Naam: Thereza Inés "Tessa" Vargas
Leeftijd: 18
Uiterlijk: fc. Marie Avgeropoulos
~ bruin haar
~ blauwe ogen
~ 1.71 meter lang

Innerlijk: Tessa is een super vrolijke meid die van ongein en feesten houd. Ze is positief in gesteld en kan zich niet voorstellen dat haaf iets slechts zou kunnen overkomen. Ze geniet zo veel mogelijk van het leven en probeert overal de zonnige kant van in te zien. Ze vind haar broer soms wat te beschermend en serieus. Ze begrijpt niet waarom hij zijn zorgen niet los kan laten en gewoon even plezier kan hebben.
Haar broer is heel belangrijk voor haar en ze houd zielsveel van hem. Soms is ze bang dat hij te veel voor haar opgeeft en dat ze hem niet terug kan geven wat hij voor haar opgegeven en gedaan heeft.
Tessa is iemand die meestal in het moment leeft en niet dronken hoeft te zijn om stomme dingen te doen. Gevaarlijke sporten, snelle auto's en eigenlijk alles wat een adrenaline kick geeft vind ze geweldig. Ze probeert vaak zo veel mogelijk dingen in zo'n kort mogelijke tijd te voelen, zien of doen. Ze kan er niet tegen als iets saai of langdradig is.
Sterke punt: ze is vrolijk en geeft om mensen.
Zwakte punt: ze denkt dat ze onsterfelijk is en staat er niet bij stil dat haar iets kan overkomen.
Grootste angst: Een leven zonder plezier lijden.
Geschiedenis: Tessa zit al sinds ze een baby is in de pleegzorg. Zij en haar broer gingen altijd van pleeggezin naar pleeggezin en bleven nooit echt lang ergens. Als kind gaf ze haar broer vaak de schuld er voor als ze moe was en ze weer over nieuw moest beginnen, maar ze wist dat hij er niets aan kon doen dat hij nachtmerries had. Vaak werd ze wakker omdat hij schreeuwde in zijn slaap. Ze was nooit echt boos op haar broer er voor, ze was meer boos op de ouders die hem niet genoeg van hem konden houden om hem te helpen. Toen haar broer 18 werd moest hij uit de pleegzorg en zij bleef achter aangezien hij niet genoeg verdiende om ook haar te verzorgen. Voor het eerst bleef ze langer dan enkele maanden op één plek. Toen zei ook 18 werd, had haar broer een plaatsje voor haar vrij in zijn piepkleine appartementje en had hij gespaard zodat ze kon gaan studeren. Tessa studeert nu geschiedenis.
Extra: Tessa is biseksueel en valt op zowel mannen al vrouwen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen