We ondervroegen S_Stilinksi (Nathalie) over haar bezigheden op Quizlet en haar grootste aanraders.

Mijn bekendste username is: Ik denk dat mijn bekendste username toch Appelboompje zal zijn..
Ik zit zolang op Quizlet: ik ben lid van Quizlet sinds 9 september 2010, dat maakt mij dus een ruime 5 jaar lid (: (ik moet wel toegeven dat ik ben vergeten mijn vijfjarig jubileum te vieren ;$)
Ik besteed mijn meeste tijd op Quizlet aan: RPG
Mijn favoriete story op Quizlet is: momenteel staat Hunters • Diaval van Vikings toch wel op nummer één in mijn favorieten, ondanks dat het nog niet voltooid is.
Mijn favoriete dichter op Quizlet is: Marble
Het leukste lijstje dat ik op Quizlet heb gezien is: Vriendschap van paardenvriend
Een quiz die ik iedereen aanraad om te doen is: Welk snoepje ben jij? van Scipio. Hoe kan het niet, ik ben een chocotoffee. :')
Op het forum ben ik: voornamelijk actief in het RPG-gedeelte, maar ik vind het ook erg leuk om in het gedeelte stories promoten te snuffelen naar wat er allemaal voor nieuws is.
Mijn eigen creatie waar ik het meest trots op ben is: ik moet eerlijk bekennen dat ik, behalve een aantal hele, hele oude quizzen geen eigen creaties heb, omdat ik de nare gewoonte heb om uitgebreid te beginnen, vast te lopen en het vervolgens dus niet af te maken.
Mijn favoriete smiley is:
(yeah)
Mijn mooiste Quizlet-herinnering is: ik kan niet geloven dat je me laat kiezen, ik heb in vijf jaar zoveel ontzettend leuke herinneringen aan Quizlet overgehouden. En dat gaat van nachten doorhalen met Rowena tot de meest melige gesprekken met Manon en Jasmijn tot enorme oneindige onzingesprekken tijdens het RPG'en waardoor de topics steeds vol zaten met ons gespam, waarna we zo hup allemaal door verhuisden in een ander topic. Ik heb gewoon heel veel leuke dingen gedaan op Quizlet.
Het leukste aan Quizlet vind ik: ik denk dat het leukste aan Quizlet voor mij toch wel de gezellige mensen zijn die ik heb ontmoet. Met een aantal heb ik gewoon al een aantal jaren contact en dat maakt het voor mij toch wel waard om gewoon continu weer online te komen ^^
Minder leuk aan Quizlet vind ik: ik merk heel erg dat het merendeel van de verhalen echt gaat over de films en bands die op dat moment ‘in’ zijn. Het zijn eigenlijk allemaal fanfictions waardoor ik het erg moeilijk vind in sommige perioden leuke verhalen te vinden die mij aanspreken omdat gewoon niet alle trends mij aanspreken.
Als ik iets op Quizlet zou willen bereiken dan is het: een story afmaken.. Het is iets wat ik al vanaf het begin probeer en wat me in vijf jaar nog nooit is gelukt..
Wat ik tegen alle lezers van Q-magazine zou willen zeggen is: zorg dat je het persoon bent dat jij wilt zijn, doe wat jou gelukkig maakt en leef je leven niet zoals een ander dat wil ^^

Reageer (4)

  • Peperoni

    Dit is zo leuk! (:

    8 jaar geleden
  • Avarosa

    Ah wat leuk

    8 jaar geleden
  • 160917

    Leuk om dit te lezen!

    8 jaar geleden
  • Laleah

    Dit is echt tof! Zo leer je nog eens random mensen kennen op quizlet!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen