Foto bij Hai

Hoi!
ik ben Sam , en ik ben 14 jaar oud.
Ik woon in het capitool, en ik ben dat meisje van die foto,
dan denk je misschien 'maar iedereen in het Capitool draagt toch van de felgekleurde kleding enzo', je hebt helemaal gelijk.
mijn vader vind het geen leuke kleding, en dus mag ik het niet dragen. Ik word soms wel gepest op school omdat ik zo anders ben, maar ik niet zeggen dat zij er zo goed uitzien, dus ik trek me er niet echt veel van aan. Ik heb 2 echte vrienden, Tim mijn allerbeste vriend altijd aardig en Sandy mijn beste vriendin ze is aardig maar soms een beetje tuttig, ik denk echt dat dat komt door die kleding.

Over een paar weken is de loting van de districten, voor wie er naar de hungergames mag.
Ik kan me niet voorstellen dat president Snow dit mensen kan aandoen, die arme mensen moeten alles doen om ons een lekker chill leven te geven, qua elektriciteit, eten en al dat gezeur. Dus ik denk dat je nu wel doorhebt dat ik het niet echt zo leuk vind.
Terwijl iedereen op school altijd heel enthousiast begint te praten enzo, alleen Tim begrijpt me, het grappige is dat bij hem thuis zijn ouders enorme fans zijn van de Capitool kleren en hij vind het echt helemaal niks, dus meestal trekt hij iets gewoons aan. zijn ouders vinden hem ook niet echt aardig, en houden zich dan ook vooral bezig met zijn jongere broertje die het wel oke vind. Altijd wanneer de spelen weer gaan beginnen krijgen we op school weer alle geschiedenis uitgelegd over dat hele gebeuren, mijn docent word het verhaal nogal zat, maar iedereen uit mijn klas (behalve ik en Tim) vinden het zo'n leuk verhaal en het moet van president Snow, dus dat zijn echt de ergste dagen van het jaar. Elk kind uit mijn klas zit dan ook buiten schooltijd aan de TV vastgeplakt om niks te hoeven missen van de spelen, dus ik en Tim trekken die tijd altijd wat meer naar elkaar toe, want we hebben echt geen zin om te kijken naar hoe mensen anderen doodschieten. Meestal gaan we wat zingen met zijn 2en of we spelen een spelletje, en soms mogen we mat mijn opa naar Het bos, dan kunnen we een hut bouwen, of in de winter een sneeuwballengevecht. op de normale straten word namelijk altijd alle sneeuw weggehaald, omdat mensen dat fijn zouden vinden, maar zo is alle pret van de winter toch weg? Maar meestal willen mijn ouders dat ik gewoon net als iedereen naar de Hungergames kijk, ik vind het echt vreselijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen