Foto bij 2 weken voorbij, ze gaan dus echt weg...

Er zijn 2 weken voorbij en Sindy besluit om toch maar te gaan kijken. Een slurf is een buis die op het vliegveld van het vliegveld naar het vliegtuig leid.

Het is een uur rijden, eer dat je er bent. Het sneeuwt al niet meer maar glad dat het is op de weg! Een vriendin van je wilde je brengen. Die heeft al een rijbewijs en een eigen auto.
"Sindy dat je dit nog doe voor die jongen!"
Je kijkt vaag voor je uit. Jullie zijn er bijna. Want de vliegtuigen vliegen over de auto heen. Wel wat hoger maar toch ben je in de buurt.

Na nog 20 minuten gereden te hebben staan jullie op de parkeer plaats van Schiphol. Je ziet Milan, Milan's vriend en Meaghan met hun handbagage staan voor de slurf. Maar Meaghan en Milan kijken mekaar niet aan. Milan heeft jou op gemerkt en komt naar je toe en omhelst je. "Nou ehh ik zie je nog wel. Doegg" En hij loopt terug naar de rij. Hij legt zijn arm om Meaghan heen. Maar het lijkt er op dat zij dat niet fijn vind. Maar weg slaan doet ze ook weer niet. De menigte bij de slurf wordt langer en drukker. En dan, als er heel veel mensen staan, zie je Milan en de rest ook niet meer. De menigte mensen loopt langzaam door de slurf. Het vliegtuig staat best dichtbij bij het raam en jij kijkt of je Milan ergens ziet zitten. Toe vallig had hij aan deze kant de stoelen gereserveerd. Je ziet Meaghan gaan zitten. Zij maakt ruzie met Milan's vriend omdat hij bij het raam wil zitten, maar Meaghan is al gaan zitten. En die vriend zie je dus. Maar Milan niet. Misschien problemen bij het instappen?

Het is 10 minuutjes later en het vliegtuig rijd langzaam weg van het raam. De slurf was alweer in getrokken en de deuren zaten dicht. Je wilt je net omdraaien als je van achter wordt vast gepakt. Je kijkt en ziet Milan met al zijn koffers. Zijn vriend, die in het vliegtuig zit, en Meaghan zien Milan bij jou staan en slaan op de raampjes. Ze willen er uit!!! Milan lacht. Je omhelst hem stevig. Het vliegtuig vliegt weg en Milan staat bij jouw.


(Hierna komt nog een hoofdstuk en daarna is mijn story voorbij. Maar ik ben al bezig met mijn nieuwe story. Wil je ook dat verhaal volgen. Zet dat in je reactie en dan hou ik je op de hoogte. Het gaat over een meisje en haar levens verhaal. Ze heeft eeen persoonlijkheid stoornis en zonder dat ze het zelf beseft verwoest ze ieders leven. Ze heeft ook een ziekte: aanstelleritus. Ze stelt zich aan en iedereen heeft mede lijde Maar ik weet wel beter en ik probeer het haar duidelijk te maken.
Dit verhaal is echt gebeurd en ik heb het meegemaakt en elke dag gebeurt er iets nieuws(flower)

Reageer (1)

  • nerveus

    Einde?! Geen happy end met mij en Milan????? :@

    Kan ik eens een vriendje krijgen is het weer niet goed (A)

    Maar wel heel suoer geschreven! (yeah)

    Ben benieuwd naar je volgende story (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen