Foto bij De jongen die bleef leven

Dreuzelwereld:

Op een plekje in de dreuzelwereld waar het heel mooi was met bloemetjes een boom en een vijver waren 3 kindjes. De eerste heette Lilly Evers, De tweede noemde Serverus Sneep en de derde was een pestkop. De pestkop riep: Je bent een monster Lilly. Severus was het daar niet mee eens en liep naar de pestkop toe. De pestkop liep weg. Dan gaan Serverus en Lilly aan de vijver liggen. Severus: ze is jaloers Lilly: Dat is gemeen Serverus.

Zweinstein:

Serverus Sneep komt in Zwadderich terecht. Lilly in Griffoendor een andere jongen ook in Griffoendor. Mijn naam is Lilly, Mijn naam is James (handschud)
Toen Serverus op weg naar de kerkers was liep James expres tegen Serverus aan (alle boeken vallen). Met een gemeen lachje liep James Potter weg
Toen Serverus op weg was naar Hagrid Toverde James Serverus zijn broek eraf.

Het gevang van Azkaban:

Toen James Potter en Lilly Potter samen waren kregen ze een kindje en was Sirius Zwarts de geheimhouder van hun woonplaats. Sirius zwarts liet deze taak over aan een vriend van hem: Peter Pippeling, Peter Pippeling kwam Voldemort tegen in een bos in Albanie, Peter Pippeling was bang voor de dood en sloot zich aan bij Voldemort. hij verraad James Potter en Lilly Potter en zo werd Sirius Zwarts bekend als MassaMoordenaar Sirius Zwarts. hij moest 12 jaar in Azkaban. maar omdat de liefde van Lilly aan Harry Potter groter was dan de kracht van Voldemort blokkeerde Lilly de weg naar Harry Potter en toen Voldemort Lilly had gedood kon hij Harry niet doden door de liefde van Lilly Evers. de vloek kaatste terug. Harry kreeg een litteken. 12 jaar later toen Harry Potter zijn tante had opgeblazen omdat ze zei dat hun ouders stom waren. Jaagde de oppassers van Harry hem weg. toen viel hij op de grond op een straat. hij zag daar een zwarte hond.Toen kwam er een bus hij zag daar de condecteur dat de krant aan het lezen was: Sirius zwarts? wie is dat die man. dat is een moordenaar, ontsnapt uit de gevangenis van Azkaban. Arthur Wemel zei tegen harry: Vele willen niet dat ik dit vertel maar Sirius Zwarts is ontsnapt om jouw te doden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen