Hey,
sorry dat ik niets post bij het vervolg maar ik heb al een paar dagen een writersblock dus besloot ik een hd te maken waar ik de meest geniale reacties van geheimen op een rijtje zet. Eigenlijk zijn ze zowat allemaal van Helvete :')

Hd: Kroning
Helvete:
Oké, ik moest echt lachen om haar naam. Eerst twee plechtige namen... Versteeg. Ik weet ook niet wat er nou eigenlijk zo grappig aan is... Maar lachen is goed voor je, toch?


Hd: Ingrid
Helvete:
Ashwin! Oeh, nu wordt het leuk. :Y)
Ghehe, je vergeet trouwens dat ik van natuur houdt en een fotografisch geheugen heb. No way dat ik zoiets zou vergeten. x3
Wat uiteraard niet wegneemt dat dit stukje geweldig is. Hm-hmm. Ik ga deze story denk ik weer eens herlezen, ook al heb ik dat gisteren nog gedaan. x)


Hd: Een gezellige avond
Helvete:
Ai. Nachtmerries zijn niet echt fijn. :3
And I already told you, ik bloos niet. Nou goed, omdat dit zo'n leuk verhaal is en de groep steeds uitgebreider wordt en Jasper mijn favoriete vampier uit Twilight is, vergeef ik je. c:
Ik vraag me af wat ze nu gaan doen. Met z'n allen naar Kronos' slaapkamer rennen en hem confronteren met al zijn misdaden terwijl hij nog in bed ligt in zijn eenhoornpyjama? x3


Hd: Waar is iedereen als je ze nodig hebt?
Helvete:
Ah nee. Geen cliffhangers. Alsjeblieft, zeg. Dat kun je me niet aandoen. Dit is zo oneerlijk. WAIT UNTIL MY MOTHER HEARS ABOUT THIS! SHE'LL BURN THE HEART OUT OF YOU!
Jup. Ik gebruikte net zinnen uit twee van mijn fandoms. Mwuahaha. Ik ben zo evillish.
Kom ooooooop. *Zeurderig toontje*
Cliffhangers zijn zo... Je weet wel. Urghig. Ik hou niet van cliffhangers. Ik ga je stalken totdat je het volgende stukje activeert. Ha ha, hoor het sarcasme. Not gonna happen. Daar ben ik dus echt veel te lui voor. Maar... Je bent gewaarschuwd. Ik ga doen alsof ik je stalk totdat je een nieuw hoofdstuk schrijft.
Gosh, Ik moet echt betere dreigementen bedenken.
Pretty Please?


Hd: Eindelijk gevonden
Helvete :
Oké, dit is dus de meest letterlijke cliffhanger die ik tot nu toe ben tegengekomen. x)
Gelukkig weten we dat ze het allemaal overleven. Toch? Toch, Kayleigh? *Legt pijl aan en richt op jou* Toch?
Jij: *Slikt* "Ja hoor, duuh!" *Lacht zenuwachtig*


Hd: Iedereen herenigd.... ja en dan vallen we allemaal te pletter
Helvete:
Woehoe, dus we gaan inderdaad doen wat ik dacht dat we zouden gaan doen! Oh, ik zou echt niet meer op kunnen houden met lachen zodra ik over die rand was gestapt. En zodra we veilig en wel op de grond stonden zou ik nog een keer willen. :3
Jup, that's me.
Ahw, dat stukje met Jake en Tessa is zo schattig. Hadden we eigenlijk al een shipnaam? Die verdienen ze, zeker weten. Gosh, en Amy en Ashwin moeten ook weer samen komen, zodat we een leuke happy ending krijgen... Of hij sterft terwijl hij haar redt. Neh, niet happy genoeg.
Dus...
Jessa, Teske of Tesse. Ik vind Jessa de leukste, jij? We kunnen natuurlijk altijd nog voor Take gaan. x)
Hm. Ashy, Amin, Awin... Ik vind ze alledrie wel leuk. Vooral Ashy. (':
Hebben we nog meer ships waar we een naam voor nodig hebben?
Oeh, ik en Yuriko! Ingiko. Yungrid. Inriko. Yurid. :3
Hm. Met wie shippen we Sera? Hopelijk komt er binnenkort nog een knappe jongen bij ons geweldige groepje.
The Awesome Six. TAS. We mogen Yuriko natuurlijk niet vergeten. c:


Hd: Ik heb zijn leven gered... en ik vertrouw hem voor geen cent
Helvete:
Oeh... Het is best wel schattig hoe Sera Ingrid wil beschermen, maar ik weet uit vertrouwelijke bron dat die wel degelijk zou luisteren naar haar grote zus. Ingrid is niet zo van de drama en zou het Sera eerder kwalijk nemen als die niks zei, maar haar ook daar snel voor vergeven. Wat heeft het ten slotte voor nut om boos te blijven?
...
Tenzij Erik echt slecht is en haar verraadt. Dan is en blijft ze wel boos. x3
Dit is een leuke wending in het verhaal, trouwens. Ik zou er nooit op zijn gekomen. Bij mij was Eric stiekem een eenhoorn gebleken, of zoiets...


Hd: Bad guy or good guys, I don't know anymore
Helvete:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Oké, zo awkward zou ik waarschijnlijk inderdaad doen tegenover Eric... En is het heel raar als ik mezelf niet snap in dit hoofdstuk? Ghehe...
Tja... Wat is er gebeurd met mij en een hydra? En redt Eric me nou? En waarom voel ik verraad en verdriet? WAT IS ER MIS MET MIJ?
...
Heel veel, maar back to the point.
Leef ik nog?
En hoe veel ouder is Eric eigenlijk dan ik? Drie jaar? Wat zou hij zien in iemand als ik? x)


Hd: Ugh, waarom moet er altijd iets slechts zijn. Waarom niet alleen schattige konijntjes?
Helvete:
Haha, die titel! ... You just made my day. x)
Ze is verrassend licht... Ghehe, laat me niet lachen. Ik en licht gaan niet samen. Ik ben redelijk slank, maar ik ben zo zwaar als een olifant. (':
Oh. Koppijn. Hoe ironisch. Dat is nou net waar ik nu al vier maanden lang last van heb. En daar heb ik inderdaad een hekel aan ja. c:
No problemo? JIJ BENT GEWOON TELEPATHISCH! Ghehe, dat zeg ik dus best wel vaak tegen mijn kleine zusje... Uhu. I know. Creepy.
Ah, Tessa is echt zo lief! Serieus, je omschrijft haar karakter echt geweldig, ook als je niet letterlijk zegt dat ze beschermend en ongelooflijk aardig is. En die laatste zin... x)
Ik denk trouwens dat dit nog niet bewijst dat Eric aan de goede kant staat. Tenslotte heeft Sera wel degelijk gehoord wat ze heeft gehoord, dat kun je niet zomaar weg verklaren en daar moet Ingrid ook zeker naar gaan vragen. c:
Het kan ook zo zijn dat Eric wel bij een, ik herhaal, een, vijand hoort en toch op zijn manier van Ingrid houdt. Tja, wie niet? *Hairflip



Hd: Graaiende lijkhanden in een afgrond, lekker
Helvete:
Whaha, ik lach me altijd dood om jouw titels. x)
Huh? Tessa is het dapperste meisje dat Yuriko ooit is tegengekomen? En ik dan? *Pruillip*
Oké, laat maar. Ik snap het al. Ik ben niet dapper. Nee, nee, Kayleigh, bespaar me je verontschuldigingen. Ik weet genoeg zo. Hmpf. THIS IS OVER. Ik maak het uit met je. Ja, ja, je hoort me goed. Ik maak het uit. :P
Haha, ik weet niet hoe je het doet, maar je laat me telkens precies de dingen zeggen, die ik waarschijnlijk echt zou zeggen als dit zou gebeuren. Holy guacemoly is een voorbeeld daarvan. c:
En het maakt niet uit dat dit zo kort is, joh. Ik zou best wel wat Jessa/Take willen lezen. Behalve hun liefdesbekentenissen hebben we daar nog niet zo veel van gezien. Eh, verder zou ik/Ingrid nog aan Eric gaan vragen wat Sera nou precies had gezien, en je kunt nog wat verderbouwen op hoe Yue iedereen om haar vinger windt.
Je kunt natuurlijk ook doen wat alle schrijvers/schrijfsters doen als hun verhaal vastloopt: gooi een paar zombies of knappe jongens in. Of One Direction, dat is ook goed. xp


Hd: Duivels kind
Helvete:
NEE! NO! THIS CAN'T BE! THIS CAN't BE FREAKING HAPPENING! DON'T YOU DARE TOUCH MY FREAKING MAN, RUEYUE! HE'S MINE! SO IS HIS DAMN THROAT, YOU CREEPY DEVILS CHILD! HE IS AN IDIOT, BUT INGRID, YOU KNOW, THE STORY INGRID, LOVES HIM, SO YOU CAN'T JUST... URGH!
Okay. Dus, we zijn er nu achter dat Yue inderdaad slecht is en van plan is om *gromt en kijkt Yue dreigend aan* Eric te vermoorden zodra hij iets vertelt. Uhm... Betekent dit dat ik Yue mag gaan ontvoeren? Ja toch? Okay. Ik ga Yue ontvoeren en martelen totdat ze belooft Eric nooit meer aan te vallen.
Heb je eigenlijk een foto van Yue in haar ware vorm? That'd be interesting. ;d
Serieus, shit's about to get real. Ik kan alleen maar hopen dat Eric blijft leven, want hij is een asshole, maar wel een asshole die het verhaal interessant houdt... En interesse toont in mij. Ghehe.
Damn, het is nu zo spannend, zo ongelooflijk spannend. Ik moest ineens denken aan The Lord Of The Flies toen ik dit las, waarin eigenlijk het hele thema is "Things Breaking Down", wat nu ook gebeurt. Alles gaat steeds slechter, mensen in het team blijken niet te zijn wie je denkt dat ze zijn... Me likie. x)


Hd: Ik ben verliefd op een enorme hond... toppunt van de dag
Helvete:
Whahaha, dit is zo geniaal. x)
Natuurlijk wordt het dramatische, liefdevolle en - nogmaals - dramatische moment verpest doordat ik een rare opmerking moet maken. Best wel hilarisch dat Jackson Rathbone een vampier die weerwolven haat speelt in Twilight.
Hm, trouwens, dit is wel een interessante wending. Weer iets wat ik eigenlijk totaal niet had verwacht. Natuurlijk, ik wist inmiddels wel dat hij "slecht" was, maar dat hij een weerwolf is had ik echt niet verwacht. Oh well, daar ben ik inmiddels wel aan gewend.
Is er iets speciaals met weerwolven in het land van Geheimen, aangezien iedereen zo in shock raakt en hem meteen niet meer vertrouwt als hij dit zegt? Wanneer verandert Eric eigenlijk in een wolf, als hij boos is? I WANNA KNOW EVERYTHING!
Ze hebben wel echt geluk zeg, met insider information. Eric is nu een soort van dubbelspion. ^^
En OH MY GOSH, DIE GAVE VAN JAKE IS ZO COOL! Serieus, dat zou ik ook wel willen kunnen doen. Wat gebeurt er als hij die gave te veel gebruikt? Raakt hij bewusteloos?
De link voor de tweede foto werkt niet bij mij, trouwens. Ghehe, ik heb een demon vermoord... (A)


Hd: Wat?... dat is Kronos?
Helvete:
*Doodse stite*
*Krekels doen wat krekels doen*
...
Kronos is damn hot. O.O

Whaha, dat laatste stukje! Dat doet me echt denken aan die scène op de Andromeda in Sea Of Monsters, waar Luke het dek van zijn jacht opkomt en zo heel droog tegen Percy zegt: "What are you doing? Don't walk on my roof."
Gawd, I love sassy bad guys.
Eric is mine, though. I love him even more

Hd: We dineren met de gevaarlijkste man ever... wat klopt hier niet?
Helvete\:
Haha, maakt niet uit, joh. Zorg er maar gewoon eerst voor dat je achteraf kunt denken "nailed it", daarna kun je ervoor zorgen dat wij weer leesvoer hebben. x)
OH MY GOSH. KRONOS IS AWESOME. Hij maakt alleen wel de klassieke EGE. Evil-guy-error. Hij wil eerst zijn geweldige plan uitleggen. JOE STOEPID.
Oh my gosh, ik ben zo... You know, skilled, in dit hoofdstuk. Thank you. Weet ik ook eens hoe dat voelt. En Tessa is ook weer awesome, als altijd. *-*
TEAM YATSJIE IS BACK TOGETHER.

Hd: Ik haat Kronos
Helvete:
Haha, nice! Een 7.4, dat is echt geweldig. *Snikt* Ze groeien zo snel op... :')
Wauw. Nou, deze titel was een stuk minder subtiel dan de anderen. Ik ben het, na het lezen van dit hoofdstuk, helaas helemaal mee eens. Natuurlijk moet hij ons - teehee, nou ja, "ze" - tegen elkaar laten vechten. Waarom niet, hè? Wacht even. Waarom wel? Waarom doet Kronos dit eigenlijk? Voor zijn eigen plezier? Oh well, bad guys hebben niet echt een betere reden nodig, I suppose...
OH HELL NO! YURIKO?! YOU BETTER GET YOUR GODDAMNED HANDS OF THAT POOR LITTLE WOLF, YOU DIRTY LITTLE BADDY WITH YOUR POOR EXCUSES FOR HORNS! GO BACK TO PLAYING WITH YOUR DEAD, NUMB, FILTHY BORING PEOPLE. HOW DARE YOU! NO ONE HAS EVER LOVED YOU, NO ONE LOVES YOU, NO ONE WILL EVER LOVE YOU. HECK, NO ONE WILL EVER EVEN BLOODY LIKE YOU, YOU CLUNKHEAD! SO JUST BLOODY RELEASE EVERYONE.
WELL, THAT WOULDN'T BE VERY LOGICAL SINCE EVERYTHING YOU DID UNTIL NOW WOULD HAVE BEEN A WASTE OF TIME...
BUT YOU BETTER DO IT ANYWAY, OR THIS BLOODY MAMABEAR IS GONNA COME AND KILL YOU.

Hd: Tegenpolen met dezelfde krachten
Helvete:
Okay. Aangezien ik gisteren op Whatsapp had gereageerd op dit hoofdstuk, ga ik gewoon die reactie samenvatten en hierin zetten, omdat ik lui ben. Logica.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A
A
A
N
E
E
HOLY SHIT
Kayleigh: Rustig blijven ademen
OHYGOAT
NEE
ADEMEN?
HOETHEHELL
MOETIKDAT
NUDOEN
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHHHH
*Verwarde, boze, verdrietige, paniekerige, dode emoji's*
:|
Hoewat?
Tessa leeft nog. Toch. Ja. Duidelijk. Okay. #InDenial. Ja. Ze leeft nog. :|
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
Kayleigh: Maybe... Maybe not. (flower)
YEAHDATGAATERVOORZORGENDATMIJNADEMHALINGWEERNORMAALWORDT
ASDFGHJKLLKJHGFDSA


Nogmaals, dit is een samenvatting. Yeah. Ohmygoat. Phaha, sorry Kayleigh. :Y)

Hd: Dit is pas het begin
Helvete:
Ah nee. Ik zit hier echt te janken. Geez. Dus Eric is echt dood, hè?
Damn. Damn damn damn damn damn damn.
*Jankt nog even rustig verder*
Dankjewel dat ik een rol in dit geweldige verhaal heb gekregen, Kayleigh. En dat je Eric een mooie begrafenis hebt gegeven. En dat ik überhaupt dit verhaal heb kunnen lezen.
En hé. Geniale reacties is what I do. :') Believe it or not, maar elke keer als ik van jou een leuke reactie op mijn reacties kreeg, moest ik daar weer van glimlachen.
Je lezertjes houden ook van jou.


Helvete: AAAAAAARGH. STOMME KUDOKNOP. IK WIL MEER GEVEN. GEVEN IS GOED. LAAT ME KUDO'S GEVEN

Reageer (1)

  • Schack

    IK BEN ZO BLIJ, DIT WAS ZO LEUK OM TE LEZEN.
    Oh my goat, alle flashbacks... Ik moet deze story weer eens herlezen. ^^
    THE FEEEEEEEELS.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen