Hale "The Shadow" Stern





Rol: Lost superior
Leeftijd: 24
Innerlijk:
Grappig
Ondanks alles wat Hale heeft meegemaakt, ziet hij overal wel wat grappigs in en kan hij overal een grap van maken hoewel door de jaren zijn grappen meer sarcastisch en ironischer zijn geworden.
behoedzaam
Omdat Hale al acht jaar op de vlucht is, kijkt hij altijd over zijn schouder en checkt wel vijf keer of iets veilig is.
eigenwijs
Van kleins af aan had Hale al een eigen wil en alles moest perse op zijn manier gaan en was daarin erg eigenwijs. Tegenwoordig is het minder geworden maar hij gaat nog steeds zijn eigen weg.
nieuwsgierig
Sinds het moment dat hij zijn krachten had ontdekt, is hij altijd nieuwsgierig geweest over wat hij nog meer kon. Ook onbekende plaatsen kunnen zijn gedachten niet met rust laten die hem vaker in de problemen hebben gebracht met de Ultra's.
Beste T: telekinese
Geschiedenis:
Hale's leven was vrij eenvoudig en simpel. Zijn ouders waren ook superiors maar hierover werd niet veel gesproken. Ze werkten beiden bij een overheidsinstelling en probeerde via die weg een manier te vinden dat superiors geaccepteerd en legaal werden in het land. Op zijn twaalfde mocht hij eindelijk van zijn ouders een huisdier hebben en zocht een wolfshond uit genaamd Jackie.
Op zijn dertiende verjaardag ontdekte Hale dat hij telekinese had en zijn ouders verklaarden dat hij dat van zijn ouders had geërfd en dat hij het nooit openlijk mocht gebruiken. Hij werd door zijn vader stiekem getraind om de krachten onder controle te krijgen.
Het leven ging rustig verder tot een dag na zijn zestiende verjaardag zijn wereld op de kop stond. Hale kwam thuis van zijn verjaardagsfeestje en zag dat alles overhoop was gehaald. Zijn ouders zaten vastgebonden op stoelen en ze waren omringd door 5 mensen. De vader van Hale schreeuwde dat hij moest vluchten en nooit moest terugkeren. Op dat moment werd hij vastgegrepen maar hij kon zich vrijvechten en zo teleporteerde Hale samen met Jackie ver weg van zijn huis. Sindsdien is hij op de vlucht voor de Ultra's en diegene die hem dood willen.
Extra's:
Hale heeft een wolfshond genaamd Jackie die hij onbewust getraind heeft om andere zoals hem zal herkennen, ongeacht of het een Ultra is of niet.


De bijnaam "The Shadow" heeft Hale gekregen van de Ultra's omdat al 8 jaar steeds aan de Ultra's ontsnapt en ontwijkt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen