Hidden world is ten verhaal gebaseerd op harry potter, vampire diaries, push, american horror story en waarschijnlijk nog wat dingen. Het is een verhaal met onbekende personen (met eventuele faceclaimes).

Het speelt zich af op de aarde, maar er is een hele wereld waar de gewone mens niets van af weet. Deze wereld dreigt in te storten.Mensen die vroeger recht tegenover elkaar stonden, of niet eens wisten van elkaars bestaan moeten samenwerken om het kwaad tegen te houden.

Het verhaal zal meerdere hoofdrollen hebben en (vooral in het begin) zullen er heel veel verschillende verhaal lijnen zijn die langzaam maar zeker steeds dieper verwogen worden.

Een stukje:
Hallo ik ben Myra, een heks. Helaas niet een hele goede. Ik heb mijn magie pas enkele maanden geleden verworven. Mijn ouders waren bang dat ik mijn magie nooit zou vinden wat zou betekenen dat ik de eerste in de familie ben die het M-gen, hoe we het tegenwoordig noemen, niet geactiveerd zou hebben. Ik kom namelijk uit een familie van puurbloed. Zo worden alle familie's genoemd die uitsluitend bestaan uit heksen. Tegenwoordig is het meerendeel van onze gemeenschap troebel, of te wel een eerste generatie heks. Daarnaast zijn er ook nog veel bastaards, heksen waarvan een van de ouders een heks is. De puren zijn langzaam aan het uitsterven, omdat we door onze ouders gedwongen worden om met andere puren te trouwen waardoor er steeds minder familie's zijn. Ik weet niet pressies hoe het bij de andere zit, maar bij puurbloed heb je een onderverdeling van twee groepen. De originelen of the royals. Waar ik bij hoor. Dit zijn heksen familie's die terug gaan tot het begin der magie. Daarnaast heb je nog jonkies of of eeuwlingen. Dit zijn heksen familie's waar magie minimaal 100 jaar in voorkomt bij ieder lid van die familie. Af en toe kan dit verwarrend zijn omdat mensen zo in eens van troebel of bastaard puurbloed kunnen worden. Dit hebben de originelen bedacht toen ze merkte dat ze met steeds minder waren en vreesde dat ze hun macht positie zouden verliezen.

Ik ben net achttien geworden en klaar met de middelbare school. Binnenkort zal ik beginnen aan de heksen opleiding. Zodra je het M-gen geactiveerd hebt moet je dit doen na de middelbare school. Heel vroeger begon je hier eerder mee maar omdat het steeds lastiger werd hebben ze dat veranderd. Zoals ik al eerder zij heeft bij mij het M-gen zich pas laat ontwikkeld, een paar maanden geleden terwijl mijn broertje al jaren magie kan beheersen. Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk dat ik na les te hebben gehad allemaal stoere dingen kan doen, maar voor mij had het niet gehoeven. Als ik mijn ouders hoor praten over legen, de gewone mensen die het M-gen niet geactiveerd hebben, schaam ik me diep. Ze zien deze mensen niet als volwaardige mensen en voelen zichzelf beter dan de rest. Ergens was ik ook wel teleurgesteld toen het M-gen zich in mij geactiveerd had. Ik had graag een gewone opleiding gedaan en geleerd zoals iedereen op deze wereld. Helaas zal dat er voor mij niet in zitten en mag ik bankbaar zijn voor de tijd die ik gehad heb als normaal persoon.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen