Foto bij 50. Nog voor Bill aangekomen is

Waar het vorige hoofdstuk mee eindigden / Wat na dit hoofdstuk plaats zal vinden:
"Er zijn hier geen rode deuren" zeg ik terwijl ik al een paar keer hetzelfde rondje heb gereden. "Dat zie ik nu ook wel, kan jij niet je tweelingssuperpower gebruiken?" vraag ze lief. "Oh God, daar heb ik echt nog helemaal niet aan gedacht. Bedankt dat je dat zegt, zo blij dat je daarmee komt" zeg ik licht sarcastisch. "Je heb het geprobeerd en het werkte niet echt?" vraagt ze. "Nee, het werkte niet. nee" antwoord ik teleurgesteld.
"Zullen in dat cafétje waar we net langskwamen gaan zitten?" vraagt ze. "Nee, daar heb ik de rust niet voor. Ik moet weten hoe het met Tom gaat" zeg ik en rijd nu een andere straat in. En nog een en weer een andere. "Ik zie een rode deur" zegt ze enthousiast. "Denk je werkelijk?" vraag ik haar. "Zondagskind. Proberen, zou ik zeggen" is haar antwoord.
Er staan wel allerlei andere fietsen en auto's, dus of dit is niet juist, maar als het wel juist is dan zijn er maar twee mogelijkheden: Of mijn broer is in grote problemen of hij heeft een orgie en het is meer dan hij kan handelen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen