De foto van de maand:
Mijn moeder haakt/breidt dingen. En ik heb nog steeds geen flauw idee wat het verschil tussen de twee is, want ik heb het geen van beiden ooit echt geleerd.
Maar goed, momenteel is mijn moeder bezig met het maken van babykleding. Gelukkig niet met de verwachting dat ik binnenkort in verwachting raak. Neen, ze is gewoon bezig de restjes wol die ze heeft op te maken.
      Mama heeft dit keer een groen jurkje gemaakt. Trots liet ze 'm aan mijn vader en mij zien. Alleen, wij zagen nog iets anders dan alleen het jurkje. Wij zagen Sheila, onze kleine hond! En ja hoor, arme Sheila was de klos en met veel vermaak besloten wij om Sheila het jurkje aan te doen. Natuurlijk heb ik er ook foto's van gemaakt.
Normaal gesproken draagt Sheila geen kleding. Wees dus maar niet bang, mensen die tegen dierenkleding zijn. Hoewel ik nou niet bepaald kan zeggen dat Sheila het zo erg vond.





~ Ingezonden door Dorneget
Heb jij een foto die in het QMagazine MOET staan? Stuur 'm dan op naar Dorneget met natuurlijk enige uitleg erbij over de foto. Wie weet zie jij jouw foto wel terug in de volgende QMagazine editie!

Reageer (3)

  • Phlegethon

    awwwwwwh this is worth melting for

    8 jaar geleden
  • 160917

    Cute!

    8 jaar geleden
  • awsten

    Aahw wat lief haha! :3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen