Foto bij 02/10/2015 | Hallo & Dank u

Bedankt!

Hallo,

Ik wil even de tijd nemen om jullie te bedanken. Ik weet alleen niet waar ik moet beginnen. Deze blog betekent ontzettend veel voor mij, ongeacht wie het leest. Want dit is mijn uitlaatklep. Dit is waar al mijn woorden hun weg naar buiten vinden. En dat is het voornaamste maar dat ik dit met jullie kan delen maakt het nog eens zo mooi. En jullie reacties doen mij oprecht glimlachen, dit is waar ik gelukkig van word! Tussen woorden en lezers.
En daarom wil ik jullie bedanken! Voor elke reactie, voor alle interesse en aanmoedigingen! Dit begon als een probeersel maar in die korte tijd is deze blog, voor mij, uitgegroeid tot iets groots. En ik heb dit altijd willen delen, al is het maar met één iemand maar we zijn met meer en dat waardeer ik enorm dus nogmaals bedankt!
Nu ik jullie bedankt heb, heb ik nog een vraagje. Hebben jullie verzoekjes? Ik wil jullie op één of andere manier betrekken dus als er dingen zijn die jullie willen weten of horen, laat het zeker weten. Dit is niet langer mijn plekje, maar ons plekje.

Nogmaals bedankt!!!! & Tot snel! ^^

Reageer (3)

  • Bellaen

    Je verhalen raken me, en het gedicht wat je hiervoor hebt geschreven heeft niet alleen verwondering bij mij achtergelaten, maar ook een gevoel van respect. Het is niet makkelijk om je zo bloot te geven aan mensen en toch doe jij het op een manier waar weinig mensen aan kunnen tippen. Bedankt.

    8 jaar geleden
  • Oikia

    Ook dat heb je weer mooi verwoord :-)

    8 jaar geleden
  • Thuria

    Eigenlijk plaats ik nooit een reactie, maar je hebt gelijk, reacties zijn iets waar je gelukkig van wordt. Of op z'n minst blij. Daarom is het zonde om geen reactie te plaatsen, want met een klein gebaar kun je iemand blij maken. Dus bij deze mijn reactie. Ik vind dat je heel mooi schrijft, echt met een diepgang en wijsheid. En ik zal even nadenken over een verzoekje :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen