Graag stellen we de enthousiastelingen voor die deze eerste editie van het Q-magazine hebben mogelijk gemaakt. (:!

Who is AngelFall?

Heey,

Ik ben Filiz en ik ben 22 jaar oud. Ik zit al zeven jaar op Quizlet, maar twee jaar ervan ben ik offline geweest. Ten eerste om het feit dat ik nog niet wist wat Quizlet precies in hield en ten tweede omdat ik het ook druk had met school. Nu zit ik weer dagelijks op Quizlet. (Yup, ik ben weer verslaafd ^^ ) Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heb mijn eigen bedrijfje opgezet. Mijn hobby’s zijn boeken lezen (vooral Young Adults), gedichten en verhalen schrijven, muziek luisteren en creatieve dingen doen. Creatieve dingen doen? Wat houdt dat precies in? Ik hou van inkleuren in het volwassen kleurboek. Het ontspant heel erg en ik heb weleens kleding gemaakt of knutselen van dingen, denk daar aan posters maken, dat soort dingen. Ik ben een persoon die dol is op Griekse mythologie verhalen. Ik ken dan ook bijna alle verhalen in de Griekse mythologie wereld. En daarnaast hou ik ook van geschiedenis, vooral van de middeleeuwse en de Romeinse tijd. Fantasie ben ik ook helemaal gek op en ik kijk heel veel series/films. Ik ben een aardig, lief, gek en slim persoon. ^^ Als er nog vragen zijn, hoor ik dat wel. (:

Groetjes
AngelFall



Who is Aserah?

Hellow Hellow!
Ik ben Aserah en officieel ben ik al een kleine vijf jaar actief op Quizlet. Aserah is mijn nieuwe account dat nu al een jaar online staat.
Ik ben nog één van de leden die Quizlet gekend heeft toen de beroemde boy/rockband Tokio Hotel de overmacht had op de fanfiction stories. Dus dat is nu al even geleden ondertussen.
Mijn echte naam is Kimberly en ik ben twintig lengtes jong. Mijn hobby's zijn vooral lezen en schrijven van verhalen. Ik kijk zeer graag series en films, maar dan wel young adult gericht. Ik ben in september gestart met mijn eerste module Verpleegkundige en heb nog zeer leuke doelen voor ogen.
Sinds kort ben ik ook nog eens begonnen met het bestuderen van de geschiedenis van de heksenwereld. Met als einddoel een wicca/heksen boekserie te schrijven.

Dikke kus
Aserah


Who is Vikings?

Hoi hoi!

Ik ben Natas, inmiddels alweer drie jaar actief op Quizlet en onder vele namen bekend. Ik ben zo'n type dat veel te vaak haar username verandert, maar ik doe mijn best om Vikings voorlopig te houden. Het is lang geleden dat ik zo'n fan van een serie ben geweest, dus dat is een mooie reden om hem te houden.
Ik ben vijfentwintig jaar, heb archeologie gestudeerd en doe nu een opleiding tot redacteur. Ik redigeer sindskort manuscripten voor het bedrijfje Ambilicious en daarnaast heb ik een uitgeefcontract bij uitgeverij Zilverbron, waar mij debuut in maart zal worden uitgegeven. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan schrijven, zoals je wel op mijn profiel kunt zien. Ik ben een groot Midden Aarde fan en schrijf onder andere fanficties die zich in die wereld afspelen, zodat ik iedere dag blijf schrijven, ook aan wat minder serieuze werken.
Naast schrijven houd ik van reizen, series kijken, archeologie en ben ik een groot muziekliefhebber. Ik luister vooral naar verschillende rock- en metalbands en heb ook een grote zwak voor powerballads en lekkere rocknummers uit de jaren 80. Tot slot ga ik heel graag naar naar fantasy/middeleeuwse festivals en vind ik het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Liefs,
Natas


Who is Dorneget?

Hooi! (:

Mijn naam is Yolanda, 18 jaar, en al 7 jaar lang zit ik op deze geweldige site genaamd Quizlet. Jep, ik stam uit de Tokio Hotel tijd. Jij ook?
Er werden redacteurs gezocht voor de QMagazine, en stiekem leek het me wel heel leuk om mee te doen. Dus toen heb ik mij maar aangemeld en ben ik nog redacteur geworden ook! De rest van de redacteurs zijn stuk voor stuk echt geweldige mensen en het is dan ook onwijs leuk om met ze samen te werken!

In mijn vrije tijd speel ik veel accordeon. Dat is écht mijn passie. Ik zit momenteel op conservatoriumniveau en hoop over een paar jaar mijn conservatoriumdiploma te behalen. Ook mijn geld verdien ik door accordeon te spelen. Ik speel op straat en ben in te huren voor bruiloften, feesten & partijen. Naast accordeon spelen vind ik wandelen met onze lieve hond Sheila ook echt geweldig om te doen! Ze is een klein, maar energiek hondje dat nooit treurig lijkt te zijn. Het liefste knuffelt en stoeit ze de hele dag door. Geweldig beestje is het.
Boogschieten doe ik sinds kort ook en ik ben er echt helemaal weg van. De mensen zijn super aardig, en ik voel me eindelijk ergens thuis. In real life, dan, want Quizlet is eigenlijk de eerste plek geweest waar men me accepteerde zoals ik ben. En nu heb ik de acceptatie dan ook in het echte leven gevonden bij het boogschieten.
      Ik ben groot Harry Potter, NCIS en Switched at Birth fan. Rood is mijn lievelingskleur en ik speel het liefste muziek van Astor Piazzolla. De panda is mijn lievelingsdier en tevens een van mijn vele bijnamen en ik lust geen koffie of thee. Water is wat ik bijna altijd drink. Gezond, nietwaar? Tekenen, schrijven en dichten zijn van die kunstzinnige dingen die ik ook graag uitvoer.
Wil je verder nog iets over me weten? Stuur me gerust een berichtje, ik bijt niet! Toch...?

Veel liefs,
Dorneget



Who is Starlord?

Hi,

Ik ben Anna. Zoals gewoonlijk wanneer ik mij voorstel moet daar ook weer even een uitleg van mijn naam bij. Ja, ik heet echt Anna (het is niet slechts een verwijzing naar een Disney prinses omdat ik mijn naam niet prijs wil geven). Mijn volledige naam is Anna Maria, mijn ouders hebben hier als roepnaam Annemiek van gemaakt, maar ik word liever Anna genoemd. Bovendien staat Annemiek ook nergens in officiële documenten wat nog wel eens problemen heeft opgeleverd, dus ik noem mijzelf tegenwoordig steeds vaker gewoon Anna.
Toen er mensen werden gevraagd voor het Q-Magazine, leek dat mij eigenlijk een super leuk initiatief. Bovendien had ik meteen inspiratie voor rubrieken, dus besloot ik de gok maar te wagen en gelukkig werken we nu met een heel leuk team. Naast het helpen bij het Magazine, ben ik ook een gloednieuwe moderator (wat nog steeds heel erg wennen is) en houd ik het Word War topic bij op Quizlet. Verder schrijf ik voornamelijk en dat is dan ook mijn grootste hobby. Verder doe ik aan musical en zing, dans en acteer dus super graag. Ik ben groot fan van Harry Potter en J.K. Rowling is mijn grote voorbeeld. Als ik uit alle beroepen zou kunnen kiezen, zou ik dolgraag schrijfster willen worden, hoewel ik nu de opleiding media en cultuur doe (voorheen theater-, film- en televisiewetenschappen) doe en toch ook daar wel graag dingen mee blijf doen, omdat ik nieuwe media, theater en film ook echt super leuk vind en het erg naar mijn zin heb op de studie. Ik ben dus onderhand al negentien jaar en zit in het tweede jaar van mijn bachelor. Ik zit onderhand nu vijf jaar op Quizlet en vind het hier nog steeds geweldig. Ik zou niet weten wat ik zonder alle lieve users hier zou moeten!
Enkele van mijn favoriete dingen zijn dus musical, logisch, lezen, schrijven, de kleuren blauw groen en hierdoor vooral ook turquoise, films, dolfijnen, pinguïns en panda's, Harry Potter en zwemmen. Door mijn allergieën kan ik veel niet eten, maar pizza is echt de perfecte vervanger voor alles in mijn ogen. Overigens ben ik sowieso dol op Italiaans eten. Echter is mijn favoriete stad niet Rome (hoewel ik het daar ook echt geweldig vond), maar Londen. Verder ben ik een blonde hardwerkende meid, die onmogelijk niks kan doen en constant inspiratie heeft voor soms echt bizarre dingen.

Nou, dat ben ik in een notendop. Ook ik sta open voor vragen, wanneer je nog meer over mij wil weten.

-xxx- Anna

Reageer (1)

  • Altschmerz

    Ik vind het leuk om iedereen zo te leren kennen — de toppertjes die achter het Q. Magazine zitten. Wat ben ik jaloers op jullie dat ik niet eerder hoorde van dit idee want ik had graag een steentje bij willen dragen.
    Bereid je maar voor op een inbox vol "er is een nieuwe reactie geplaatst" want ik ga alles heerlijk rustig doornemen.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen