Foto bij Tien

Ik vertrouwde hem niet, hoe kon hij zomaar aan een auto komen en zoveel geld hebben dat hij zomaar van de straat was? Hij had vast geen eerlijke zaken gedaan... "Wat voor zaken ga je daar dan doen?" vroeg Scarlett mischien iets te nieuwschierig. "Wat denk je...?" Zei hij met een troimfantelijke grijns. Scarlett's ogen werden groot en ik begreep het plotseling ook. Hij ging ons aangeven...

Scarlett POV.

Ik deed uit shoc reactie mijn riem los en kroop vanaf de achterbank naar de bijrijderstoel voorin. Hij probeerde me tegen te houden, maar ik wilde dat hij die auto aan de kant zou zetten. Toen in eindelijk voorin was, probeerde ik het stuur te grijpen, wat in eerste instantie mislukte. Ik bleef naar het stuur grijpen en ik kreeg er eindelijk greep op, ik gaf een zwaai naar links waardoor we van de vrij rustig uitziende weg slingerden tegen een oude eikenboom aan.
Zo te zien was de jongen buiten bewustzijn, ik keek naar Simone om haar te zeggen dat we hier zo snel mogelijk weg moesten. Ze lag daar, roerloos.




Reacties(A)

haha.. wat ben ik weer leuk ;D :D

Reageer (3)

  • FlyXAngel

    Yeee!!! 12 abbo's!!(yeah)(zip)

    1 decennium geleden
  • WildIsTheWind

    Spannend!!

    Snel verder!!! <3

    1 decennium geleden
  • July

    Naar kind waarom stop je xD
    ga verder :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen