Foto bij Belofte zeven

'Kom je love? We gaan vertrekken!' Riep Liam van beneden. 'Ja, geduld ik kom.' Zei ik terug en checkte mezelf nog eens in de spiegel voordat ik naar beneden liep en Liam een kus gaf. We waren weer drie maanden verder en vandaag vierde Liam zijn vijf jarig bestaan van zijn eigen bedrijf. Louis en Liam waren elkaar stress aan het geven dus besloten Harry en ik dat het beste was om hun gsm af te pakken en elkaar een dag geen contact meer te laten nemen met elkaar. 'Zayn, naar waar gaan we weer?' Vroeg Charlie die van zijn gsm op keek. Ik glimlachte. 'We gaan naar Liam zijn bedrijf, ze bestaan vijf jaar.' Zei ik hem. Hij knikte en begon verder te smsen. Ik grinnikte en klikte me vast en Liam stapte in en startte de auto. We reden weg en al snel waren we aan het bedrijf, er hingen ballonnen aan de ingang en een rode loper en veel mensen en fotografen. 'Oké, iedereen kalm.' Zei Liam. 'Babe, jij hebt het meeste stress hoor.' Zei ik lachend, Charlie knikte en stapte uit en liep lachend naar binnen. Charles kwam eraan en Liam stapte uit en er werden veel foto's van hem getrokken. Ik liep naar Liam en hij pakte mijn hand vast en samen liepen we naar binnen.

Er was veel volk en Louis en Liam waren mekaar aan het knuffelen op het podium en gaven een speech. Ik glimlachte en dronk een glas champagne samen met Harry. Charlie was met zijn vrienden mee naar buiten gegaan en bleef daar slapen. Ik snapte hem wel het was niet zo interessant voor een tien jarige. Ja hij was verjaard en hij kon al die luxe gewoon worden. Liam verwende die jongen rot. Hij had al een gsm. Zelfs ik had toen geen gsm. Ook mocht hij vaak naar vrienden soms vond ik het irritant want dan waren ze beide weg en ik zat alleen thuis met Aikö. Ik zei er niet veel van want Liam verwende mij ook. Maar ik had het niet nodig, ik had alleen Liam nodig. Moest ik nu terug op straat belande met Liam zou ik het niet erg vinden want ik had Liam.

'Hey darling.' Ik voelde sterke armen rond mijn middel en een kus in mijn nek. Ik glimlachte. 'Hey beautiful.' Zei ik terug en draaide me om in zijn armen. 'Dat heb je goed gedaan.' Zei ik hem. Hij glimlachte en kuste me. 'Kom, we gaan ons afzonderen.' Zei hij. Ik keek hem vreemd aan Louis en Harry waren verdwenen in de mensenmassa. 'Lief, je moet hier zijn.' Zei ik zacht. 'Nee, heel even maar kom.' Zei hij en liep naar de lift. Ik slikte even en legde mijn hoofd op zijn schouder. Ik glimlacht een de lift stopte en we liepen naar buiten. Hij opende de een deur en we stonden op een dak. 'Wow, wat mooi.' Zei ik. Hij glimlachte en we gingen zitten op een klein bankje dat er stond.

'Wat doen we hier?' Vroeg ik zacht. Liam glimlachte en keek naar de sterren. Ik keek hem vreemd aan maar keek ook naar boven. Ik voelde beweging naast me maar was zo gefascineerd door de sterren dat ik niet echt keek. 'Zayn.' Ik keek naar Liam die voor me zat op zijn ene knie en ik slikte. 'Wat doe je nu?' Vroeg ik verbaasd en keek hem met grote ogen aan. 'Lieve Zayn, We zijn nog niet zo lang samen maar ik kan niet meer zonder je en daarom vraag ik je om je leven met me te delen. Om samen oud te worden. Samen, kinderen te adopteren en een gezin uit te bouwen. Zayn ik was nooit zo blij dat je die dag met me naar huis ging anders was je misschien dood gevroren met Charlie, ik ben blij dat je me vertrouwde. Zayn ik vertrouw je met mijn leven. Ik hou zoveel van je daarom vraag ik je wil je met me trouwen?' Vroeg hij en keek me met glimmende ogen aan. Ik keek hem in schok aan en knikte. 'Ja.' Zei ik en viel op mijn knieën en knuffelde hem. Hij glimlachte en schoof de ring rond mijn vinger. 'Je bent gek.' zei ik lachend en kuste hem en achter ons werd vuurwerk afgespeeld. Maar ik had alleen maar oog voor Liam. Liam mijn Liam.

Als mensen dit me vorig jaar hadden gezegd dat ik samen met een miljonair ging wonen, dat ik verliefd ging worden, dat ik gevraagd werd om te trouwen allemaal op 5 maanden dan had ik diegene voor gek verklaard want wie wil nu een dakloze? Nou Liam James Payne. Ik was blij dat hij in mijn leven kwam en nu ga ik de rest van mijn leven met hem spenderen en ik ga er gaan minuut, of nog maar seconde spijt van hebben. Hij is mijn leven en een stuk van mijn hart en ziel. En dat wil ik hem geven. Ik wil hem alles geven wat ik bezit. Ik hou zielsveel van mijn verloofde.

We liepen naar beneden en Louis en Harry knuffelde ons. 'Gefeliciteerd!' Riepen ze. Ik grinnikte. 'jullie wisten het?' 'Ja natuurlijk waarom denk je dat hij zo zenuwachtig was.' Grinnikte Harry. Ik haalde mijn schouders op en kuste Liam nogmaals.

s'avonds lagen we in bed en ik keek naar mijn ring en ik draaide me wat op Liam en glimlachte. 'Ik hou van je.' 'En ik van jou.' En met die woorden viel ik in slaap. Liam was van mij en ik van Liam voor altijd.

The end

Reageer (2)

  • Paardenvriend

    Ahwww!!! Geweldig verhaal!! (H) (H)

    7 jaar geleden
  • NiallJamesPayne

    DIT IS TE CUTEE
    ECHT WAAR
    OMG
    IM GONNA DIE
    FROM THE CUTENESS

    X

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen