Foto bij One Shot 23 ~ Ashton

Voor ons Morgan ;D

2020
Het voelde als jaren geleden dat ik haar had gezien. In het begin voelde het alsof ze een jonger zusje voor me was, maar nu voelde het zoveel meer. Ik zag haar prachtige ogen voor me als ik de mijne sloot, ik hoorde haar lach als het even stil was. Nog steeds kan ik me perfect herinneren hoe verlegen en toch enthousiast ze was toen ze de eerste keer binnen kwam op een meet en greet. Dat moet al bijna vijf jaar geleden zijn. Maar dat allemaal ter zijde, vandaag zou ik haar terug zien. Het meisje die mijn hele leven veranderd had. Eerst had het gewoon een fan geleken, net als al die andere. Niet dat zij niks voor ons betekenen hoor, maar er zijn er zoveel. Maar nee, Morgan was anders, alle vier die meiden waren anders en dat hadden we allemaal dankzij Calum ingezien.
Ik werd uit mijn gedachten gehaald door de bel die ging en zenuwachtig ging ik naar beneden. Waarom was ik in godsnaam zenuwachtig? Ze was al vijf jaar mijn beste vriendin. Ze was er voor me geweest toen Bryana me bedroog, toen het even slechter ging met de jongens omdat ik me afsloot. Morgan was degene die me er altijd boven op had geholpen, waarom wat ik zenuwachtig haar te zien?
"Ashton, how are you?" Haar lieve lach, haar zachte liefdevolle ogen keken me bezorgd aan. "Hey love. I am allright, just missed you." Ik trok haar in een knuffel en genoot van de geur van haar haar. Ashton, wat is er toch met je aan de hand?

Ik en Morgan hadden net samen een film gekeken en ik had net de glazen in de keuken gezet. Zij zat nog op de bank en van niks bewust wandelde ik terug de woonkamer in, tot er ineens een kussen recht tegen mijn gezicht aan vliegt. Verrast kijk ik op en Morgan verstopt zich giechelend achter de bank. "Oh you, come here bad girl." Ik begon achter haar te rennen en al lachen liep ze naar boven. Pas toen we beide heel boven en in mijn slaapkamer terecht waren gekomen kon ik haar arm nemen. Met haar andere arm wou ze me slaan en ook die nam ik snel vast. "Did you want to hit me baby? Try it again see who's stronger." Een giechel verliet haar lippen en ik pinde haar handen boven haar hoofd tegen de muur. Onze gezichten nog maar enkele centimeters uit elkaar. "I'll be stronger." Giechelde ze. "Are you sure?" vraagde ik haar, terwijl ik nog een stap dichter zette. Onze gezichten waren ondertussen zo dicht bij elkaar dat ik haar adem op mijn lippen voelde. Haar adem stokte even en haar tong bevochtigde even snel haar lippen. Wat zag ze er sexy uit op deze manier, waarom heb ik nooit eerder ingezien hoe prachtig ze wel niet is? "Ye, Yeah I am sure." mompelt ze, even was ik al vergeten waarover ze het had, tot ik terug besefte dat we streden om wie het sterkste was. "Even sure when I do this?" Het was een moment van opwelling, maar het voelde op dat moment zo juist, dus ik deed het gewoon. Ik duwde mijn lippen op de hare en al snel voelde ik dat ze mee ging. Ik liet haar handen los en al snel voelde ik deze ergens in mijn haren. Mijn handen gleden naar haar heupen waar ze speelden met haar t-shirt. Onze zoen werd heviger en ik voelde de passie door ons beide. Ik, Ashton Irwin, ben verliefd op mijn beste vriendin. Ik ben verliefd op Morgan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen