Foto bij Nineteen

Gestrest ben ik me aan het klaarmaken voor vanavond. De afgelopen weken zijn Ashton en ik nog een paar keer uit gegaan en heb ik de jongens van zijn band ook al vaker ontmoet. Vooral met Calum kan ik het verassend goed vinden. Maar vandaag is de eerste keer dat ik met Ashton mee ga naar een optreden. Ik ben nog nooit naar een concert geweest en heb geen idee hoe het er aan toe zal gaan. Ik heb niet eens gepaste kleding. Van mama mag ik gelukkig een shirt lenen. Een oud verwassen zwart shirt van thé sex pistolen. Geen idee wat voor band het is, maar volgens mama zal ik zo lekker old school vintage overkomen. Volgende week moeten de jongens helaas naar Amerika. Eerst nog wat dingen in de opname studio en weet ik veel en daarna beginnen ze met hun tour. Natuurlijk ga ik Ashton extreem erg missen, ookal ken ik hem pas een kleine twee maanden. Gelukkig begin ik over twee weken ook met school en heb dus iets om me op te concentreren. Maar daar denken we nu niet aan, nu wil ik gewoon in het moment leven.

"Lieverd, lunch je hire nog met?" Roept mama van under waardoor ik opschrik.
"Ja, als dat geen probleem is!" Schreeuw ik terug terwijl ik verder ga met m'n eye liner.
"Nee hoor. Moet je wel nu komen!" Roept mama terug. Ik doe nog wat mascara op en een extra laag parfum en ga dan naar onder waar mama en papa al aan de keukentafel zitten. Snel ga ik op mijn vaste plaats zitten en sneer een boterham.
"Zin er in?" Vraagt mama blij.
"Ja hoor." Zeg ik zo nonchalant mogelijk. Als ze nu in mijn hoofd zouden kunnen kijken zouden mijn ouders zich kapot schrikken, zo opgefokt ben ik.
"Hoe laat word je opgehaald?" Vraagt papa. "En nog belangrijker, hoe laat ben je thuis?"
"Uhm, over een klein half uurtje, en geen idee."
"Laat weten als het later dan 1 uur word." Zegt mama zonder op te kijken van haar boterham.

Als de bel gaat zit ik boven. Snel trek ik mijn schoenen aan terwijl ik al naar onder ga waardoor ik struikelend onder kom. Mama heeft net de deur geopend. Ashton staat op de veranda terwijl de andere jongens uitbundig schreeuwen en zaaien vanaf de auto. Mama zwaait vrolijk naar de jongens en neemt nog even afscheid van mij en Ashton.
"Veel plezier lieverd." Zegt papa nog terwijl hij me even een kus op mijn kruin geeft. Met dat hij dat doet geeft hij me ook nog een briefje van 50 dollar.
"Zodat je iets te drinken kan kopen." Zegt hij met een knipoog voordat ik de voordeur achter me dicht trekt en achter Ashton aan richting de auto van Michael.

bij de zaal kijk ik mijn ogen uit. Het is zo extreem groot! En zelfs duurt het echt nog een paar uur voordat ze gaan beginnen, toch staan er al een heleboel fans bij de ingang. Als de jongens de auto geparkeerd hebben gaan ze weer even terug naar het hoge hek om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Zelf ga ik alvast met een gedeelte van de crew naar binnen en laat iemand me de backstage ruimte zien waar ik op de jongens wachten.

"Oke, we hebben nu de soundcheck, dan nog een paar interviews, dan eten en dan begint het hele gebeuren. Heb je er een beetje zin in?" Zegt Ashton als we even in de backstage gechilled hebben met z'n alle. Uitbundig knik ik. Ik heb het gevoel alsof ik in een andere wereld terecht gekomen ben.
"Wil je mee kijken bij de soundcheck? Nu is er nog plaats om te dansen!" Vervolgt Ashton met een grote glimlach.
"Oh ja want mijn moves zijn geweldig!" Lach ik waarna Ashton een arm om mijn schouder legt en me mee trekt achter de jongens aan neer de grote zaal.

"Oke, en ik dacht dat ik slecht was in dansen!" Lacht Ashton uitbundig terwijl hij een hand naar me uitsteekt zodat ik het grote podium kan opklauteren.
"Hey!" Zeg ik nep verontwaardigd maar ik kan mijn lach niet lang genoeg inhouden om het echt geloofwaardig te laten overkomen. Vanaf de zaal zag het podium er veel minder hoog uit dan nu, nu ik erop moet zien te komen. Met wat hulp van Ashton en veel eigen spierkracht weet ik mezelf het podium op te hijsen waarna we weer naar achter gaan.

"We hebben nog een paar interviews, maar je kan gewoon hier blijven. Vind je dat erg?" Vraagt Ashton lief terwijl hij even dicht bij me gaat staan als een interviewer alles klaar aan het zetten is.
"Trouwens, echt een super leuk shirt." Zegt hij dan terwijl hij even aan de zoom van mijn shirt plukt.
"Geen probleem. En hij is van m'n moeder, zelf heb ik echt niets van band shirts of zo." Giechel ik. Even staan we onhandig te draaien. Het liefst wil ik hem een kusje geven, en volgens mij hij mij ook. In plaats van een romantische gepassioneerde kus raken we verstrengeld in een vreemde akward knuffel. Dan loopt Ashton terug naar de bank waar de rest van de jongens al klaar zitten. De interviewer kijkt mij even vreemd aan maar zegt er niets over. Zelf ga ik aan de tafel zitten maar zodra Lola belt sta ik snel op om even buiten haar telefoontje te beantwoorden.

"Heeeej!" Schreeuw ik haast door de telefoon als ik op de gang sta.
"Hee…PTTTRRR…s het?" Klinkt er aan de andere kant van de lijn.
"Lola? Hallo?" Probeer ik het nog eens, maar zo te horen is de verbinding te slecht.
"Lola, wacht even, ik hoor je niet. Ik ga even naar buiten!" Zeg ik in de telefoon terwijl ik naar de dichtstbijzijnde uitgang loop waardoor ik op de parkeerplaats uitkom.
"Len?" Hoor ik Lola's stem aan de andere kant van de lijn.
"Ah, eindelijk!" Lach ik terwijl ik op een stoepje in de zon ga zitten.
"Oke, vertel!" Schreeuwt ze haast door de telefoon.
"Wat? Wat moet ik vertellen?" Vraag ik geschrokken.
"Ja hallo druif! Jij en Ashton natuurlijk!" Ik moet de telefoon iets van mijn oor houden omdat Lola zo hard schreeuwt maar zelf begin ik spontaan te giechelen.
"Ja weet ik veel!" Zeg ik uiteindelijk.
"Ja heel het internet is aan het ontploffen!"
"Wat echt?"
"Ja! Weet je hoeveel paparazzi jullie gefotografeerd hebben?"
"Nee. Is het zo erg?" Vraag ik geschrokken. Mijn maag lijkt zich even om te keren en ik voel me misselijk worden. Ik had geen idee dat mijn privacy zo geschonden werd.
"Haha, het valt wel mee hoor. Maare…Hoe, wie, wat?"
"Geen idee. We hebben gekust, die ene keer. En we zijn al vaak op date achting iets geweest en we hebben elkaar verteld dat we elkaar wel leuk vinden…" Zeg ik lastig.
"Maar volgens mij is het nog niet officieel. Volgens mij wilt hij dat niet eens!" Zucht ik gefrustreerd.
"Haha, hij meent het anders krijgt hij een probleem met mij!" Lacht Lola.
"Lola, waarom ben ik toch altijd zo vreemd!?!" Jammer ik lachend terwijl ik op mijn rug ge liggen waardoor Lola alleen maar moet lachen.

Lang kan ik niet meer met haar praten, het duurt niet heel lang voor wat fans mij door hebben en onverstaanbare dingen tegen me beginnen te schreeuwen en ik weer naar binnen ga.

Suw, het duurde effe, maar hier is weer een nieuw stukje. Wat vinden jullie van de nummers die tot nu toe uit zijn? En heel erg bedankt voor de reactie's! En ik zag dat ik er weer een abo bij heb wat mij heel erg blij maakt! Ik beloof, het zal snel heel leuk worden en spannend :p

Reageer (1)

  • Kjelaney

    Ze zijn echt te cute samen. En dat blijf ik gewoon herhalen :')

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen