iets wat ze zomers dan ook echt moet doen, er is nooit veel kans dat ze bruin word en deze kleur zou kunnen behouden. Zelfs wanneer Daisy bruin zou kleuren is de kleur snel weer verdwenen. Daisy heeft een hazel achtige kleur ogen, haar ogen geven altijd haar emotie waar. Het is vaak ook duidelijk om er achter te komen hoe ze zich voelt door in haar ogen te kijken. Ze heeft gaatjes in haar oren laten schieten zodat ze oorbellen kan dragen.
• Lichaam
Het eerste wat opvalt aan Daisy is dat ze niet meteen het dunste meisje is die er rond loopt. Dit komt omdat ze nooit de slankte is geweest en dit ook nooit zou kunnen zijn. Het zit gewoon niet in haar genen om echt slank te kunnen zijn, ze is dan ook iemand die snel aan komt wanneer ze iets verkeerds eet en dit heeft dan helemaal niks met de hoeveelheid te maken. Daisy heeft door dat ze niet de slankste is rondingen die duidelijk aanwezig zijn, zo heeft ze wat bredere heupen, zijn haar armen en benen niet totaal slank en heeft ze een cup maat die wellicht iets te groot is voor haar lengte. Daisy heeft haar lengte ook totaal niet mee en heeft een lengte van 1.60 cm, dit maakt haar zeker niet de kleinste gezien de gemiddelde vrouw in Amerika 1,62 cm lang is. Toch zou ze wat slanker zijn geweest als ze langer was. Ondanks dat ze wat steviger is hoor je haar niet klagen, ze schaamt zich er niet voor. Gezien ze weet hoe dit komt en dat dit echt niet aan haar zelf ligt gezien ze genoeg in beweging is en een apart dieet heeft die ze netjes volgt. Het geen waar ze zich wel voor schaamt en aan irriteert is de striae die ze op haar dijen en haar borsten heeft. Iets waar ze zeer weinig last van heeft is moedervlekjes, ze heeft een enkeling op haar sleutelbeen zitten en wat op haar buik, maar verder is ze moedervlek vrij. Het gene wat je meer bij haar ziet als je goed kijkt zijn de littekens die ze door de loop der jaren heeft opgelopen.
• Kledingstijl + Make-up
Daisy is een echte meisjes meisje als het om kleding gaat. Ze houd van jurkjes, rokjes en draagt ze hierom ook maar al te graag. Daisy draagt vaak warme kleuren, maar ook koude kleuren zijn welkom bij haar. Het is gewoon meer waar ze zin in heeft, buiten haar jurkjes en rokjes om draagt ze ook zeker wel spijkerbroeken met een leuk shirtje of topje er op. Onder haar kleding draagt ze hakken of balarina's buiten haar sport schoenen en schaatsen om loopt ze nooit in sneakers of andere platte schoenen. Daisy is iemand die niet heel veel accessoires draagt, vast draagt ze altijd een armbandje met daarbij een bijpassende ketting en de ring van haar over groot moeder die op vroege leeftijd al is overleden.
Daisy draagt door de weeks altijd neutrale make-up dat bestaat uit een kleine laag foundation, oogpotlood, mascara en lichte kleur lippen stift of lippen balsem. Enkel wanneer ze een wedstrijd of optreden heeft maakt ze zich wat zwaarder op dan normaal.
Innerlijk:
• Onhandig
Iedereen die Daisy ook maar een beetje kent weet dat ze onhandig word wanneer ze eenmaal zenuwachtig of onzeker is. Het begint bij per ongelijk het omstoten van dingen tot aan het struikelen over haar eigen voeten. Dit is een van de redenen waarom ze wat littekens heeft, ook heeft ze vaak dat ze tegen iets op loopt zonder het echt in de gaten te hebben gezien ze dan veelte veel bezig is met het probleem waar door ze zo onzeker of zenuwachtig is. Gelukkig voor haar voelt ze zich zelfverzekerd op het ijs en in de dans zaal anders zou ze ook hier zeker onhandig zijn wat niet zo handig is.
• Bescheiden
Daisy is een erg bescheiden iemand, ze zou haar zelf nooit op de voorgrond plaatsen en houd er niet van om in de belangstelling te staan door positief over haar zelf te praten. Ondanks dat ze niet graag positief over haar zelf praat betekend dit niet dat ze dit op een negatieve manier doet. Eigenlijk praat ze het liefst helemaal niet over haar zelf.
• Creatief
Daisy is een creatief persoon die haar best doet om altijd een oplossing te vinden wanneer er een probleem is. Naast het feit dat ze goed is in het bedenken van oplossingen die trouwens niet altijd werken, is ze erg creatief met haar hobby's. Ze houd er van om nieuwe bewegingen of combinaties uit te proberen. Ondanks dat ze een creatieve persoon is, zegt ze dat niet vaak tegen mensen.
• Eigenwijs
Ze is een erg eigenwijs persoon wat veel voor komt in haar familie, ze heeft moeite met het veranderen over wat ze denkt en kan er niet tegen als mensen het beter lijken te weten dan zij ook al weet ze dat de ander gelijk heeft. Het zelfde geld voor het feit dat ze nooit echt raad neemt van anderen. Ze wil eigenlijk geen hulp van anderen en wil alles zo veel mogelijk alleen doen.
• Doorzetter
Als Daisy iets wil dan zal ze er ook echt alles aan doen om het voor elkaar te krijgen, hoeveel tegen slag ze ook zou krijgen ze zou haar best blijven doen. Toch gebeurt het wel eens dat ze op geeft wanneer het haar echt niet lukt, wanneer dit het geval is dan is ze niet bepaald te genieten. Daisy blijft dan nog liever opgesloten in haar kamer dan dat ze onder de mensen komt die weten dat ze heeft gefaald en niet goed genoeg haar best heeft gedaan.
• Stil
Ze is een van de stille types die je onder de mens ziet. Ze is erg rustig en zegt niet snel wat tenzij ze iets te vertellen heeft of iemand tegen haar spreekt. Daisy is een persoon die echt van stilte kan genieten en het totaal niet erg vind als er even een stilte is als ze bij haar vrienden is. Zolang het maar geen ongemakkelijke stilte is want dan kan ze de oren van iemand hoofd af kletsen. Toch betekend dit niet dat ze bijvoorbeeld op een feestje aan de zij kant blijft staan, ze gaat zeker wel de dansvloer op etc. Alleen reageert ze vaak erg rustig en komt het ook zeker voor dat ze de persoon is die in een hoekje ziet en juist geniet van andere mensen door naar ze te kijken.
• Onzeker
Daisy is iemand die toch wel wat twijfels aan haar zelf heeft, zoals elke tiener meisje dit heeft. Ondanks dat ze haar lichaam heeft geaccepteerd voor hoe het is en dat ze nooit slanker zou kunnen worden heeft ze er toch zo haar onzekerheden over. Maar ook in het dagelijks leven twijfelt ze wel eens over haar keuzes en is ze onzeker over bepaalde dingen.
• Prikkelbaar
Daisy is iemand die niet veel kan hebben, ze word namelijk redelijk snel geïrriteerd wat uiteindelijk zal om schakelen naar woede. Dit kan al gebeuren met kleine dingen zoals als iemand haar naar de zoveelste keer nog steeds niet begrijpt of wanneer zij zelf iets verkeerd op vat. Daisy is gewoon iemand die erg snel boos word en daar moeten mensen vaak ook wel mee oppassen. Het duurt ook altijd wel een tijdje voor dat ze afkoelt, ze is gelukkig voor de ander niet iemand die dagen boos kan blijven. Dat ligt er natuurlijk wel aan wat je hebt gedaan.
• Nieuwsgierig
Al van jongs af aan is Daisy al een nieuwsgierig meisje, ze had vroeger altijd de neiging om alles te vragen wat ze wou weten. Door de jaren heen heeft ze geleerd om die vragen wat te minderen maar dat betekend niet dat ze minder nieuwsgierig is geworden. Ze is nog steeds zo nieuwsgierig als het kleine meisje wat ze vroeger was. De nieuwsgierigheid is natuurlijk wel een andere kant op gegaan.Daisy wil dan ook zo veel mogelijk leren en vind het eigenlijk heel leuk om naar school te gaan, grote deels door haar nieuwsgierigheid. Ze is ook nieuwsgierig naar dingen die haar helemaal niet aan gaan waar door ze mensen hier heel erg in kan irriteren.
Extra:
• Hobby's
Kunstschaatsen
Kunstschaatsen is iets waar Daisy drie jaar geleden mee is begonnen, al van kleins af aan heeft ze dit altijd al willen doen en was winters graag op het ijs terwijl ze daar rond zwierde en hier en daar een sprong waagde. Wat vaak verkeerd uit liep met val partijen, blauwe plekken en soms ook nog eens een gekneusde lichaams-deel. Haar moeder heeft haar nooit op Kunstschaatsen laten gaan gezien ze altijd dacht dat deze wens maar tijdelijk was. Daisy heeft er dan ook tijden niet meer over gesproken, niet omdat ze het niet meer wou maar omdat ze wist dat ze er toch nooit op zou mogen. Tot dat ze op haar 13de verjaardag wel een heel vreemd cadeau kreeg, ze kreeg die dag haar eerste les op het ijs en vanaf dat moment is ze bezig met Kunstschaatsen.
Ballet
Dat Daisy aan ballet doet is meer dan logisch, haar moeder heeft een dans school waar onder andere ballet word geleerd. Daisy krijgt al vanaf haar zesde les in Jazz ballet, ondanks dat dit een keuze van haar moeder is geweest geniet ze hier keer op keer op. En kan ze nooit wachten tot het moment dat een van de zalen vrij is en ze de tijd heeft om hier zich alleen in terug te trekken. Het ballet komt echter ook mooi uit voor het kunst schaatsen.
Muziek albums verzamelen
Vanaf het eerste moment dat Daisy haar eerste muziek album heeft gekocht, is ze begonnen met het verzamelen hier van. Daisy heeft al een aantal albums maar ze gelooft dat ze nooit zou stoppen met het kopen hier van, het is ook een ding waar ze om vraagt op haar verjaardag aan haar ouders.
Het sleutelen aan auto's
Dit is een hobby waar ze niet uitgebreid over praat, eigenlijk weet niemand hier ook maar iets vanaf buiten haar familie om. Daisy is van jongs af aan al dol geweest op auto's en haar vader heeft haar vroeger veel moeten leren omdat ze dit zo graag wou. Het scheelde dat haar oom een garage heeft waar ze nog geregeld rond hangt wanneer ze er de tijd voor heeft. Ook verdient ze daar wat geld door haar oom te helpen tijdens het repareren van auto's, ondanks dat ze graag aan de slag gaat met auto's betekend dit niet dat ze ook echt alles van auto's weet en hoe ze alles kan maken. Maar toch weet ze genoeg om ze vaak weer terug aan de praat te krijgen. Al moet ze wel eerlijk toegeven dat het meerdere malen op goed geluk was.
• Koolhydraatarm:
Daisy heeft sinds een aantal jaar een koolhydraatarm dieet, die ze haar hele leven van plan is te gaan volgen. Ze is altijd al een wat gezet meisje geweest die erg jojode met haar gewicht, wat ze ook at en hoeveelheden niks hielp om op een goed gewicht te blijven. Daisy was het uiteindelijk zo zat dat ze naar de huis arts is gegaan die haar vervolgens door heeft gestuurd naar een diëntiste. Het duurde niet heel lang voor ze er achter kwamen dat Daisy erg gevoelig was voor de koolhydraten, dat dit er voor zorgt dat ze zwaarder is dan ze zou moeten zijn en elke keer het jojo effect heeft. Sinds ze zich aan dit dieet houd zit ze op een goede gewicht en komt ze ook niet meer aan maar valt ze ook niet af. Het is natuurlijk niet dat ze helemaal geen pasta, aardappelen etc eet. Het is alleen zo veel minder dan voor ze aan het dieet deed. Het is voor haar een echte levensstijl geworden die goed bij haar en het sporten past.
• Lieveling eten: zalm
Vanaf het eerste moment dat Daisy zalm heeft gehad is het iets geworden waar ze echt dol op is. Ze is altijd al dol geweest op vis, iets wat ze veel liever eet dan een stuk vlees. De eerste keer dat ze zalm at is dan ook een leuk moment voor haar, om aan te denken. Het was de eerste keer uit eten nadat haar ouders weer bij elkaar zijn gekomen. Voor andere zal het waarschijnlijk kinderachtig klinken maar zij denkt daar heel anders over.
• Lieveling kleur: lila
Daisy heeft verschillende lievelings-kleuren gehad door de jaren heen, maar sinds een tijdje is ze helemaal dol op de kleur Lila, elke keer wanneer ze van kleur veranderd veranderd haar kamer ook. Het gebeurt hierom ook vaak zat dat ze een week later haar hele kamer heeft aangepast. Ondanks dat ze vaak haar kamer veranderd vind ze altijd manieren om dit zo goed koop mogelijk te doen.
• Lieveling nummer: Ed Sheeran - Thinking out loud.
Al vanaf het eerste moment dat Daisy dit nummer op de radio heeft gehoord is ze er helemaal gek van. Er is geen dag dat ze niet minstens een keer dit nummer hoort, naast het feit dat ze het gewoon een geweldig nummer vind is ze ook verlieft geworden op de clip. Het dansen vind ze gewoon een en al geweldig en stiekem zou ze het wel eens met iemand willen na doen. Maar ze heeft nog niemand gevonden met wie ze de de dans zou kunnen leren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen