Foto bij One Shot 24 ~ Luke

België. Ik vond het zo een mooi land, het was nu de tweede keer dat we hier waren en ik vond het zo een prachtig land. Deze keer waren we hier twee dagen vrij en in plaats van in Brussel te blijven, waren we deze keer ook naar Gent getrokken. Calum was al de hele dag met Nele aan het sturen, want morgen zouden ze elkaar terug zien. Nele was een meid van België die we enkele maanden geleden hadden leren kennen op een meet&greet. Calum had altijd contact gehouden met Nele en hij was zo enthousiast om haar morgen terug te zien. Vermomd liepen we door de gezellig verlichte straten van Gent en ineens komt er een blijde kreet of wat een kreet moet voorstellen uit Calum zijn mond. Alle drie kijken we hem raar aan.
"Can we eat something there? I am so hungry." Cal wijsde naar een simpel restaurantje iets verder in de straat en allemaal knikken we onbewust dat het goed is. We gaan het restaurantje binnen en de ober wijst ons een tafeltje helemaal achter in aan.
Het eerste wat we allemaal doen is de kaart openen. Gelukkig staan ook alle gerechten in het engels, want anders zou ik er niet veel van begrijpen. Als ik gekozen heb, kijk ik naar de jongens en zie dat Calum ook al gekozen heeft en kijkt naar het tafeltje achter me. Ook Ashton die naast me zit heeft het door en beide draaien we ons subtiel eens om. Achter ons zitten vier meiden te lachen en onnozel te doen en ze komen me alle vier vaag bekend voor. Tot ineens het ene meisje met de paardenstaart me aankijkt. Snel kijk ik terug naar Calum en geschokt kijk ik hem aan. "Is that Nele and her friends." Verlegen begint Calum te knikken. "You knew she was here?" Vraagt Ashton nu ook. Opnieuw knikt Calum en alle drie schieten we in de lach. Wat hij toch zou doen om haar zo snel mogelijk te zien.
Opnieuw keek ik achter me en het meisje naast Nele, ze was zo prachtig. Hoe noemde ze nou weer. Indey, ja Indey was het, net zoals Ashton's hond. Ze was me ook al bijgebleven na de meet en greet en nu ik haar lach terug zie besef ik dat ik haar zo graag beter wil leren kennen. Het voelt net als liefde op het eerste zicht, maar dat bestaat toch niet?
We laten Calum beloven dat we eerst ons eten op eten en dan pas de meiden laten zien dat wij het zijn.

De meiden zijn net begonnen aan een dessert als wij ons eten op hebben en Calum kijkt ons smekend aan. We knikken en langzaam begint hij zijn vermomming uit te doen, waarna hij eens kucht.
"Ow my god." Ook ik en de andere jongens beginnen onze vermomming af te doen en kijken dan langzaam om.
"It is them. Ow my god, Indey you were right." mompelt het blonde meisje, ik dacht Isolde. Indey lacht en kijkt dan terug geschokt naar ons.
"Hello girls, long time ago. Do you want to go with us to our hotel?" vraagt Michael gladjes, zoals hij altijd is. Ik ben steeds zo onzeker en Michael kan gewoon alles altijd zeggen zonder zich te schamen. Indey lacht naar hem en snel knikt ze. Ze is een Michael girl, ik had het kunnen denken.
Aangekomen in ons hotel gaan Nele en Calum ergens apart praten. Ashton is Morgan aan het leren drummen en Isolde staat haar licht uit te lachen. Volgens mij is zij de oudste. Ze kijkt steeds de andere meiden na om te zien of wel alles oke is. Ik kijk terug naar Indey die aan het gamen is met Michael en een steek van jaloezie gaat door mijn lijf.
"Is something wrong Luke?" Isolde kijkt me bezorgd aan en ze kijkt naar hetzelfde punt als mij. Het moet haar opgevallen zijn dat ik al zeker vijf minuten aan het staren was naar Indey. Hoe ze op ging in het gamen, het was fantastisch.
"Can you like someone from the first moment?" Vraag ik haar. Isolde kijkt van mij naar Indey en terug naar mij. "I think you can Luke. Go talk to her, I know she want that." "No no, she is gaming with Michael. I think I am going to sleep." Isolde kijkt me geschokt aan, maar toch zet ik me recht. "I am going to sleep guys, I don't feel well." Iedereen kijkt me geschokt aan, maar ik negeer de jongens die vanalles beginnen te vragen en verlaat gewoon de gemeenschappelijke kamer. Ik loop de kamer van mij en Michael in en wordt direct opnieuw geconfronteerd met haar lieve lach naar Mike. Waarom hij wel en niet ik? Waarom zien alle meiden altijd hun staan en nooit mij?
"Can I come in Luke?" Was zij dat? Nee het zal wel een van de andere meiden zijn. Als ik de deur hoor open gaan besef ik dat ik niks heb geantwoord en kijk sneller dan verwacht in haar prachtige bruine ogen. "Luke what is wrong?" Haar zachte stem.
"Nothing, just not feeling well."
"You have tears in your eyes. Don't lie to me, please?" Ik slik en voel dan pas dat er ook werkelijk een traan uit mijn ooghoek over mijn wang loopt.
"I just don't like it, I don't like it that every fan loves those 3 guys and I am just someone that fall out of the boat." Indey kijkt me geschokt aan.
"Is that what you think?" Ik knik.
"Luke Robert Hemmings, there are so much Luke girls all over the world. We see you as a God. We love you for who you are." Roept ze bijna uit.
"You can't say that, you don't know that. You are a Michael girl." Indey krijgt ook tranen in haar ogen en kijkt me droevig aan.
"Luke, no I am not a Michael girl. He is a fantastic boy, funny, hot, awesome. But no, I am not."
"Then who is your favorite boy?" Vraag ik, eigenlijk niet willen horen dat ze Cal of Ash zegt.
"You." komt er zacht uit haar mond. "You are my fave." Ik kijk in haar ogen die me met een sprankeling aankijken en ineens voel ik een warmte in mijn hart, die ik al een lange tijd niet meer gevoeld heb.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen