Op de avond van Halloween vierde Chachki (Nikki) een Halloweenfeestje, waarbij een groot aantal Q'ers aanwezig was Savages (Megan) doet ons graag verslag van deze onvergetelijke avond en nacht.

De aanwezigen van de avond
Chachki (Nikki) en Dauth (Mitchell) natuurlijk.
Nikki had speciaal voor het feest haar haren zuurstokroze geverfd, ze zag er ook prachtig uit in haar jurkje! Mitchell was verkleed als emo, compleet met zwarte nagels. Ook Nikki’s zusje [q[]ViscaBarca[/q] (Kayra) was er!
Nakotak (Nana) en haar zusje, Inej (Chiara) en Nana’s vriend Jelle. Alle drie verkleed in Harry Potter thema. Jelle zelfs als een Deatheater.
Vikings (Natas) was er ook bij! Zij was verkleed als een Hogwarts student, uit Slytherin om precies te zijn!
Feyre (Cheryl) was verkleed als Minnie Mouse, compleet met een heel schattig zwart stipje op haar neus.
Fun fact: wist je dat je Cheryl’s naam uitspreekt als Sje-riel, niet Sje-rel?
Tuschinski (Margot) was verkleed als prostituee!
Jonty (Kelly) had haar kostuum helemaal zelf gemaakt. Ze droeg gescheurde kledingstukken met nepbloed.
Saltzman (Rick) had eerst het plan om als Walter White te komen, maar helaas mislukte zijn kostuum.
Sigil (Jolanda) was verkleed als puppy, haar vriend Can was ook mee.
Valentino (Naomy) en PukkelxDing (Annick) waren ook op het feest.
En als laatste was ik er natuurlijk! Ik was verkleed als Wednesday Addams. Ik nam Gilmer mee, die niet op Quizlet zit, hij was verkleed als superman.

Spooky versieringen
Nikki’s moeder en natuurlijk Nikki zelf hadden echt hun best gedaan op de aankleding van het huis. Er hingen spinnenwebben op de trap en de badkamer was helemaal versierd (compleet met Scream masker in de douche, waar sommigen best van schrokken). Ze hadden zelfs enge zwart-wit foto’s in de lijstjes gehangen.

Bladerdeegbotjes & Cheryl’s cupcakes
De botjes van bladerdeeg (hieronder op de foto te zien) waren goddelijk!
Cheryl had heel creatief Halloween cupcakes gebakken. Ze had alcohol in de cakjes gestopt, maar Kelly had ons verteld dat de alcohol tijdens het bakken wel al verdampt was. Ondanks dat feit waren de cakejes heel erg lekker!

De grapjes van Rick
Ja, die gingen echt de hele avond door. Alhoewel ze echt heel flauw waren, hebben we er toch behoorlijk om moeten lachen. Inmiddels ben ik ze vergeten, maar dat is misschien maar beter voor Quizlet (Ja, zo flauw waren ze...)

Kutlichtjes
Ja. Die verdomde kutlichtjes toch in Purmerend. Er werd toch wel wat geklaagd over de spuuglelijke verlichting bij de overige huizen. Ik heb het niet met eigen ogen gezien, helaas. Maar de lichtjes werden al snel omgedoopt tot kutlichtjes.



‘Giebelen’, ‘Doen durf of de waarheid’ en ‘Never have I ever’.
Rond een uurtje of twee was het natuurlijk tijd voor de standaard spelletjes. We probeerden eerst het spel Giebelen, maar dat werd al snel vervelend.
Bij doen, durf of de waarheid werd het al iets spannender (alhoewel iedereen natuurlijk standaard voor de waarheidsvraag gaat...) We zijn allemaal wel iets te weten gekomen van elkaar wat we misschien niet hadden willen weten..
Het laatste spel was wel leuk, en hebben we zeker wel voor drie kwartier gespeeld. Het heet ‘Never have I ever’ waar je dus vragen stelt en mensen hun hand opsteken als ze iets gedaan hebben.
Rond drie uur kregen we nog even de schrik van ons leven, (oké, misschien was ik de enige die écht schrok): er stonden ineens twee buren van Nikki voor het raam.

Het mysterie van de wekker
Ons plan om lekker lang uit te slapen werd helaas verpest door de mysterieuze wekker. Om ongeveer half negen klonk er ineens een ongelofelijk irritant deuntje. Onze reactie daarop was natuurlijk niet al te vrolijk. Alle telefoons werden gecheckt, maar niemands wekker was afgegaan. Uiteindelijk vond Gilmer uit waar het geluid vandaan kwam.
De volgende ochtend bij het ontbijt lieten we allemaal onze wekker-deuntjes horen. Maar nee hoor, niets kwam overheen met het mysterieuze geluid van die ochtend. We weten tot de dag van vandaag nog niet van wie de wekker was.

Maar ja, wat is nu een Halloweenfeest zonder een beetje mysterie, toch?

Ontbijt en terug naar huis
Nikki’s moeder maakte ontbijt voor ons, eitjes! Tijdens en na het ontbijt hadden we nog leuke gesprekken met elkaar. Ook hebben we een stuk van een internetgekkies compilatie gekeken en hier hard om gelachen.
Hierna gingen we allemaal, moe maar voldaan, naar huis.

Nikki, super bedankt voor het leuke feest! Volgend jaar zeker weer!


Reageer (8)

  • Phlegethon

    klinkt erg leuk en gezellig!

    8 jaar geleden
  • Thunderfvck

    Het was echt tof en ik hoop dat iedereen volgend jaar weer komt!

    8 jaar geleden
  • Linkle

    Jaaa hahahah. De kutlichtjes! :W

    8 jaar geleden
  • Derks

    Ik heb met wat vrienden Halloween gevierd en we hebben ook truth or dare gespeeld waarbij een munt bepaalde of je truth or dare kreeg. Ik had helaas steeds dare (en dat waren echt kutvragen)

    Het klinkt echt als een supergaaf Halloween feest!

    8 jaar geleden
  • Avarosa

    Nogmaals bedankt voor de uitnodiging, hopelijk was de Duvel en chocolade lekker!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen