Een avengers/marvel fanfictie die zich afspeelt net voor/tijdens de 2e captain america film.

Nadat Europa lucht heeft gekregen van S.H.I.E.L.D's plannen en ze er achter zijn gekomen dat het eigenlijk een kwaadaardige organisatie is die er op gebrand is de wereld te veroveren en haar bewoners hun vrijheid te ontnemen moeten ze snel een plan bedenken. Zo snel als kan heeft Europa zijn beste soldaten bij elkaar geroepen voor een geheime missie, The Avengers onschadelijk te maken. Deze groep goed getrainde soldaten moeten onderzoeken of de team leden van The Avengers van de snode plannen van S.H.I.E.L.D. af weten, en ze de waarheid laten zien.

De groep europese specialisten zijn vrouwen, ik weet nog niet of er romantiek in voor zal komen.

stukje tekst:

"Mevrouw Janssen?" Hoor ik een stem achter me. Als ik me om draai naar de deur van mijn kantoor staat er een stijve man in een donker blauw pak aan in de deur opening. Hij heeft een zonnebril op, ookal is hij binnen, en schijnt de zon zelfs buiten niet. "Ja? Wat kan ik voor U doen?" Vraag ik een beetje Argwanend. "Ik ben Agent Smith, van de S.S.I.S." Verteld de man terwijl hij verder mijn kantoor in loopt terwijl hij zijn akte tas op mijn bureau legt. De afkorting die hij gebruikt heb ik nog nooit gehoord en ben daarom extra op mijn hoede. Ongezien ga in met mijn handen onder mijn bureau en pak de taser die in een geheim laatje ligt. "S.S.I.S.?" Vraag ik hem gespannen, klaar om ieder moment uit mijn stoel te springen en de man uit te schakelen. "Secret Servis for International Safety." legt de man uit terwijl hij mij zijn badge laat zien. Snel onderzoek ik het ding, hij is echt waardoor ik hem al een beetje meer vertrouw.

"En, Agent Smith, wat kan ik voor U doen?" Vraag ik iets rustiger terwijl er een klein lachje op mijn mond verschijnt, zo iemand kan alleen maar een coole opdracht hebben waar ik nu wel echt zin in heb. Al mijn wonden en botbreuken van mijn laatste uitzending zijn genezen dus ik ben er helemaal klaar voor om met een nieuw avontuur te beginnen. Agent Smith ritst zijn tas open en haalt daar een dikke map uit die hij me aan geeft. Op de voorkant van de bruine map staat met dikke rode letters TOP SECRET gedrukt. Nieuwsgierig maak ik de map open waar allemaal informatie over S.H.I.E.L.D. en The Avengers in zit, en dan niet de dingen die je op internet kan vinden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen