Foto bij 004

Harry POV

Als ik klaar ben met shoppen in de weg is weg dan loop ik langs een ijs salon waar de echte Harry, Ron en Hermelien zitten. Ze kijken me aan. 'Ieuuwww wie is dat wat moet dat voorstellen': zegt Hermelien. 'Harry wat is dat is het gevaarlijk ben jij dat ofzo?' :vraagt Ron. De echte Harry verdwijnt en ze kijken allemaal mij aan. 'Hij heeft Harry vermoord'. 'Nee Harry is slecht geworden.'
Ik schrik omhoog het was een droom ze zullen nooit weten dat jij ook een Harry bent de oudste wat niet wordt beloond. Ik probeer aan iets anders te denken. Zou ik misschien een keer van heer van het duister Harry vermoorden. Maar Voldemort wilt het zelf doen.

Hermione POV

Ik loop door de school opeens komt heer van het duister de school in lopen.
'je hebt gefaald en kon Hermelien niet doden'. 'U heeft mij nooit een opdracht geven'. 'Spreek jij mij tegen?' Ik schudt mijn hoofd. 'Omdat het niet lukte ga ik je nu vermoorden'. 'Nee alstublieft geef mee een tweede kans'. Voldemort lacht en richt zijn toverstok op mij.
Ik schiet omhoog. En kijk me om me heen. Het was een droom zeg ik bij mijzelf dit gaat nooit gebeuren. En ik ga maar weer proberen te slapen.

Ronald POV
Ik loop door een bos opeens zie ik een chocolade kikker lopen ik loop het achterna. Dan kom ik in een snoep wereld overal snoep. Als ik een hap wil nemen hoor ik een stem. 'Eet me niet op'. Ik kijk op de kikker zegt het als ik de kikker alsnog op eet komt een grote kikker aan lopen. 'Jij hebt mij dochter op gegeten nu ga jij boete. Ik ren weg en dan rent de kikker achter me aan. Ik val en dan wordt ik opgegeten. Ik schrik wakker. Wat een rare droom denk ik.

Reageer (1)

  • DieEneSaar

    Srs... Hier stoppen?... Jij bent gemeen

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen