Pas de volgende ochtend zie ik het berichtje van Daisy omdat ik in slaap gevallen was. Op dat moment is net mijn wekker gegaan en moet ik opschieten. Ik ben wel zo'n type dat zijn wekker zo laat mogelijk zet waarna ik zo snel mogelijk alles moet doen. Ik spring onder de douche, vijf minuten later droog ik me alweer af en ben ik bezig met me aankleden. Aan mijn haar doe ik niks, maar ik gooi wel van alles in mijn sporttas terwijl ik mijn sokken aan doe. Als ik naar beneden race, slaapt iedereen duidelijk nog. Ze hebben me vast wel horen stuntelen, maar slapen gewoon verder. Ik gooi mijn tas in de gang, stop brood in de toaster en drink ondertussen een half pak melk leeg uit de koelkast. Mijn moeder vermoord me als ze merkt dat ik recht uit het pak drink, maar ik heb gewoon haast. Zodra de toast klaar is, stop ik beide broodjes in mijn mond terwijl ik mijn schoenen aantrek en mijn tas over mijn schouder hang. Al kauwend stap ik in mijn auto om naar de training te rijden. Ik kom nog op tijd aan ook.

Na de training ben ik nog als laatste over in de kleedkamer. De jongens hadden ondertussen wel door wat ik ging doen, het stond zelfs al op Facebook, maar uiteindelijk lieten ze me gelukkig wel met rust. Ik neem een lange douche, ik wil namelijk niet stinken als ik zo bij Daisy aankom, en ik doe mijn haar goed. Ik werp wel drie keer een blik in de spiegel voordat ik uiteindelijk de kleedkamer verlaat. Normaal ben ik totaal niet onzeker over mijn uiterlijk, maar Daisy leek zo onaangetast door mijn populariteit en mijn uiterlijk, dat ik me bij haar toch een tikkeltje kwetsbaarder voel dan normaal. Buiten gooi ik mijn sporttas in de achterbak van mijn auto en stap ik in.
      Eerlijk gezegd ben ik wel zenuwachtig. Gelukkig ben ik niet te vroeg, dan zou ik mezelf nog eens opvreten van de zenuwen. Normaal gesproken ben ik hier zo goed in! Zal Daisy het zien als een date, of als een vriendelijk gebaar? Ik hoop maar dat ze echt op komt dagen. Natuurlijk, natuurlijk komt ze opdagen als ze met mij afgesproken heb, wat denk ik wel niet? De meeste zullen een moord doen om haar plek in te nemen en ze zal behoorlijk wat aanzien krijgen op school hiermee.
      Voordat ik mijn auto verlaat, kijk ik nog eens naar mezelf in mijn zijspiegel. Dan pas stap ik uit de auto, doe deze op slot en ga ik naar Tully's. Ik kijk naar binnen of ik Daisy al zie, maar ze is er nog niet. Ik besluit buiten maar te wachten en haal mijn telefoon tevoorschijn om de tijd te doden tot ze er is. Facebook negeer ik maak, ik speel gewoon een spelletje waarbij ik met een auto zombies moet doodrijden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen