Foto bij The orphan girl hoofdstuk 48

Sorry dat het zo kort en zo lang geduurd heeft, school vermoord me nog eens...

Met een mand vol met etenswaren liepen De jongen, de elf en de man naar het huis van Bard. Op de trap stopte de laatste abrupt. Helena botste tegen hem aan.
“Wat is er?” Bard floot naar twee vissers die opkeken.
“Vertel de meester maar dat ik klaar ben voor vandaag.” Ze liepen het huis in. Meteen werden ze onder de voet gelopen door twee meisjes.
“Papa! Waar bleef je?” Riep de kleinste van de twee.
“Vader, daar ben je! ik was zo ongerust!”
“Dit zijn dus Tilda en Sigrid, Helena.” Zei Bard. Bain keek raar op bij de naam. “Wacht… Helena onze doodgewaande tante? Maar jij bent maar een kind!” Helena lachte. “Dat is maar schijn, ik ben in de zestig.”
“zestig?!” Riep het jongste meisje, Tilda uit.
“Ze is een elf.” Zei Bard “Bain, Helena, haal ze.” Met hun tweeën gingen ze naar beneden en Bain klopte twee keer op de muur bij een toilet. Het volgende moment kwam er een furieuze Dwalin uit het toilet. “Als je hier ooit over spreekt dan ruk ik je armen af!”
“Ik zal er over nadenken, wat een stank hier!” Helena had echt moeite hem niet vierkant uit te lachen en de dwerg gromde kwaad. “Ooit zal je hiervoor betalen elf…”
“Ik zal het onthouden.” Een voor een kwamen de rest van de dwergen en Bilbo uit de wc, waardoor helena met moeite haar lach kon inhouden en veel kwade blikken kreeg. Bain wees hun de weg naar boven.
“Papa waarom komen er dwergen uit onze toilet?” Zei de grootste van de twee meisjes.
“Misschien brengen ze ons geluk?” Dit was de druppel, Helena proestte het uit maar voor ze het wist lag ze op de grond en keek ze in de woeste ogen van Dwalin.
“Hey! Vuile dwerg!”
“broertje kalmeer, ik ging echt te ver.”
“Dan nog moet hij jouw niet slaan!”
“Ik heb hetzelfde gedaan met hem toen hij niet wou zwijgen…” Bard stuurde nog een argwanende blik naar Dwalin maar daarmee was de woordenstrijd voorbij. Wel viel het Helena op dat Dwalin het dunste deken om terug warm te krijgen kreeg. Ze gaf hem haar eigen deken.
“Sorry.”
“Het moet inderdaad wel een grappig zicht zijn.”
“Dat was het zeker.” Helena grinnikte.

Reageer (3)

  • Kauwgomjunky

    super snel verder Xx

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Dwalin, nie zo sjachie! :)

    8 jaar geleden
  • Faelain

    Ik was dus even vergeten te reageren :')
    Meh. Dwalin is niet echt aardig tegen haar. Ik vraag me af wat dat in de toekomst gaat geven. Helena vat het wel nog sportief op c:
    Ik vind het ook leuk dat Bard z'n kids over zijn zusje heeft verteld ^^

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen