Foto bij One Shot 22 ~ Calum

Voor mijn Neleke, omdat ze mij op het idee bracht :)

Zenuwachtig keek ik naar mijn mede bandleden. Luke zat glimlachend gitaar te spelen, Michael was aan het tweeten en Ash keek me bemoedigend aan. "I don't know Ash, but this feels so different today. Like I don't know, there will be someone that will change everything?" zucht ik. Ash kijkt me raar aan. "I don't know, it is just a feeling." Juist als ik dit gezegd heb komen ze ons zeggen dat de volgende vier meiden er aan komen en we ons dus klaar moeten zetten.

Drie meiden komen giechelend en zenuwachtig binnen en ik zie Ashton direct naar het volgens mij jongste meisje kijken. Ze is wel fascinerend net als de andere twee, maar ze zijn alle drie niet mijn type. He, alle drie, hadden ze niet gezegd dat ze me vier waren?
"Hello I am Indey" "I am Morgan." "And I am Isolde" zeggen ze alle drie om de beurt. "Didn't you were with four?" vraag ik ineens. Niet verwacht van mezelf dat ik het zo plots zou vragen. Het meisje die zich had voorgesteld als ik denk Isolde kijkt naar de andere twee meisjes en Indey knikt van ja.
"Euhm, yes we were. The fourth girl, Nele, is a little bit shy and she didn't want to come in. But she doesn't like it that we say she is scared." Een kriebelend gevoel komt in mijn borstkas opzetten en een ongewoon nieuwsgierig gevoel stijgt naar boven. Ik wou weten wie dat meisje, Nele, was. Ze kwam speciaal van België naar Amerika voor 'The New Broken Scene' en dan durfde ze ons niet te ontmoeten? Ik kijk Ash aan en hij knikt, hij wist wat ik wou doen.

"I will be right back. I am sorry girls." De meisjes knikken alle drie dat het niet erg is en snel wandel ik naar buiten. Ik wist niet eens hoe ze eruit zag. Hoe moest ik haar vinden. Iets verder in de gang zit er een meisje op een bank. Ze had een t-shirt van Reject aan en haar mooie haar was in een staart. Ze was zo normaal, zo prachtig.
"Nele?" vroeg ik, niet zeker zijn dat ik haar naam wel correct uitsprak. Haar blauwe ogen boorden zich in de mijne en ik zag dat ze schrok. "Don't be scared love." spreek ik zacht uit, waarna ik me naast haar op de bank laat zakken. "How do you know who I am?" vraagde ze zacht, bijtend op haar lip. "Your friends told me. I really wanted to meet you and I hoped you wanted to meet me." Ze knikt. "I really wanted to meet you Calum." Ik stel me terug recht en steek mijn hand uit.
"Do you want to meet the other boys too? I left your friend with them and who knows what those crazy guys will do to them." Ze begon te lachen. "Oh watch out, who knows what my friends do with those guys instead." Ik zag haar open bloeien als ze over haar vrienden praatte en wist dat ik haar nu écht wou leren kennen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen