Foto bij twenty

"Klop klop!" Kom ik vrolijk de achtertuin bij Ashton ingelopen. Ashton zelf zit niet buiten, zijn zusje wel. Vanaf de luie stoel bij het zwembad begroet ze me even en weet me te vertellen dat Ashton onder in de kelder is, wat ze hebben omgebouwd naar een oefenruimte voor hem.
"Hey Lennox!" Zegt Ashtons moeder als ik haar in de keuken tegen kom.
"Hey hey!" Zeg ik vrolijk terug terwijl ik even blijf staan.
"Ashton is onder." Verteld ze terwijl ze door gaat met was vouwen.
"Ja, ik had het al gehoord." Lach ik terwijl ik door loop naar de gang. Zodra ik de deur open voor naar de kelder te gaan hoor ik de drum geluiden me al tegemoet komen. Voorzichtig loop ik het hoekje om waar ik Ashton tegen kom die helemaal in zijn eigen wereldje zit. Hij gaat vlijtig door met drummen en zit met zijn rug naar mij toe waardoor hij mij niet door heeft. Nonchalant leun ik tegen de muur aan, wachtend tot hij me in de gaten heeft. Als hij klaar is met zijn nummer klap ik rustig waardoor hij zich verschrikt omdraait.

"HEY!" Zegt hij vrolijk terwijl hij opspringt van zijn krukje en naar me toe snelt.
"Hey." Zeg ik met een grote glimlach. Als Ashton voor me staat zucht hij even van genoegen, slaat zijn armen om me heen, tilt me om en draait een rondje met me. Zodra mijn voeten weer op de grond staan laten we elkaar uiterst langzaam los terwijl ik mijn blik strak op die van hem gericht houd. Hij heeft zo'n ontzettend mooie ogen. Voor ik het zelf in de gaten heb, heb ik mijn armen weer om zijn nek geslagen en mijn lippen tegen die van hem gedrukt. Ik voel Ashton even schrikken maar voor ik me terug kan trekken heeft hij zijn armen om mijn middel geslagen en kust me gretig terug.
"Sorry." Stamel ik met blosjes op mijn wangen als we klaar zijn met onze kus maar elkaar nog steeds vast houden.
"Voor zo iets hoef je nooit sorry te zeggen. Het liefste zou ik dat de hele dag door doen!" Zegt Ashton warm terwijl zijn ogen fonkelen en zijn glimlach alleen maar breder lijkt te worden.
"Haha, echt?" Vraag ik geamuseerd.
"Natuurlijk. anders zou je toch ook niet m'n vriendin zijn!"
"Je vriendin?" Vraag ik terwijl ik hem lachend aan kijk. Dan heeft Ashton pas door was hij pressies zij en word zijn hoofd in rap tempo rood.
"Ja, nou ja ik dacht….maar niet officieel…. en ik…" Begint hij te stamelen maar voor hij een daadwerkelijk antwoord kan geven geef ik hem nog een kus. Ik heb me volgens mij nog nooit zo goed gevoeld.

"Maare…Had jij een ander idee over ons?" Vraagt hij toch een beetje bezorgt als we die avond samen op zijn slaapkamer een film aan het kijken zijn.
"Nee, ja… Ik weet niet…Het was gewoon nog niet gezegd, of we het aan elkaar gevraagd hadden." Stamel ik ongemakkelijk.
"Ohhhh." Zegt Ashton dan vrolijk. De glimlach die net even verdwenen was is weer helemaal terug. "Lieve Lennox. Ik vind je heel erg leuk, zou jij mijn vriendin willen zijn?" Vraagt hij dan serieus waardoor ik verwonderd op kijk.
"Natuurlijk!" Fluister ik voordat ik weer in zijn armen val en hem gretig zoen.

Het duurde weer veel te lang, sorry! En een kort stukje, maar wel een leuk stukje. Ik ben net begonnen met een nieuwe opleiding dus minder tijd en ik ben ook de hele tijd moe en zo, dus sorry. Ik zal snel weer een stukje online zetten!!!!

Reageer (2)

  • DreamyHoran

    Jaaaa, ze zijn eindelijk "officieel" een stel (:

    8 jaar geleden
  • Chasing1D

    Aw aw aw.
    & zeer begrijpelijk, denk ik zo! Neem even eerst je tijd om je balans te vinden. Dat is ook zeer belangrijk! Wij kunnen echt wel wachten hoor (;

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen