Foto bij Deel 1.

Het plaatje past er precies bij (:

Drakina was een heks die niet tevreden was met haar lichaam, ze werd uitgelachen omdat ze lelijk was en ze voelde zich ook niet erg meisjesachtig, dus liet ze zich ombouwen. Als jongen veranderde hij zijn naam naar Draco, kreeg hij opeens een heleboel gezag en een vriendin! Ellen genaamd, het mooiste en pittigste meisje van Zweinstein.
Maar toen had hij een probleem, want hij viel nog steeds op jongens. Op een nacht was hij in het diepste geheim met Kwast naar bed gegaan, het werd een superspannende en uiterst erotische nacht. Helaas was hij vergeten dat hij nog eierstokken had, en je raad het al! Hij werd zwanger. Hij was zo verbaasd! Hij deed 912 tests (precies geteld). En allemaal waren ze positief!
Hij kon het niet geloven!
Nu zou het uitkomen dat hij homo was en dat was wel het laatste wat hij wilde, want dan zou zijn vriendin -Ellen- er ook achterkomen, voor haar was hij nog het meeste bang!
Hij overwoog een Abortus, maar hij had zo'n groot goed goud hart dat hij dat niet aankon. Treurig keek hij naar zijn buik toen plotseling de badkamerdeur open ging.
Het was Ellen!

To be Continued...

Reageer (11)

  • IzakiShun

    HAHA doodGRAPPIG!!!
    NÍCÉ!

    xx!

    1 decennium geleden
  • Attachments

    Hahaha, Draco een meisje xD

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,
    je weet niet hoe hard ik gelachen heb XD.
    Ik ga hem volgen,
    snel verder! XD

    xxx Moon

    1 decennium geleden
  • HARREH

    Hahahahah, dit is geniaal. :9~
    Haha, Ellen. x3
    Abo. (:
    x

    1 decennium geleden
  • xLotte

    Eh, ja...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen