Heya, ik heb besloten om even alle hoofdstukken (want het waren er zoveel) te inactiveren en weer opnieuw te beginnen – grotendeels omdat ik het deze keer wel gewoon actief wil bijhouden. Dus, eens kijken of dat gaat lukken. Anyway, hier is het proloog ^^.

Silena Lucy Woodsen.


      Voor het verhaal van Silena gaan we naar het centrum van de stad Dublin, Ierland. Silena's ouders woonden in een groot, mooi huis. Het waren rijke en slimme maar perfectionistische mensen, die vol lof spraken over de grote ronde buik van Lucaria Woodsen. Lucaria wist zeker dat ze het perfecte kind zou krijgen; het moest. En gelijk had ze. Selena was een prachtig kind, nu al een knappe baby. Het enige imperfecte was een missende teen. Deze kleine imperfectie liet Lucaria een hele onwijze en impulsieve beslissing maken – ze richtte haar stok op de pasgeboren Silena Lucy Woodsen, en sprak de doodsvloek uit. Lucaria's man had dit niet zien aankomen. Hij probeerde haar tegen te houden, maar werd daardoor zelf geraakt door de groene straal. Lucaria was zo geschokt om haar eigen daad dat ze haar toverstok tegen haar eigen keel aan zette, de dochter voor wie haar man stierf alleen achterlatend. Silena werd gevonden door haar buurvrouw en gebracht naar het enige magische weeshuis op de wereld: The Cozy, gelegen in London zelf.

Dawn Verana McBriar.


      De McBriars woonden in een gezellig hutje gelegen in de hoge bergen van Schotland. Ze hadden een goed leven, en het kon niet beter toen Verana McBriar zwanger bleek te zijn. Verana en haar man Jacob dachten dat hun leven perfect was. Al snel kwam de dag dat Verana geboorte gaf aan Dawn Verana McBriar. Verana en Jacob waren dolgelukkig voor wel een half uur, want toen werd er op hun deur geklopt door een zekere Darcy Selwin. Jacob deed open en werd onmiddellijk vermoord door de woedende vrouw. Darcy en Verana duelleerden totdat ook Verana's ogen nietsziend voor zich uitstaarden. Zonder ook maar een blik waardig te keuren op de kleine Dawn verdween Darcy alweer. Dawn werd gevonden door de Aurors die achter Darcy aan zaten en gebracht naar The Cozy.

Sem Selwin.


      Darcy en Rael Selwin leefden in een kasteel in Wales. Rael hield oprecht van zijn vrouw, die ook nog eens het erfgenaam was van zijn held, Salazar Slytherin. Darcy, daar in tegen, was alleen getrouwd met Rael zodat de nobele Slytherin familie niet zou uitsterven.
Al snel werd Sem Selwin geboren. Darcy was verliefd op haar zoon, maar ze zal nooit zo veel van hem houden als Rael dat deed. Hij wilde Sem overpakken om hem vast te houden, maar Darcy vermoordde haar man zonder hem nog een blik waardig te keuren. Dit was haar plan altijd al geweest, maar ze had hem nodig gehad voor de bevalling. Hij was niet meer nodig, dus werd hij uit de weg geruimd.
Nog geen tien minuten later kreeg ze een brief, afkomstig van iemand genaamd V. MacBriar. Ze was aangehouden wegens moord. Darcy dacht dat het afkomstig was van niemand minder dan Verana McBriar, maar dat was het niet. Het was afkomstig van Volicity MacBriar. Darcy vertrok om wraak te nemen op de McBriar's en liet haar kostbare Sem achter, om later gevonden te worden door de Aurors die Darcy hadden opgepakt en naar Azkaban gebracht hadden. Hij werdt, hoe raad je het, naar The Cozy gebracht.

Mark Jack Grimaldo


      Mark's ouders woonden in een normaal rijtjeshuis in een normale Mugglestraat in London. Jack en Alana waren twee gelukkige mensen, en toen Alana ook nog eens zwanger werd, kon hun blijheid niet op.
Op de dag dat Mark geboren werd in St.Mungo's was Jack er niet bij. Toevallig was hij een van de Aurors die de twee kleintjes naar The Cozy hebben gebracht. Jack vertrok onmiddellijk naar zijn huis zodra hij klaar was, wegens de hoogzwangere Alana. Tot zijn verassing was het huis leeg, op een briefje na: 'Het is tijd.' Jack wist wat dit betekende en ging zo snel mogelijk naar het ziekenhuis, om daar een dode vrouw en een dood kind aan te treffen. Alana had haar zoons geboorte niet overleefd en ook Mark niet. Jack ging naast zijn vrouw liggen, deed zijn ogen dicht, maar nooit meer open. Op het moment dat de zijne zich sloten, schoten de oogjes van de kleine Mark open en begon hij te huilen. Niemand, behalve Jack zelf, wist dat hij zojuist zijn leven had gegeven voor dat van zijn kind. De Healers kwamen erachter dat zijn naam Mark Jack Grimaldo zou zijn, en met die naam brachten ze hem naar The Cozy.

The Cozy


      De directrice van The Cozy, Dalvana Miracle, kreeg vier kleine, pasgeboren baby's vlak achter elkaar haar weeshuis binnen. Ze ving ze natuurlijk op, maar vertrouwde het niet. Vier kleine pasgeboren baby's, zo vlak achter elkaar? Dalvana was een nogal nieuwgierige vrouw en ging op onderzoek uit. Al snel kwam ze erachter dat de vier kinderen op precies dezelfde seconde ter wereld zijn gebracht, en een uur later waren niet alleen hun ouders, maar ook andere dichte familie leden niet meer levend op aarde. Dit maakte haar alleen maar nog nieuwsgieriger. Het duurde maar een dag, en toen kreeg Dalvana door dat de vier kinderen de laatste nabestaanden van de Hogwarts Four waren. Een uur na deze ontdekking stierf ze. Haar baan werd overgenomen door een man genaamd Veran Phubar. Maar Veran hield het niet heel lang vol, slechts tien jaar leidde hij het weeshuis. Zijn opvolger? Teddy Remus Lupin.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen