Foto bij For Starters - 13

Hoi liefjes! Geweldig weer al die berichtjes van jullie, ik ben er helemaal blij van. Ik heb inmiddels mijn eigen agenda en daarmee de chaos in mijn leven weer wat onder controle. De feestdagen komen er natuurlijk wel aan, dus vergeef me als ik dan niet altijd regelmatig blijf posten. Neemt niet weg dat ik weer inspiratie te over heb voor dit verhaal en ik hoop dat jullie nog altijd benieuwd zijn hoe het verder gaat. Verder heb ik een klein verrassinkje, mochten jullie geïnteresseerd zijn. Afgelopen jaar heb ik om rust te creëren voor mezelf een nieuw verhaal gestart en eigenlijk ben ik er aan toe om het te gaan delen met de wereld. Het is niet 16+ of in ieder geval niet zoals dit en totaal anders dan wat ik nu schrijf. Mochten jullie benieuwd zijn, dan zal ik volgende week ergens het verhaal online zetten met alvast de eerste uitleg. Vanaf 1 januari wil ik starten met posten. Geen zorgen het zal niet ten kosten gaan van dit verhaal, als het iets is, dan geeft het me nog meer energie om aan dit verhaal te werken.

@Green245, haha dank je wel. Iets mis met die man? Hoe kom je daar nou bij.. :p Ik geloof je direct, maar ik heb geen idee waar je het al gelezen hebt haha.

@magiclove, jaaa jij snapt het haha. Dave is zeker jaloers. Fijn! :)

@Aleshanee, leuke nieuwe naam heb je! :)

@Assietje, de twijfel is wel veel dat klopt. Vind het fijn dat je het aangeeft, want dan zie ik wat voor effect wat ik wil zeggen daadwerkelijk heeft. Juist vanwege haar normaal vrij Dominante karakter en haar wat onderdanigere houding bij Dave wil ik die twijfel schetsen, maar misschien ga ik wel gewoon te ver daar in. Aah leuk dat je het stukje zo leuk vindt! Jaa May begint langzamerhand te accepteren dat ze maar beter gewoon af kan wachten.

@girlicious, haha Dave geniet zeker van het uitzicht, maar heeft liever niet dat teveel anderen daar ook van genieten. Dave is stiekem wel een beetje bezitterig. Hehe, ik kan helemaal in mijn hoofd voor me zien hoe Dave zou reageren op jouw heerlijke commenderende reacties, geweldig vind ik dat haha! Dank je wel voor je uitgebreide berichtje weer!

@katl1, dank je wel weer! <3

Zoo genoeg gekletst (wat een verhaal zeg man man) tijd voor een nieuw stukje! Let me know what you guys think ennn ook of jullie benieuwd zijn naar een tweede verhaal! :) Ik beloof dat ik die wel af zou maken, net zoals deze haha.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Assietje

    :) ik probeer altijd zo veel mogelijk te laten blijken hoe ik dingen opvat. Ik denk dat dat helpt bij verdere ideeën en ontwikkelingen.
    Als je wilt weten hoe ik dingen zie, mag je dat trouwens altijd nog vragen, mocht ik iets niet melden.

    Wat ik bij dit hoofdstuk opmerkte:
    De rust die May voelde kwam (voor mijn gevoel) een beetje uit de luchtvallen. Hij was er nogal plotseling en zonder aanleiding. En misschien komt er later meer duidelijkheid voor May (en ons), dat kan. Misschien was het wel de bedoeling dat t zo onduidelijk is / zonder verklaring lijkt te zijn.

    Ik heb ergens wel een donkerbruin vermoeden waar de kalmte vandaan komt en daarom vind ik het kneepje van Dave nóg leuker (en schattiger ;) )

    Oh en nog een tip voor/aan May: gedachtes zijn er niet om genegeerd te worden :)

    Xx

    Oh, ik vergat haast het volgende te melden:
    Ik lees heeeel graag je tweede verhaal ook!!!
    Ga je dan om 00.00 uur 1 januari het eerste hoofdstukje plaatsen?! :$

    8 jaar geleden
  • magiclove

    nu May heel die papierwinkel heeft afgegeven zal Dave ook wel rustiger zijn
    Haha May denkt meteen al wel vooruit ^^
    snel verder

    8 jaar geleden
  • katl1

    Dit blijft echt een geweldige story :)

    8 jaar geleden
  • Girlicious

    Ze kan eraan wennen maar ze zal het nooit kunnen weerstaan
    En niet te zeker van je zaak zijn he May
    Volgens mij moet er nog een contract getekend worden... toch?
    Of doen ze niet aan contracten? Ik zou het wel doen
    Voor May straks flipt en het op misbruik gooit ofzo
    Niet dat ze dat zal doen aangezien ze nu al haar lingerie heeft aangetrokken. Tenminste.. iedere vrouw draagt lingerie maar niet allemaal zo sexy
    Dave bezitterig? Ik mag zulke mensen niet :|
    Mensen zijn geen bezit Dave. Dan koop je maar een hond. Die kan je en domineren en het is bezit van je
    May is dat niet
    Niet kieskeurig zijn Dave
    Alsof er voor jou geen rijen met vragen staan
    En hoe weten wij hoe jij voor de deur staat bij andere vrouwen? Jaja
    Hahah
    Heerlijk dit verhaal
    Dave irriteert me maar niet zodanig dat ik hem haat
    Hij is irritant maar met mate

    Kudoo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden
  • Wander

    Snel verder!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen